Soap XML

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »
Jens B

Jens B

17/05/2011 14:46:04
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

zonder verstand ben ik aan het spelen met Soap.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

ini_set('soap.wsdl_cache_enabled', '0');
ini_set('soap.wsdl_cache_ttl', '0');

$client = new SoapClient("--het pad--", array('trace' => 1,'exceptions' => 0 ));

$filter="";

$GetDataParam = array('environmentId'=> "---",'userId'=>"----",'password'=>"----",'logonAs'=>"",'connectorId'=>"Landen",'filtersXml'=>$filter);
$GetDataResponse = $client->GetData($GetDataParam);

$test = $client->__getLastResponse();

echo $test;

?>


Dit werkt en ik krijg een XML resultaat

<AfasGetConnector><xs:schema xmlns:xs="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"><xs:element name="AfasGetConnector"><xs:complexType><xs:choice maxOccurs="unbounded"><xs:element name="Landen"><xs:complexType><xs:sequence><xs:element name="ISO" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="Co" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="Landcode" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="CoId" type="xs:string" minOccurs="0"/></xs:sequence></xs:complexType></xs:element></xs:choice></xs:complexType></xs:element></xs:schema><Landen><ISO>AT</ISO><Co>Austria</Co><Landcode>A</Landcode><CoId>Austria</CoId></Landen><Landen><ISO>AE</ISO><Co>Ver. Arabische Emiraten</Co><Landcode>AE</Landcode><CoId>Ver. Arabische Emiraten</CoId></Landen><Landen><ISO>AF</ISO><Co>Afghanistan</Co><Landcode>AFG</Landcode><CoId>Afghanistan</CoId></Landen>

etcetc

Nu sla ik even helemaal vast

Hoe kan ik deze informatie nou fijn gebruiken. bijvoorbeeld

<Landen>
<ISO>AF</ISO>
<Co>Afghanistan</Co>
<Landcode>AFG</Landcode>
<CoId>Afghanistan</CoId>
</Landen>

Ik wil deze informatie graag in een table presenteren

Iso = ....
Co = ....
Landcode = ...
CoId = ...

Ik heb volgens mij een plank voor me kop, maar ik krijg het niet echt zo gepresenteerd..

