sluiten van een webpagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jozef

Jozef

23/06/2008 12:44:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik zou aan het einde van mijn php script willen dat de php pagina zich zelf afsluit. Weet emand hoe ik dit kan doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 02:59:47
 
Aron K

Aron K

23/06/2008 12:46:00
Quote Anchor link
Zichzelf afsluit?
Bedoel je iets van een standaard stukje script dat onder elke pagina komt? Want dan moet je gewoon include gebruiken.

Vraag verkeerd begrepen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aron K
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/06/2008 13:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script type="text/javascript">
window.close();
</script>
 
Jozef

Jozef

23/06/2008 16:08:00
Quote Anchor link
Hallo,
Met "windows.close " dan krijg ik een boodschap te zien waarbij ik eerste op "yese" moet klikken eer de pagina wordt afgesloten.
Bedoeling is dat de pagina zichzelf afsluit zonder enige manupulatie.

<html>

<head>test op close windos</head>

<body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
echo"hello, ik ben close window en moet nu gaan verdwijnen<br><br>";

?>


<script type="text/javascript">
window.close();
</script>
</body>
</html>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/06/2008 16:22:00
Quote Anchor link
Aan die melding kun je niets doen, dat zit (gelukkig) nu eenmaal in sommige browsers ingebakken.

Want wie ben jij om te bepalen dat een browser scherm zomaar gesloten moet worden, dat wil ik als bezoeker altijd zelf nog lekker beslissen. Je mag het best proberen, maar dat weerhoudt je niet dat ik ook kan kiezen om het scherm niet te sluiten.

Ik weet niet precies wat je doel is van het sluiten van het scherm, maar ik zou het gewoon lekker laten zitten en voor een andere (gebruiksvriendelijkere) oplossing kiezen...
 
GaMer B

GaMer B

23/06/2008 16:24:00
Quote Anchor link
Je zou een AJAX pop-upje kunnen maken die je laat verschijnen en verdwijnen...
 
Jozef

Jozef

23/06/2008 16:53:00
Quote Anchor link
De esen van mijn vraag is dat ik een backup script aanstuur via de windows sheduler. Deze open een php pagina, maar deze pagina blijftaltijd open staan, elke dag loopt deze backup, dus elke dag blijft er een pagina open staan....
 
--

--

23/06/2008 19:00:00
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 

23/06/2008 19:06:00
Quote Anchor link
Evert schreef op 23.06.2008 19:00:
Neem een browser die niets vraagt bij het sluiten van een scherm..

Jah, alten we weer lekker browserafhankelijk gaan bouwen. Heel handig... En heb je ook Blanche z'n post gelezen?
 
--

--

23/06/2008 19:08:00
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
Cedric

Cedric

23/06/2008 19:09:00
Quote Anchor link
Je kan toch beter een php bestand runnen met een cronjob? Of bevindt het bestand zich niet op een webserver?
 
--

--

23/06/2008 19:14:00
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/06/2008 19:47:00
Quote Anchor link
Quote:
backup script aanstuur via de windows sheduler
Waarom voer je dit soort scripts niet uit via de command line? Dat lijkt me vele malen handiger aangezien er dan nooit een browser venster geopend hoeft te worden...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.