site.nl/?pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Huppelpup php

huppelpup php

18/06/2011 20:32:55
Quote Anchor link
Hey,

ik zie soms wel is van die sites die dit zon vraagteken achter hun bestand hebben. Vraagjes:
-Waarom(niet)
-Hoe
-verschil

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:56:22
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/06/2011 20:47:51
Quote Anchor link
Wees duidelijk in je vraagstelling!!

Als je dit soort vragen gaat stellen, lijkt het mij beter dat je je eerst eens gaat verdiepen in "Hoe maak ik een website".
 
Huppelpup php

huppelpup php

18/06/2011 20:49:59
Quote Anchor link
is mijn vraag niet duidelijk dan?
 
Sander A

Sander A

18/06/2011 20:59:08
Quote Anchor link
Noppes homeland heeft gelijk,

Je stelt een vraag waarvoor j egeen research hebt gedaan.

Dit kan voorkomen als je pagina's include middels een switch
 

18/06/2011 21:01:42
Quote Anchor link
Sander A op 18/06/2011 20:59:08:
Noppes homeland heeft gelijk,

Je stelt een vraag waarvoor j egeen research hebt gedaan.

Dit kan voorkomen als je pagina's include middels een switch


Nou, nee dat is het dus niet.
Begin beide maar met http://nl.php.net/manual/en/ door te nemen.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/06/2011 21:02:01
Quote Anchor link
Opmerking wordt niet voor de KzK gemaakt!!

Les 1: een titel is samenvating topic en niet de vraag zelf
Les 2: stel geen vragen met 1 woord
Les 3: verdiep je eerst in het onderwerp waarover je vragen gaat stellen
Les 4: beredeneer zelf naast je vraagstelling waarom je deze vraag stelt

Je schiet nu losse flodders:
Waarom kan beantwoord worden met: daarom
Hoe kan beantwoord worden met: zo
Verschil kan beantwoord worden met: waartussen

Dus waar heb je het over...
Gewijzigd op 18/06/2011 21:02:34 door Noppes Homeland
 
Johnny hertogs

johnny hertogs

18/06/2011 22:59:04
Quote Anchor link
het zijn variabele in een url die je in de pagina kunt gebruiken. dus ?var=value

en dan in de php doe je $value = $_GET['var'] om de value te krijgen.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

19/06/2011 11:21:13
Quote Anchor link
Johnny hertogs op 18/06/2011 22:59:04:
het zijn variabele in een url die je in de pagina kunt gebruiken. dus ?var=value

en dan in de php doe je $value = $_GET['var'] om de value te krijgen.


En waarom zal je een $_GET toekennen aan een variabelen, dan heb je dus 2x de waarde in een variabele vastgelegd, dat is 1x te veel. Gebruik dus gewoon de juiste manier de $_GET.
 
Huppelpup php

huppelpup php

19/06/2011 12:27:34
Quote Anchor link
Is hier trouwens ook nog een tut over?
 

19/06/2011 12:52:45
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

19/06/2011 12:55:56
Quote Anchor link
Huppelpup php op 19/06/2011 12:27:34:
Is hier trouwens ook nog een tut over?


Je vergeet nu weer het onderwerp duidelijk te benoemen!!
Gaat het nu om het onderwerp: url in de breedste zin des woords of gaat het nu om het onderwerp "Maak geen overbodige variabelen aan"
Gewijzigd op 19/06/2011 12:56:09 door Noppes Homeland
 
Sander A

Sander A

19/06/2011 13:40:20
Quote Anchor link
Karl Karl op 18/06/2011 21:01:42:
Sander A op 18/06/2011 20:59:08:
Noppes homeland heeft gelijk,

Je stelt een vraag waarvoor j egeen research hebt gedaan.

Dit kan voorkomen als je pagina's include middels een switch


Nou, nee dat is het dus niet.
Begin beide maar met http://nl.php.net/manual/en/ door te nemen.


Hoewel dit irrelevant is hoef je mij niet te vertellen hoe dit werkt
 

19/06/2011 13:54:51
Quote Anchor link
Sander A op 19/06/2011 13:40:20:
Karl Karl op 18/06/2011 21:01:42:
Sander A op 18/06/2011 20:59:08:
Noppes homeland heeft gelijk,

Je stelt een vraag waarvoor j egeen research hebt gedaan.

Dit kan voorkomen als je pagina's include middels een switch


Nou, nee dat is het dus niet.
Begin beide maar met http://nl.php.net/manual/en/ door te nemen.


