sitereview

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »
Bart van der veen

bart van der veen

01/04/2007 12:48:00
Quote Anchor link
google onvriendelijk content sorry....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart van der veen
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 21:35:01
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/04/2007 12:54:00
Quote Anchor link
Hoi bart,

grafisch leuk; beetje weinig contrast in je nieuwskoppen aan de rechterkant. Naar mijn smaak iets te veel grijs in beeld.

En je moet even aan iemand vragen die goed is in Nederlandse taal of hij/zij je teksten door wil lopen.

Officiele lansering website - Officiële lancering website

In het menu werk staat 'Facatures', dat moet moet 'Vacatures' zijn.

Nog een vraagje: waarom heb je voor frames gekozen?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

01/04/2007 12:55:00
Quote Anchor link
Je stopt je website in een frame?:S ook is de index nog niet eens valid en vind ik je layout maar bagger...

Edit:
Sorry maar iedereen heeft zijn eigen smaak:)


Edit:
Neem Verdana of Tahoma als font. dat fleurt je website al heel veel op denk ik... Als je die fonts al gebruikt zorg er dan voor dat lettergrote wat kleiner is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Bart van der veen

bart van der veen

01/04/2007 13:00:00
Quote Anchor link
@jan
ja aan de spelling wordt door iemand anders gewerkt op dit moment.
dat frame (het is er echt maar eentje) gebruik ik altijd om de url schoon te houden. het is nu zo waar je ook op klikt blijft er altijd .nl staan.

@mebus,
een mening mag je hebben in dit land (bagger) maar hij is loos zonder onderbouwing. Ben je geen fan van de kleuren, hou je niet van ronde hoeken. aan allen bagger hebben we niets.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

01/04/2007 13:01:00
Quote Anchor link
bart van der veen schreef op 01.04.2007 13:00:
@mebus,
een mening mag je hebben in dit land (bagger) maar hij is loos zonder onderbouwing. Ben je geen fan van de kleuren, hou je niet van ronde hoeken. aan allen bagger hebben we niets.


Mijn excuse daarvoor, maar zie nog wel even mijn tweede edit van me eerste post in dit topic:)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/04/2007 13:02:00
Quote Anchor link
bart van der veen schreef op 01.04.2007 13:00:
@jan
ja aan de spelling wordt door iemand anders gewerkt op dit moment.
dat frame (het is er echt maar eentje) gebruik ik altijd om de url schoon te houden. het is nu zo waar je ook op klikt blijft er altijd nvmac.nl staan.

Ja, dat snap ik, maar wat nu als iemand een andere pagina dan je homepage wil bookmarken?
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

01/04/2007 13:09:00
Quote Anchor link
ik vind het erg jammer dat hij niet IE vriendelijk is:

Afbeelding

en als ik hem in een klein venster open en dan maximaliseer:

Afbeelding

Edit:
dit is gescreend in IE6
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arwin vdv
 
Bart van der veen

bart van der veen

01/04/2007 13:16:00
Quote Anchor link
@arwin ik had het probleem gespot maar ik had het alleen in ie7.. ik sta open voor tips

@mebus no hard feelings, aan het lettertype wordt gewerkt...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

01/04/2007 13:37:00
Quote Anchor link
Iets meer margins op de teksten, met namen bij die nieuwsberichtjes rechts. text-align: justify toepassen, misschien een ander lettertype/grootte. Meer kleur en doe iets met het onderwerp, het is mij absoluut niet duidelijk wat het onderwerp van de website is. Als je andere websites bezoekt weet je in 1 seconde precies het onderwerp/doel van de website, bij tweakers.net weet je dat het te maken heeft met computers bijvoorbeeld.
 
Jelmer -

Jelmer -

01/04/2007 14:16:00
Quote Anchor link
Bij de agenda heb je het menu in het midden. Leuk, maar wel gevaarlijk. Het duurde bij mij (gevorderd internetgebruiker zoals ik mijzelf noem) toch zeker 3 pagina's voordat ik door had dat links de kalender slaat op rechts de events. Het menu in het midden van de content is niet scan-vriendelijk. En aangezien de 21e eeuw echt de eeuw van het scannen is...

