slide show script gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Sven video

sven video

22/07/2011 21:18:04
Quote Anchor link
hallo ik zoek een script om z'n soort nieuws slide show te maken zoals op deze site: http://www.jmpfaff.be/

en dan het liefste dat hij het uit een db haalt

bedankt
svenvideo
Gewijzigd op 22/07/2011 21:18:42 door Sven video
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:22:10
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

22/07/2011 21:25:43
Quote Anchor link
heb je al wel gezocht? hier zijn miljarden van
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/07/2011 22:40:25
Quote Anchor link
Je kon ook in de HTML-code duiken, dan kwam je Coda Slider 2.0 tegen.

http://www.ndoherty.biz/demos/coda-slider/2.0/#4
 
Sven video

sven video

27/07/2011 08:41:11
Quote Anchor link
dat is gelukt maar nu heb ik een ander probleem.
hoe kan ik de laatste 5 uit een MySQL database halen?
 
B a s
Beheerder

B a s

27/07/2011 08:44:58
Quote Anchor link
In je query ORDER BY id DESC LIMIT 0,5 gebruiken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/07/2011 08:46:17
Quote Anchor link
basiskennis mysql?

query maken in de vorm van SELECT title,image FROM artikelen ORDER BY image DESC LIMIT 0,5
while-loopje
en toon die gegevens.

Dit is zo basis en viel vast zelf wel op te zoeken. Probeer maar.
Gewijzigd op 27/07/2011 08:48:01 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

27/07/2011 08:47:26
Quote Anchor link
bedankt allemaal het is gelukt!

Toevoeging op 27/07/2011 21:06:31:

oja nog 1 vraag:
hoe kan ik er voor zorgen dat het plaatje wat ik heb op de achter grond te krijgen.
het plaatje komt uit mysql.
dit is het script wat ik heb:

css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<?
/*
    jQuery Coda-Slider v2.0 - http://www.ndoherty.biz/coda-slider
    Copyright (c) 2009 Niall Doherty
    This plugin available for use in all personal or commercial projects under both MIT and GPL licenses.
*/

/* Insignificant stuff, for demo purposes */


    body { padding: 20px }
    .
panel h2.title { margin-bottom: 10px }
    noscript div { background: #ccc; border: 1px solid #900; margin: 20px 0; padding: 15px }

/* Most common stuff you'll need to change */


    .coda-slider-wrapper { padding: 20px 0 }
    .
coda-slider {}
    
    /* Use this to keep the slider content contained in a box even when JavaScript is disabled */
    .coda-slider-no-js .coda-slider { height: 200px; overflow: auto !important; padding-right: 20px }
    
    /* Change the width of the entire slider (without dynamic arrows) */
    .coda-slider, .coda-slider .panel { width: 600px }
    
    /* Change margin and width of the slider (with dynamic arrows) */
    .coda-slider-wrapper.arrows .coda-slider, .coda-slider-wrapper.arrows .coda-slider .panel { width: 600px }
    .
coda-slider-wrapper.arrows .coda-slider { margin: 0 10px }
    
    /* Arrow styling */
    .coda-nav-left a, .coda-nav-right a {
    background: #0000ff;
    color: #fff;
    padding: 5px;
    width: 100px
}
    
    /* Tab nav */
    .coda-nav ul li a.current { background: #39c }
    
    /* Panel padding */

    .coda-slider .panel-wrapper {
    padding: 20px;
}

    
    /* Preloader */
    .coda-slider p.loading { padding: 20px; text-align: center }

/* Don't change anything below here unless you know what you're doing */

    /* Tabbed nav */

    .coda-nav ul { clear: both; display: block; margin: auto; overflow: hidden }
    .
coda-nav ul li { display: inline }
    .
coda-nav ul li a {
    background: #0000ff;
    color: #fff;
    display: block;
    float: left;
    margin-right: 1px;
    padding: 3px 6px;
    text-decoration: none
}
    
    /* Miscellaneous */
    .coda-slider-wrapper { clear: both; overflow: auto }
    .
coda-slider { float: left; overflow: hidden; position: relative }
    .
coda-slider .panel { display: block; float: left }
    .
coda-slider .panel-container { position: relative }
    .
coda-nav-left, .coda-nav-right { float: left }
    .
coda-nav-left a, .coda-nav-right a { display: block; text-align: center; text-decoration: none }
    
?>


php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-

transitional.dtd"
>

<
html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">

<
head>
    <
meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <
title>Coda-Slider 2.0</title>
    <
meta http-equiv="Content-Language" content="en-us" />
    
    <
meta name="author" content="Niall Doherty" />
    
    <!--
Begin Stylesheets -->
        <
link rel="stylesheet" href="stylesheets/reset.css" type="text/css" media="screen" />
        <
link rel="stylesheet" href="stylesheets/coda-slider-2.0.css" type="text/css" media="screen" />
    <!--
End Stylesheets -->
    
    <!--
Begin JavaScript -->
        <
script type="text/javascript" src="javascripts/jquery-1.3.2.min.js"></script>

