Site review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »
Stefan Visser

Stefan Visser

29/05/2014 19:19:19
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb recentelijk een hobbyproject gestart, namelijk de site Submits. Ik heb deze site volledig, zelf, uit de hand geschreven (geen Wordpress of iets dergelijks) en vroeg me of jullie suggesties of opmerking hebben.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 29/05/2014 19:19:41 door Stefan Visser
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 21:17:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/05/2014 19:40:24
Quote Anchor link
- Logo is wel erg groot, en resized helaas mee.
- Site is niet reponsive op de mobiele devices
- De animatie bij het menu is storend. Waarom wordt het item in het menu nou breder?
- Een roetsjbaan van diverse fonts zonder enige consistentie.

Ik geef het een zesje.

Verder klopt de content ook niet overal. Kik eens naar je SQL-tutorial. Want Er bestaan geen SQL-databases, omdat SQL een taal is. Je zal wel op PostGreSQL, MySQL, MsSQL etc.. doelen.

Verder is het voorbeeld ook vreemd, want een database is helemaal niet bedoeld om je data te beschermen tegen corruptie door virussen.
Quote:
Beginners handleiding om een SQL database te maken.

Waarom zou jij een SQL database willen maken? Veel bedrijven gebruiken, onterecht, nog steeds geen online SQL database. We zien vandaag de dag nog steeds ongelofelijk veel bedrijven die al hun gegevens handmatig in een Excel bestand bewaren. Maar wat nou als je PC geïnfecteerd wordt met een virus en je Excel bestand aantast of zelf corrupt maakt? Erg onhandig.
[...]
Gewijzigd op 29/05/2014 19:42:13 door - Ariën -
 
Stefan Visser

Stefan Visser

29/05/2014 19:44:25
Quote Anchor link
MySQL database* En nee, een database is daar niet speciaal voor bedoeld maar is wel een extra bijkomst.
Daarnaast is die site zo gemaakt dat alles aan schermgrootte aanpast, dus zou (als het goed is) op je mobiel ook goed weergeven worden.
De header die mee scaled is inderdaad een bekend probleem, moet ik nog een oplossing voor vinden.
Wat ik echter niet snap is waarom de animatie bij het menu storend is? het zijn maar 8 pixels padding.

Toevoeging op 29/05/2014 19:48:57:

Overigens heb ik de content niet allemaal zelf geschreven. Er wordt ook content door anderen aangeleverd. Ik doelde eigenlijk puur op feedback op de site zelf :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/05/2014 19:50:06
Quote Anchor link
Eye-candy is leuk, maar misbruik het niet, en voeg het alleen toe tot zekere mate, zeker als het niet herhalend is.
Als ik met mijn muis over alle items hover, dan gaat het menu steeds groter worden, krimpen, groter worden, krimpen. Het oogt behoorlijk amateuristisch en heeft geen meerwaarde.

Ook klopt de opbouw van je HTML-source niet, en het barst van de fouten: HTML-content in je <head>, divjes buiten je body...

Verder als ik het scherm resize, dan drukken de nieuwsberichten je content weg...
Gewijzigd op 29/05/2014 19:51:57 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2014 19:53:07
Quote Anchor link
Stefan Visser op 29/05/2014 19:44:25:
Wat ik echter niet snap is waarom de animatie bij het menu storend is?


Ik vind dat ook heel irritant.
 
Stefan Visser

Stefan Visser

29/05/2014 19:55:22
Quote Anchor link
Hmm, klopt, had ik overheen gekeken. Per ongeluk </head> tag te laat geplaatst.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/05/2014 19:56:05
Quote Anchor link
Stefan Visser op 29/05/2014 19:55:22:
Hmm, klopt, had ik overheen gekeken. Per ongeluk </head> tag te laat geplaatst.

En meer dan dat. Haal het eens door de W3 Validator...
 
Wouter J

Wouter J

29/05/2014 20:12:31
Quote Anchor link
Dit is waarschijnlijk een van je eerste designs. Dan is ie altijd nog niet waar ie moet zijn, maar als je blijft proberen ga je er vanzelf komen.

Dit is een typische Web 1.0 design. Zo'n design dat in 2000 werd gemaakt. Ga maar eens gewoon wat websites bezoeken, je zult zien dat daar tegenwoordig een compleet andere stijl voor wordt gebruikt.

