site script xml

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

15/08/2012 22:49:55
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

ik ben bezig met een site voor uitzendingen gemist. ik heb dit .xml bestand gevonden om afleveringen vandaan te hebben maar hoe zet ik dat op mijn site? het gaat om deze link: http://eredivisielive.nl/mobile/video/
ik wil graag dat als ik op de title druk hij dan die m3u8 link opent

Mvg RobertJan Keizer
Gewijzigd op 22/08/2012 22:46:00 door Niels K
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:21:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/08/2012 22:54:04
Quote Anchor link
En wat heb je al geprobeerd?
Mag ik een hint geven: SimpleXML

En wat heeft dit met JavaScript te maken?
Gewijzigd op 15/08/2012 22:55:36 door - Ariën -
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

15/08/2012 23:31:12
Quote Anchor link
Sorry ik wist geen ander kopje
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/08/2012 23:33:05
Quote Anchor link
'Beginnen met PHP' lijkt me gepaster.....

maar goed, verdiep je eens in SimpleXML en je komt er vast wel.
 
Bart V B

Bart V B

16/08/2012 00:11:14
Quote Anchor link
Op zich is het niet zo moeilijk als je maar de juiste tools gebruikt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

$xml
= simplexml_load_file( 'http://eredivisielive.nl/mobile/video/' );

foreach( $xml->video as $key )
{

    foreach ( $key->streams->stream as $name => $value )
    {


        if( preg_match( '/m3u8/', $value ) )
        {

            echo'<a href="'.$value.'">'.$key->title .'</a><br />';
        }

         
    }
}


?>

EDIT improved code :)
Moest er even over nadenken..
Gewijzigd op 16/08/2012 01:25:30 door Bart V B
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

16/08/2012 08:27:24
Quote Anchor link
Is dit wezenlijk anders dan je vraag in http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/site-script-json/86120/1/ ? Daar gaat het alleen om json en nu om xml?!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/08/2012 17:57:16
Quote Anchor link
Let erop dat elke XML er weer anders uit kan zien. Als het een RSS-feed is, dan moeten ze altijd gelijk zijn....
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

22/08/2012 21:54:42
Quote Anchor link
<li class="withimage">
<a class="noeffect" href=""></a><br />
<img alt=" " src="">
<span class="name"></span>
<span class="comment"></span>
<span class="arrow"></span>
</a>
</li>

dit is een kopje voor foreach en dat herhaalt hij dus maar hoe vul ik die in ik heb het al een paar keer geprobeert maar het lukt telkens niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2012 21:55:42
Quote Anchor link
Wat heb je geprobeerd?????
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

22/08/2012 21:59:06
Quote Anchor link
Het in vullen van           '.$value.' En '.$key->title .' in mijn code
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2012 22:00:08
Quote Anchor link
En hoe heb je dat ingebouwd? Relevante code graag!
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

22/08/2012 22:07:23
Quote Anchor link
<li class="withimage">
<a class="noeffect" href=" '.$value.' ">
<img alt=" " src="">
<span class="name"> '.$key->title .'</span>
<span class="comment"></span>
<span class="arrow"></span>
</a>
</li>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2012 22:17:06
Quote Anchor link
Waar is je foreach, je variabelen etc..
Gewijzigd op 22/08/2012 22:21:32 door - Ariën -
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

22/08/2012 22:57:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php

$xml
= simplexml_load_file( 'http://eredivisielive.nl/mobile/video/' );

foreach( $xml->video as $key )
{

foreach ( $key->streams->stream as $name => $value )
{


if( preg_match( '/m3u8/', $value ) )
{

echo'  

<li class="withimage">
<a class="noeffect" href=" '
.$value.' ">
<img alt=" " src="">
<span class="name"> '
.$key->title .'</span>
<span class="comment"></span>
<span class="arrow"></span>
</a>
</li>  '
;
}

 
}
}


?>





Toevoeging op 22/08/2012 22:58:15:

Zo wordt hij dan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2012 23:01:10
Quote Anchor link
Mooi zo. Vergeet je <ul> niet buiten je loop.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

06/09/2012 16:03:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2012 16:05:48
Quote Anchor link
Alles kan, alleen zie ik dit staan: "De feed is op dit moment niet beschikbaar. Probeer het later nog eens."
Gewijzigd op 06/09/2012 16:06:02 door - Ariën -
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

06/09/2012 16:07:19
Quote Anchor link
klopt je moet dit kopje hebben <seriexml>
http://www.rtl.nl/system/s4m/ipadfd/d=ipad/fmt=adaptive/
</seriexml> en er staat <!-- In case of error or above feed not available -->
dan moet je onderstaand bericht weer geven op de ipad.
Gewijzigd op 06/09/2012 16:08:38 door Keizer Webdesign
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2012 16:10:48
Quote Anchor link
Je kan die http://www.rtl.nl/system/s4m/ipadfd/d=ipad/fmt=adaptive/ toch met SImpleXML uitlezen? Probleem opgelost.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

29/12/2012 20:13:54
Quote Anchor link
hoe kan ik dan uit die link: http://www.rtl.nl/system/s4m/ipadfd/d=ipad/fmt=adaptive/ weer een nieuwe link halen en die dan ook parse met simplexml
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/12/2012 20:55:39
Quote Anchor link
Kijk eens naar de tutorial over arrays en simplexml. Durf te wedden dat deze vraag al door ons beantwoord is.
Gewijzigd op 29/12/2012 20:56:28 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.