Sitecheck Sample This! 2007

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jelle -

Jelle -

01/07/2006 18:15:00
Quote Anchor link
Hoi, Ik ben net begonnen met php een maand terug en heb met de hulp van paar vrienden een site in elkaar gebokst.

Ik heb er wat info op geplaatst van vorig jaar dus de dingen die erop staan zijn zeker niet correct.

ok, mijn excuses:
http://www.sample-this.be/main.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 15:08:38
 
Erik Rijk

Erik Rijk

01/07/2006 18:16:00
Quote Anchor link
mag ik een linkje?
 
Jelmer -

Jelmer -

01/07/2006 18:21:00
Quote Anchor link
Mijn antwoord op jouw gedachten: Ja, dat is best dom ja.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

01/07/2006 19:38:00
Quote Anchor link
Hopelijk verwacht ie morgen niet ontzettend veel reacties, van oooh, wat mooi.
 
Zim Zim

Zim Zim

01/07/2006 19:48:00
Quote Anchor link
Ik vind het een goede site voor zijn doelgroep, zeer overzichtelijk, alleen weinig informatie en mogelijkheden.

Is dat ongeveer hetzelfde als geen link?
 
Leo

Leo

01/07/2006 19:53:00
Quote Anchor link
Omg dit topic is scheef :/ vooral zo'n titel en dan amper een link :S
 
Kalle P

Kalle P

01/07/2006 20:00:00
Quote Anchor link
Erg mooie shit, alles is perfect crossbrowser, mooie opmaak, prachtige layout, mooie foefjes. Goede teksten, helder, erg goed ingedeeld. Kortom een prachtige website. Alleen ff tussendoor was de link?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/07/2006 20:19:00
Quote Anchor link
Misschien is het deze site wel? Mooie site, wel een beetje zwart.
 
Ponzi

Ponzi

01/07/2006 20:28:00
Quote Anchor link
Hilarisch =D ! Sorry, kan er niet aan doen :P...
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 20:30:00
Quote Anchor link
Neem aan die site wel ja:P alleen wat zwartjes idd
 
Leo

Leo

01/07/2006 21:13:00
Quote Anchor link
OMG alleen zwart en een image die niet bestaat xO

Btw jelle, het is slim om je begin post altijd een keer te checken voordat je iets post..
 
ArendJan

ArendJan

01/07/2006 22:01:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik heb er wat info op geplaatst van vorig jaar dus de dingen die erop staan zijn zeker niet correct.


??

Er staat helemaal niets op.... :P
 
Jelmer -

Jelmer -

01/07/2006 22:10:00
Quote Anchor link
Hij is wel heel minimalistisch, zo alleen met info in de title-tag :)

Maar misschien moet hij even de map /img/ chmodden naar 755 ofzo, zodat we tenminste de preview mogen zien ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

01/07/2006 22:53:00
Quote Anchor link
Wat zwart is moet zwart blijven..

Damm, wel rustgevende pagina, duidelijk.. overzichtelijk, niet rommelig..
Kortom: Niks te zien..
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

01/07/2006 23:17:00
Quote Anchor link
Ik vind het idee wel vernieuwend!!
BEn jij mischien Jan de Bouvrie? in het kader van minder is meer.
 

01/07/2006 23:19:00
Quote Anchor link
Geweldig, geen enkele HTML fout. Ga zo door.
Voor de CSS heb je nog 1 waarschuwing, namelijk dat er geen voorgrond kleur (color) is opgegeven voor de body.

Quote:
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Misschien ook even je error documents uploaden? Nu krijg je een 404 in een 404

Edit:
@Klaasjan, nee die wil alles in het wit
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Marien xD

Marien xD

01/07/2006 23:33:00
Quote Anchor link
Geweldig complimenten! Hoe verzin je het. Echt een genie! Zo moeten er meer mensen zijn. Het kabinet kan er een voorbeeld aan nemen. Alles gelijk ;)
 
ArendJan

ArendJan

01/07/2006 23:40:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk steld zijn site een nieuw geniaal staaltje van digitale kunst voor..... het ziet er niet uit maar toch vindt iedereen het mooi.... :P
 
- SanThe -

- SanThe -

02/07/2006 00:16:00
Quote Anchor link
En je hebt wel de aandacht van iedereen hier op het forum. Ik typ hier al weer de 18e post.

Edit: Maar een link blijft natuurlijk handig. De link die ik hierboven heb gegeven komt toch echt van Google.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

02/07/2006 23:23:00
Quote Anchor link
Ik vind die site zo mooi, en rustgevend.. Dat ik hem als startpagina in IE heb ingesteld (Om mij eraan te herinderen dat ik FireFox moet gebruiken :p)
 
Leo

Leo

03/07/2006 09:02:00
Quote Anchor link
Ik snap niet waarom iemand een topic aanmaakt en dan niet even na een paar uur checked of er reply's zijn... -_-
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.