Hoe kun je je design dan verbeteren? Allereerst je lettertype. Arial is het meest standaard en niet heel erg mooi lettertype dat er is. Ga eens wat rondkijken wat andere sites gebruiken en probeer dat eens uit. Probeer ook 1 lettertype vast te houden.

Dan komen we aan bij het logo. Wat schaduwen, glowtjes en kleuroverloopjes. Allemaal erg ouderwets, probeer eens wat leuks moderns nieuws, typ voor de grap bij google images eens "Logo" in en kijk naar ze. Probeer jouw logo ook zo'n moderne look mee te geven. Ook mag ie wel ietsje kleiner :)

Er zijn heel veeel animaties. Het is leuk en goed dat je dat kunt, maar probeer het minimaal te houden. Zoals al eerder genoemd is het menu bijna niet meer te gebruiken, omdat de menu items continue van hot naar her bewegen. Ook oogt al dat fading in de sidebar niet echt lekker.

Als laatst het contrast. Ik heb gedaan wat ik kon, maar nergens is het menu goed te lezen.

Mijn tip: Sla dit thema op, leuk om over een paar jaar te zien hoe erg je bent veranderd en begin opnieuw. Pak een stapeltje A4'tjes, een potlood en bezoek wat template sites (zoals themeforest.com). Pak er 10 templates uit die jouw echt heel erg aanspreken en teken na wat jij nou daar mooi aan vind of schrijf wat kenwoorden op. Hou dat A4'tje lekker naast je computer, zodat je halverwege de dag nog wat andere dingen van sites kunt overtekenen en aan het eind van de week heb je een stapeltje A4'tjes met allemaal mooie moderne dingen erop. Combineer dit dan tot een design, kies een leuk lettertype uit en klaar is kees!
Probeer in de eerste periode vooral niet teveel zelf dingen te doen, je moet eerst leren hoe het moet, daarna kun je je eigen inspiratie loslaten op je designs.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2014 20:17:45
Quote Anchor link
Uit een van jouw pagina's:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<form method="post"> <label>Emailadres</label><input type="text" name="email" />
<label>Titel</label><input type="text" name="titel" />
<label>Beschrijving</label><input type="text" name="beschrijving" /><br /> <input type="submit" name="submit" value="Verzenden" />

<?php
if(isset($_POST['submit']))
{

$email = $_POST['email'];
$titel = $_POST['titel'];
$beschrijving = $_POST['beschrijving'];
$afzender = "<[email protected]>";
mail($email,$titel,$beschrijving,$afzender);
}

?>

HTML
<form> Mist action
PHP
Regel 1 Niet kijken of er een knop is ingedrukt, maar kijken of er gepost is.
Regel 3,4,5 Zinloos copieren.
Regel 6,7 Foute header.
 
Stefan Visser

Stefan Visser

29/05/2014 20:26:56
Quote Anchor link
Nogmaals, het gaat momenteel niet om de content, meeste ervan heb ik niet zelf geschreven. Maar regel 3,4,5 zijn in dit geval nutteloos, maar bij grotere emails verzenden niet.

Dat terzijde, iedereen bedankt voor de feedback :p
 
Wouter J

Wouter J

29/05/2014 20:36:07
Quote Anchor link
>> Maar regel 3,4,5 zijn in dit geval nutteloos, maar bij grotere emails verzenden niet.

Ook bij grote mails zijn ze nutteloos
 
Stefan Visser

Stefan Visser

29/05/2014 20:38:04
Quote Anchor link
Indien je ze meerdere keren wilt gebruiken is dit, naar mijn mening, gemakkelijker. Maargoed, content is niet het punt hier :p
 
Michael -

Michael -

30/05/2014 00:19:40
Quote Anchor link
Ben het eens met Wouter. Je design is vrij gedateerd en niet modern. Je logo is groot, simpel en vierkant. Vind het persoonlijk geen mooi logo. De zoekbalk past niet meer in de menu balk dus deze hangt er maar onder. Je lettertype kan ook zeker beter. Ik lees dat je arial gebruikt, maar die kent de ipad niet dus dat ziet er niet zo mooi uit.* Gebruik een webfont of upload een font naar je server en laad die in zodat je niet afhankelijk ben van het systeem.

Edit:
*zou het wel moeten kennen. Ik vind het in ieder geval geen mooi lettertype.
Gewijzigd op 30/05/2014 00:23:11 door Michael -
 

30/05/2014 10:57:35
Quote Anchor link
Gebruik "veilige" fonts zoals Helvetica
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.