smarty parse php variable

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Igor

Igor

21/12/2009 16:29:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik zit met een vraag. Is het mogelijk om met smarty een stukje template die in een php varibele staat de 'parsen'?

Ik heb dus bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$tpl
= '
Er zijn {$aantal} huizen gevonden.
{foreach item=product from=$producten}
{$product.naam}<br>
{/foreach}
'
;
$smarty->assign('aantal', 'drie');
$smarty->assign('producten', $product->loadProducts());

$output = $smarty->fetch($tpl);
?>


Die $smarty->fetch($tpl) moet dus worden gewijzigd in iets...

Waarom zet je de waarde van van $tpl niet gewoon in een .tpl bestand?
Nou: de waarde van $tpl kan verschillen: deze wordt opgehaald uit een database...

Goed: mijn vraag is dus: hoe kan ik met smarty een php variabele ($tpl) parsen?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 00:09:18
 
Pim -

Pim -

21/12/2009 17:00:00
Quote Anchor link
http://lmgtfy.com/?q=smarty+fetch+string
1e hit

Verder zou je ook de templates kunnen cachen (sowieso handig) en de cache-file uitlezen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.