Snel afdrukken op website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jan Jaap van der Sluijs

Jan Jaap van der Sluijs

01/04/2011 09:24:36
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik heb de volgende vraag: is het mogelijk om via een javascript of phpscript een knop te maken die snel afdrukt zonder dat het venster met de eigenschappen verschijnt?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 14:35:35
 

01/04/2011 09:33:51
Quote Anchor link
Volgens mij niet omdat de gebruiker zelf moet kunnen kiezen of hij daadwerkelijk de pagina wil afdrukken. Als dit niet het geval zou zijn dan kan je een website ontwikkelen die zomaar pagina's afdrukt.

Het maken van de knop kan zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="javascript:window.print();">Print</a>


Maar dan krijg je dus wel een eigenschappen venster =)
 

01/04/2011 09:35:45
Quote Anchor link
Niet mogelijk.
Moet je ook niet willen.
 
Maikel  B

Maikel B

01/04/2011 09:55:55
Quote Anchor link
Je wilt toch dat mensen die bijv meerdere printers hebben zelf een printer kunnen kiezen? En sommige mensen hebben als standaard printer bijv PrimoPDF om pdfjes te maken.
Dus als het mogelijk zou zijn zou het zeer gebruikersonvriendelijk zijn.
 
Jan Jaap van der Sluijs

Jan Jaap van der Sluijs

01/04/2011 10:37:13
Quote Anchor link
Dit is niet het juiste forum, maar heeft iemand enig idee of dit te tweaken is in Windows?

Het gaat namelijk om een webbased kassasysteem. Wanneer er een bon word afgedrukt, dan moet deze gelijk gaan printen.
 

01/04/2011 10:56:13
Quote Anchor link
Jan Jaap van der Sluijs op 01/04/2011 10:37:13:
Dit is niet het juiste forum, maar heeft iemand enig idee of dit te tweaken is in Windows?

Het gaat namelijk om een webbased kassasysteem. Wanneer er een bon word afgedrukt, dan moet deze gelijk gaan printen.


Misschien iets om met Java of Flash te doen? Denk niet dat PHP of Javascript dit kan...
 
Maikel  B

Maikel B

01/04/2011 11:41:16
Quote Anchor link
Je kunt ook gewoon de standaard printer goed instellen en dan als je een bon wilt printen gewoon op ENTER drukken als het eigenschappen venster komt. Of misschien dat je die druk op de ENTER knop wel kunt afvangen met een macro of iets.
 
Jan Jaap van der Sluijs

Jan Jaap van der Sluijs

20/06/2011 08:30:03
Quote Anchor link
Het probleem is opgelost.

In Firefox is het één en ander te configureren.

Bedankt voor jullie moeite.

Toevoeging op 20/06/2011 08:30:05:

Het probleem is opgelost.

In Firefox is het één en ander te configureren.

Bedankt voor jullie moeite.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.