        <script type="text/javascript" src="javascripts/jquery.easing.1.3.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="javascripts/jquery.coda-slider-2.0.js"></script>
         <script type="text/javascript">
            $().ready(function() {
       $('#coda-slider-1').codaSlider({
           autoSlide: true,
           autoSlideInterval: 4000,
           autoSlideStopWhenClicked: true
       });
   });

         </script>
    <!-- End JavaScript -->
    
</head>

<body class="coda-slider-no-js">
<noscript>
    <div>
        <p>Unfortunately your browser does not hava JavaScript capabilities which are required to exploit full

functionality of our site. This could be the result of two possible scenarios:</p>
        <ol>
            <li>You are using an old web browser, in which case you should upgrade it to a newer version. We

recommend the latest version of <a href="http://www.getfirefox.com">Firefox</a>.</li>
            <li>You have disabled JavaScript in you browser, in which case you will have to enable it to properly

use our site. <a href="http://www.google.com/support/bin/answer.py?answer=23852">Learn how to enable

JavaScript</a>.</li>
        </ol>
    </div>
</noscript>

<div class="coda-slider-wrapper">
    <div class="coda-slider preload" id="coda-slider-1">
    
    <?
    while($sRecord = MySQL_Fetch_Assoc($nieuws))
    {

        echo'
        <div class="panel">
       <div class="panel-wrapper">
           <h2 class="title">'
.$sRecord["titel"].'</h2>
           <div style="height:250px;">
           '
.$sRecord["text"].'<br><center><img src="'.$sRecord["plaatje"].'" height="250" width="250" ></center>    
       </div>
       </div>
   </div>
'
;
    }

    ?>

</div>
    </div><!-- .coda-slider -->
</div><!-- .coda-slider-wrapper -->

</body>
</html>
?>
 
Sven video

sven video

29/07/2011 21:32:16
Quote Anchor link
hallo
hoe kan ik nu krijgen dat hij 12 per pagina weergeeft?
dus 12 plaatjes per pagina en dan een nieuwe pagina maakt met url der heen?
het liefste wil ik een script.

dank u wel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
<?
[code]<?

include("inc/conn.php");

?>
              



<?PHP

if(IsSet($_GET['id']) && is_numeric($_GET['id']))

{


    // als id is geset in de url en een nummer is

    $iId = $_GET['id'];

    // id in de var. iId zetten

    $sQuery = "SELECT * FROM videos WHERE id='".$iId."'";

    // SQL Query maken, nieuwsberichten ophalen waar id gelijk is aan iId

    $sResult = MySQL_Query($sQuery) or report_mysql("Nieuws ophalen", __FILE__, __LINE__, $sQuery);

    // SQL Query uitvoeren, of wanneer het niet uitgevoerd kan worden, een error printen + de error

    // in een bestandje zetten


?>


<Center>

<Table Border='0' BorderColor='#000000' CellPadding='0' CellSpacing='0' Width='500'>

<?PHP

    // de while loop beginnen

    // zorgt dat het bericht op het scherm gezet word


    while($sRecord = MySQL_Fetch_Assoc($sResult))

    {


?>


    <Tr Width='500'>

        <Td Width='500'>

            <Div Style='margin-left: 15px;'>

<?PHP

            echo stripslashes("<center>
<A HREF='javascript:javascript:history.go(-1)'>terug</A><br><br>
"
.$sRecord['titel']."
<br>"
.$sRecord['code']."
<table height='250' width='500' border='0'>
<tr>
<td>"
.$sRecord['text']."</td>
</tr>
<tr>
<td>geupload door<br>"
.$sRecord['naam']."</td>
</tr>
<tr>
<td>categorie<br>"
.$sRecord['categorie']."</td>
</tr>
</table>
</center>"
);



            // Titel | door | datum om tijd

?>


            </Div>

            <Hr Width='500' Color='#000000'>

            <Div Style='margin-left: 15px;'>

            </Div>

        </Td>

    </Tr>

<?PHP

    }

}
else

{

?>


    <Tr Width='500'>

        <Th Width='500'>

            <center>
            <?php

ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan

error_reporting(E_ALL);



$teller = 0;

// Verander het getal hieronder in het aantal kolommen

// dat je naast elkaar wilt hebben.


$naast_elkaar = 4;



echo '<TABLE BORDER="1" ALIGN="center" id="container">';

// Hieronder de while() even aanpassen naar jouw while()

// waar je de gegevens uit wilt halen. Je kunt er uiteraard

// ook een for() of een foreach() van maken.


while($row = mysql_fetch_array( $videodb ))

{


    echo ($teller % $naast_elkaar) == 0 ? '<tr>' : '';

    echo '<td width="25%">';

    // Hier zet je een echo met de gegevens die je

    // wilt weergeven in het tabelvak.


    echo '<a href="video.test.php?id=' . $row['id'] . '" ><center><img src="' . $row['foto'] . '" height="150" width="150" /><br>' . $row['titel'] . '</center></a>';

    echo '</td>';

    $teller++;

    echo ($teller % $naast_elkaar) == 0 ? '</tr>' : '';

}


echo ($teller % $naast_elkaar) != 0 ? '</tr>' : '';

echo '</table>';



?>

            </center>

        </Th>

    </Tr>

<?PHP

}

?>

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.