Hoewel dit irrelevant is hoef je mij niet te vertellen hoe dit werkt



Includes en switches hebben totaal niks te maken met get parameters. Als je zoiets wel beweerd weet je dus niet waar je het over hebt.
 
Huppelpup php

huppelpup php

19/06/2011 15:53:07
Quote Anchor link
Ik include som wel paginas maar dan komt er niet te zien bijv als ik niews include op index.php dan komt daar niet te staan index.php?niews.
 
Uiid -

Uiid -

19/06/2011 16:21:28
Quote Anchor link
he????
waar heb je het over

Toevoeging op 19/06/2011 16:22:54:

weet je uberhaupt wat een include doet?
 
Sander A

Sander A

19/06/2011 16:23:23
Quote Anchor link
Karl Karl op 19/06/2011 13:54:51:
Sander A op 19/06/2011 13:40:20:
Karl Karl op 18/06/2011 21:01:42:
Sander A op 18/06/2011 20:59:08:
Noppes homeland heeft gelijk,

Je stelt een vraag waarvoor j egeen research hebt gedaan.

Dit kan voorkomen als je pagina's include middels een switch


kan en zijn...

Nou, nee dat is het dus niet.
Begin beide maar met http://nl.php.net/manual/en/ door te nemen.


Hoewel dit irrelevant is hoef je mij niet te vertellen hoe dit werkt



Includes en switches hebben totaal niks te maken met get parameters. Als je zoiets wel beweerd weet je dus niet waar je het over hebt.
 
Huppelpup php

huppelpup php

19/06/2011 16:35:27
Quote Anchor link
ja een pagina in een pagina neer zetten toch?
 
Uiid -

Uiid -

19/06/2011 16:38:24
Quote Anchor link
ja, maar als je een pagina include, krijg je niet de link van die pagina te zien maar de inhoud..
 
Jasper DS

Jasper DS

19/06/2011 16:39:54
Quote Anchor link
Kijke eens naar include en get.

Bij een include include je letterlijk alles wat in het bestand staat dat je include.

Voorbeeld:

bestand1.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo 'Hallo, ik ben Jasper<br/>';
?>


bestand2:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
include 'bestand1.php';

echo 'En ik inlcude een bestand';
?>


Bestand 2 weergeeft dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Hallo, ik ben Jasper
En ik inlcude een bestand


Met behulp van $_GET['parameter'] kan je bepaalde zaken uit de url halen.

Voorbeeld:
url = www.site.nl/?pagina=mijnpagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $_GET['pagina'];
?>


weergeeft dan mijnpagina

wat kan je nu bereiken met zo'n structuur?
Wel, soms kan er staan www.site.nl?pagina=home dan kan men via een query de content uit de database halen die hoort bij home. Dit doe je met een where clause.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$sql
= "SELECT content
        FROM paginas
        WHERE naam = '"
.mysql_real_escape_string($_GET['pagina'])."'
    "

?>


Er is nog een 2de optie:
stel nu je hebt een url met www.site.nl/?pagina=index
dan kan je de pagina ook includen (indien deze bestaat)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include $_GET['pagina'].'.php';
?>


Let op: Bij deze laatste optie heb je een goede beveiliging nodig, anders kunnen mensen willekeurige bestanden openen.

In de meeste gevallen word er via de url een id mee gegeven, dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld het lezen van een pm. Je haalt alle pm's op uit de database bij een bepaald lid. Je genereert een link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
# $row['id'] en $row['onderwerp'] komen uit db
echo '<a href="mededeling.php?id='.$row['id'].'">'.$row['onderwerp'].'</a>';
?>

De gebruiker klikt op het onderwerp dat hij wilt lezen, dan kan php het id ophalen via $_GET['id'] en zo kan men de juiste gegevens ophalen uit de database.
Gewijzigd op 19/06/2011 16:57:51 door Jasper DS
 
Johnny hertogs

johnny hertogs

19/06/2011 20:23:25
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 19/06/2011 11:21:13:
Johnny hertogs op 18/06/2011 22:59:04:
het zijn variabele in een url die je in de pagina kunt gebruiken. dus ?var=value

en dan in de php doe je $value = $_GET['var'] om de value te krijgen.


En waarom zal je een $_GET toekennen aan een variabelen, dan heb je dus 2x de waarde in een variabele vastgelegd, dat is 1x te veel. Gebruik dus gewoon de juiste manier de $_GET.


Scheelt typwerk ;) Ja ik weet ik ben soms wat lui
 
Victor -

Victor -

19/06/2011 21:57:39
Quote Anchor link
@johny: scheelt geen typwerk, je maakt namelijk eerst een dubbele variabele aan;)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.