Over dat scannen gesproken, je tekst op de 'Opleiding'-pagina (ja, dankzij je frames kan ik nu geen linkje plaatsen) is het 1 massief blok. Niemand zal zich uitgenodigd voelen om dat te lezen. Zoals Arjan al zei, margin, padding en alinea's. Misschien dat een grotere regelafstand of letterafstand ook prettig is, want ik heb nu moeite met het vinden van de volgende regel.

En nogmaals over het scannen, titel links is ok, maar links verticaal niet. Hij valt totaal niet op. Daarnaast is hij niet klikbaar, noch is het logo. De enige manier om naar Home te gaan is dus de kleine link bovenin (naar mijn idee onlogische plaats) of die enorm lange link helemaal onderaan. Die vallen niet zo snel op als het logo. Naja, in jouw geval valt het logo naast dat rare ronde ding ook niet snel op. Maar maak dan tenminste het ronde ding logo klikbaar, en laat het verwijzen naar de home-pagina.

Dingen als
Events kalender:
Voor meer informatie:
Meer informatie

Is dat niet een beetje dubbelop? Dat 'Voor meer informatie' kan van mij wel weg. De link 'Meer informatie' zegt zelf al genoeg. Rechts uitlijnen van die link is misschien ook niet een slecht idee. Stel dat je een bericht leest, dan eindig je aan de rechter kant, en zie je geen regel er meer onder. Staat de 'Lees meer'-link rechts, dan valt die direct op waneer nodig.

De link 'Login' is alleen voor leden. Moet die dan zo prominent op ieder pagina aanwezig zijn? Ik zou hem naar rechtsboven, naast Sitemap, verplaatsen.

Bullets in je contact-pagina en het menu heb je nog niet helemaal rekening mee gehouden. Dezen vallen namelijk totaal buiten de layout.

Over Sitemap gesproken, die is nog niet af.

En je frames brengen Safari in de war. Hoe erg? Ongeveer iedere link binnen de pagina levert een totaal wit browserscherm op. Zodra ik hem buiten het frame bekijk gaat het prima.
 
Bart van der veen

bart van der veen

01/04/2007 19:31:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 01.04.2007 13:37:
Iets meer margins op de teksten, met namen bij die nieuwsberichtjes rechts. text-align: justify toepassen, misschien een ander lettertype/grootte. Meer kleur en doe iets met het onderwerp, het is mij absoluut niet duidelijk wat het onderwerp van de website is. Als je andere websites bezoekt weet je in 1 seconde precies het onderwerp/doel van de website, bij tweakers.net weet je dat het te maken heeft met computers bijvoorbeeld.


oke justify ff bekeken, dat was niet zo best.
En over waar de site over gaat. het is nog al specialistisch, ik kan niet al te veel foto's gebruiken (heeft iets met patienten rechten te maken). Maar dit is mijn lang lopende project, dus er wordt nog aan geschaaft..
 
Bart van der veen

bart van der veen

01/04/2007 19:42:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 01.04.2007 13:02:
bart van der veen schreef op 01.04.2007 13:00:
@jan
ja aan de spelling wordt door iemand anders gewerkt op dit moment.
dat frame (het is er echt maar eentje) gebruik ik altijd om de url schoon te houden. het is nu zo waar je ook op klikt blijft er altijd .nl staan.

Ja, dat snap ik, maar wat nu als iemand een andere pagina dan je homepage wil bookmarken?


ik heb liever dat ze de kale url boekmarken dan kan ik site structuur nog eens aanpassen, maar dan is een verschil van mening waar we al een discussie over hebben gehad.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Bart van der veen

bart van der veen

01/04/2007 22:20:00
Quote Anchor link
@jelmer: fijn, bedankt, opbouwende kritiek. over de teksten, ja die worden door andere mensen verzorgt, dat is een lang en ingewikkeld verhaal met onderandere een vergrijzende organisatie op zoek naar verjongening, en teksten is ook niet mijn beste punt. margin en padding en font-family wordt aan gewerk.

ik blijf wel zitten met dat frame kan het ook wel halen, maar ik vindt die kleine url zo tof, moet maar eens in dat hernoemen duiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.