Site-check: Haneev.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Han eev

Han eev

18/10/2005 09:56:00
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van mijn site??

haneev.nl

Han
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 05:22:14
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/10/2005 10:01:00
Quote Anchor link
De link naar je RSS valt half weg onder die gele balk.
En vind ik de kleuren niet mooi, maar dat is een kwestie van smaak :)

Verder ziet het er goed uit, qua navigatie etc. :)
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 10:06:00
Quote Anchor link
Bij mij valt die balk niet weg....
Gebruik jij IE?

(ik vind de kleuren wel mooi :P)
 
Roy

Roy

18/10/2005 10:51:00
Quote Anchor link
Ziet er allemaal leuk uit hoor. Wel zou het handig zijn als je een script online werkend zou kunnen zien. Dit vind ik altijd erg prettig, omdat je dan goed kunt zien of het hetgene is wat je nodig hebt.
 
Legolas

Legolas

18/10/2005 10:57:00
Quote Anchor link
volgens mij geef je je feed de verkeerde headers mee
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 11:13:00
Quote Anchor link
@legolas:
Jah ik weet niet hoe dat komt... Iemand oplossing?
Ik heb doctype enz wel goed...


@Roy: de voorbeelden doen het gewoon hoor!
 
Legolas

Legolas

18/10/2005 11:22:00
Quote Anchor link
door php gegenereerd?

header("Content-Type: text/xml");

EDIT: anders komt het omdat je .rss doet ipv .xml
Gewijzigd op 18/10/2005 11:29:00 door Legolas
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/10/2005 11:28:00
Quote Anchor link
De balk valt niet weg, maar de link naar je RSS staat voor de helft onder die balk, en ik gebruik FF :)
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 11:35:00
Quote Anchor link
Wat ik doe:
Ik heb een bestand die die pagina genereert en dan opslaat in
feeds/haneev.rss

$fp = fopen('feeds/haneev.rss','w+');
fwrite($fp,$data); ezn......
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/10/2005 11:58:00
Quote Anchor link
IK vind alles zeer aantrekkelijk en tja over smaak valt natuurlijk niet te twisten :-)
Ik heb hem bekeken onder IE :-)

Keep on going with the good work!!
Suc6
Groet, lissy
 

18/10/2005 14:10:00
Quote Anchor link
Stark heel strak. Alleen nog wat vulling.
Jamer dat je tabellen gebruikt voor je ontwerp maar dat ter zijden.
Nu nog wat meer vulling.
 
Legolas

Legolas

18/10/2005 14:30:00
Quote Anchor link
Han:
Wat ik doe:
Ik heb een bestand die die pagina genereert en dan opslaat in
feeds/haneev.rss

$fp = fopen('feeds/haneev.rss','w+');
fwrite($fp,$data); ezn......


of er .xml van maken of een .htaccess met forcetype
 
Legolas

Legolas

18/10/2005 14:31:00
Quote Anchor link
.htaccess wordt dan:

<FilesMatch "\.xml$">
ForceType text/xml
</FilesMatch>
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 15:51:00
Quote Anchor link
oke ik zal het ff proberen


Edit:
Bedankt Legolas het is gelukt!!
Word strx rss.haneev.nl
Gewijzigd op 18/10/2005 16:04:00 door Han eev
 
Jelmer -

Jelmer -

18/10/2005 16:00:00
Quote Anchor link
Zit een foutje in je <link/>-tag in scripts.php. Een dubbele quote te veel. Daarbij, je echte feed op je hoofdpagina leid naar een 404 error.

Edit: die nieuwe werkt prima :)
Gewijzigd op 18/10/2005 16:02:00 door Jelmer -
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 16:06:00
Quote Anchor link
Ook opgelost!
Bedankt voor alle reacties tot nu toe ik dacht dat al veel fouten eruit had ^^.

Han
 

18/10/2005 16:18:00
Quote Anchor link
Strakke site, Han. Ik vind hem er zeker niet slecht uitzien in FireFox. In Micro$ofts IE minder, maar dat komt omdat IE zich niet aan de webstandaarden houdt en IE gewoon een slechte browser is.

Maar je site ziet er goed uit!
Keep up the good work! :)
Gewijzigd op 18/10/2005 16:30:00 door
 
Jelte

jelte

18/10/2005 16:26:00
Quote Anchor link
die site is een aanrader jongens hij heeft veette tuts:D:D
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 16:57:00
Quote Anchor link
Bedankt jelte :P

Ik weet niet wat ik nu moet doen??
iemand nog een idee?

Han
 
Thijs X

Thijs X

18/10/2005 18:18:00
Quote Anchor link
Ik zou je header wat veranderen het is nu nog een beetje saai
 
Niels Beckers

Niels Beckers

18/10/2005 18:24:00
Quote Anchor link
gasteboekje ofzo zouook niet mistaan
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.