Slideshow

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »
Jan Nada

Jan Nada

02/04/2013 21:13:09
Quote Anchor link
Avond,

jQuery werkt nu, inderdaad een aantal stomme fouten.
Ach ja. Nu heb ik dus het volgende:

Dit is de html, inclusief jQuery code (opgelsagen als .html)

Quote:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>

<meta charset="utf-8" />
<title>MoneyHoppers - Homepage</title>

<link href="style5.css" rel="stylesheet" />

<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js"></script>
<script src="js/squey.scrollTo.js"></script>
<script src="js/jquery/localscroll.js">
</head>

<body>
<script type="text/javascript">

$(document).ready(function() {
$("#slideshow").css("overflow", "hidden");
$("#slideshow-nav").css("visibility", "visible");
$("slideshow-nav a[href=#fotobar1]").addClass("active");

$("#slideshow-nav").localscroll({
target:'#slideshow-nav a").click(function(){
$("#slideshow-nav a").removeClass("active");
$(this).addClass("active");
});
});

</script>

<div id="slideshow">
<ul>
<li id="anonce1"><a href="#"><img src="images/fotobar1.png" alt="Cool" /></a></li>
<li id="anonce2"><a href="#"><img src="images/fotobar2.png" alt="Groen" /></a></li>
<li id="anonce3"><a href="#"><img src="images/fotobar3.png" alt="Geel" /></a></li>
<li id="anonce4"><a href="#"><img src="images/header3.jpg" alt="Rood" /></a></li>
<li id="anonce5"><a href="#"><img src="images/Rand2.jpg" alt="Warm" /></a></li>
</ul>
</div>
<div id="slideshow-nav">
<ul>
<li><a href="#anonce1">Afbeelding 1</a></li>
<li><a href="#anonce2">Afb. 2</a></li>
<li><a href="#anonce3">Afb. 3</a></li>
<li><a href="#anonce4">Afb. 4</a></li>
<li><a href="#anonce5">Afb. 5</a></li>
</ul>
</div>

</body>
</html>


En de css code:
Quote:
#slideshow {
width: 918px; height: 546px;
overflow-x: scroll; overflow-y: hidden;
margin: 100px auto 50px auto;
box-shadow: 0px 0px 80px #000;
-moz-box-shadow: 0px 0px 80px #000
}

#slideshow ul {
width: 4590px; list-style: none;
}
#slideshow ul li {
float: left;
}

#slideshow-nav {
width: 250px; margin: 0 auto 200px auto; visbility: hidden;
}

#slideshow-nav ul {
float: left;
}
#slideshow-nav ul li a {
display: block; width: 30px; height: 30px;
float: left; margin: 0 10px;
background-color: #fff; text-indent: -9999px;
border-radius: 30px;
-moz-border-radius: 30px;
-webkit-border-radius: 30px;
box-shadow: 0px 0px 30px #000;
}
#slideshow-nav ul li a:hover, #slideshow-nav ul li a.active {
background-color: #a89dBa;
}

Mijn vragen:
1.Is er iets fout? Zo ja, wat?
2.Hoe krijg ik de knoppen om te wisselen van afbeelding naast elkaar en niet onder elkaar?
3.Hoe kan ik er voor zorgen dat hij automatisch na 5 seconden het volgend plaatje laat zien?
4.De afbeeldingen staan nu niet allemaal op een scroll pagina. Als ik op het eerste bolletje klik krijg ik afb. 1 en 2. Klik ik op het 2e, 3e, 4e en 5e bolletje krijg ik afb. 3,4 en 5. Hoe kan ik ze allemaal laten verschijnenen?

Zo ziet het er nu uit:
Klikje

Toevoeging op 03/04/2013 07:37:04:

Iemand?
Gewijzigd op 02/04/2013 21:14:14 door Jan Nada
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.