[smarty] Paginate geeft null in SmartyPaginate

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2012 13:58:56
Quote Anchor link
Zo, ik zit weer eens met de handen in het haar. Ik ben bezig om een pagina-verdeling (pagina-navigatie) in Smarty in te bouwen, maar ik loop behoorlijk vast:

Ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
// mysql connect here etc....
require("classes/SmartyPaginate.class.php");

SmartyPaginate::connect();
SmartyPaginate::setLimit(2);
SmartyPaginate::assign($tpl);

$tpl->assign("title","Video");

        $_query = "SELECT COUNT(1) AS total FROM videos";
        $_result = mysql_query($_query);
        $_row = mysql_result($_result, 0,0);
      print_r($_row); // geeft 14, netjes....
        SmartyPaginate::setTotal($_row['total']);

$result = mysql_query("
               SELECT
                  *
               FROM videos
               WHERE
               Deleted='0'
               ORDER BY date_added DESC
               LIMIT "
.SmartyPaginate::getCurrentIndex().",".SmartyPaginate::getLimit()."
         "
);
while($videolist = mysql_fetch_assoc($result)) {
   $list[] = $videolist;
   }

  
// now we get the total number of records from the table
$tpl->assign("video_list",$list); // array
$tpl->display("test/nav_test.tpl");
?>



En het relevante stukje uit de template is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div id="nav_bar">
                  {* display pagination header *}
    Items {$paginate.first}-{$paginate.last} out of {$paginate.total} displayed.

    {* display pagination info *}
    {paginate_prev} - {paginate_middle} - {paginate_next}
                  </div>

Het probleem is dat SmartyPaginate::setTotal($_row['total']); volgens Smarty zelf 'null' is, maar als ik het netjes echo is het gewoon netjes 14.


Ik weet niet meer hoe ik verder moet gaan aan dit pagina-script. Alle input is zeer welkom...........

Of heeft iemand een fatsoenlijker script voor Smarty om pagina navigatie in te bouwen?
Gewijzigd op 03/09/2012 13:59:41 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:42:44
 
Remco nvt

Remco nvt

03/09/2012 14:08:22
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$_row = mysql_result($_result, 0,0);
      print_r($_row); // geeft 14, netjes....
        SmartyPaginate::setTotal($_row['total']);


Die ['total'] hoort daar toch niet? Dat fix je al met 0,0.
Dus SmartyPaginate::setTotal($_row); moet voldoen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2012 14:16:26
Quote Anchor link
Afbeelding Afbeelding Afbeelding

En daar keek ik overheen. Hij doet het nu een stuk beter. De rest ga ik zelf even uitzoeken nu de kern van het probleem lijkt te zijn opgelost Afbeelding.

Thnx.....
Gewijzigd op 03/09/2012 14:17:21 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.