Ik google ondertussen verder

Bedankt voor de aandacht alvast
Gewijzigd op 17/05/2011 14:49:34 door Jens B
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:03:21
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 15:10:25
Quote Anchor link
Wat geeft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
var_dump($GetDataResponse);
?>
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 15:11:13
Quote Anchor link
object(stdClass)#2 (1) { ["GetDataResult"]=> string(24774) "ATAustriaAAustriaAEVer. Arabische EmiratenAEVer. Arabische EmiratenAFAfghanistanAFGAfghanistanAGAntigua en BarbudaAGAntigua en BarbudaAIAnguillaAIAAnguillaALAlbaniëALAlbaniëAMArmeniëAMArmeniëAOAngolaANAngolaADAndorraANDAndorraSASaudi ArabiaASSaudi ArabiaASAmerikaans SamoaASMAmerikaans SamoaAQAntarcticaATAAntarcticaTFFranse Zuidelijke TerritoriesATFFranse Zuidelijke TerritoriesAUAustraliëAUSAustraliëAWArubaAWArubaAZAzerbeidzjanAZAzerbeidzjanBEBelgiëBBelgiëBABosnië HerzegowinaBABosnië HerzegowinaBDBangladeshBDBangladeshBBBarbadosBDSBarbadosBGBulgariaBGBulgariaBZBelizeBHBelizeBLSaint BarthélemyBLSaint BarthélemyBMBermudaBMBermudaBOBoliviaBOLBoliviaBQBonaire, Sint Eustatius, SabaBQBonaire, Sint Eustatius, SabaBRBraziliëBRBraziliëBHBahreinBRNBahreinBNBruneiBRUBruneiBSBahama'sBSBahama'sBTBhutanBTBhutanBFBurkina FasoBUBurkina FasoMMMyanmar (vml. Burma)BURMyanmar (vml. Burma)BVBouvet IslandBVTBouvet IslandBYWit RuslandBYWit RuslandCUCubaCCubaCCCocos EilandenCCKCocos EilandenCACanadaCDNCanadaCHSwitzerlandCHSwitzerlandCIIvoorkust (Cote d'Ivoire)CIIvoorkust (Cote d'Ivoire)LKSri LankaCLSri LankaCNChinaCNChinaCOColombiaCOColombiaCKCook EilandenCOKCook EilandenCRCosta RicaCRCosta RicaCVKaapverdiëCVKaapverdiëCWCuraçaoCWCuraçaoCXChristmas IslandCXRChristmas IslandCYCyprusCYCyprusKYKaaiman eilandenCYMKaaiman eilandenCZCzech RepublicCZCzech RepublicDEDeutschlandDDeutschlandDJDjiboutiDJIDjiboutiDKDenmarkDKDenmarkDODominicaanse RepubliekDOMDominicaanse RepubliekBJBenin (Dahomey)DYBenin (Dahomey)DZAlgerijeDZAlgerijeESSpainESpainKEKenyaEAKKenyaTZTanzaniaEATTanzaniaUGUgandaEAUUgandaECEcuadorECEcuadorEEEstlandEEEstlandSVEl SalvadorELEl SalvadorGQEquatoriaal GuineeEQEquatoriaal GuineeEREritreaERIEritreaEHWestelijke SaharaESHWestelijke SaharaEGEgypteETEgypteETEthiopiëETHEthiopiëFRFranceFFranceFIFinlandFINFinlandFJFijiFJIFijiLILiechtensteinFLLiechtensteinFKFalkland EilandenFLKFalkland EilandenFOFaroer EilandenFROFaroer EilandenGAGabonGAGabonGBUnited KingdomGBUnited KingdomGTGuatemalaGCAGuatemalaGEGeorgiëGEGeorgiëGFFrans GuyanaGFFrans GuyanaGGGuernseyGGGuernseyGHGhanaGHGhanaGIGibraltarGIBGibraltarGNGuinee (Republiek)GNGuinee (Republiek)GPGuadeloupeGPGuadeloupeGRGreeceGRGreeceGLGroenlandGROGroenlandGUGuamGUMGuamGYGuyanaGUYGuyanaGWGuinee BissauGWGuinee BissauHUHungaryHHungaryHKHongkongHKHongkongJOJordaniëHKJJordaniëHMHeard Eiland en McDonald EilandenHMDHeard Eiland en McDonald EilandenHNHondurasHONHondurasHRKroatiëHRKroatiëITItalyIItalyILIsraelILIsraelIMIsle of ManIMIsle of ManINIndiaINDIndiaIOBritish Indian Ocean TerritoryIOTBritish Indian Ocean TerritoryIRIranIRIranIEIrelandIRLIrelandIQIrakIRQIrakISIJslandISIJslandJPJapanJJapanJMJamaicaJAJamaicaJEJerseyJEJerseyKHCambodjaKCambodjaKGKyrgyzstanKGKyrgyzstanKIKiribatiKIRKiribatiKMComorenKMComorenKNSaint Kitts en NevisKNSaint Kitts en NevisKPNoord-KoreaKONoord-KoreaKWKuwaitKWTKuwaitKZKazachstanKZKazachstanLULuxembourgLLuxembourgLALaosLAOLaosLYLibiëLARLibiëLRLiberiaLBLiberiaLSLesothoLSLesothoLTLithuaniaLTLithuaniaLVLatviaLVLatviaMTMaltaMMaltaMAMoroccoMAMoroccoMYMalaysiaMALMalaysiaMHMarshalleilandenMARMarshalleilandenMCMonacoMCMonacoMDMoldaviëMDMoldaviëMXMexicoMEXMexicoMFSaint Martin (Franse deel)MFSaint Martin (Franse deel)FMMicronesiaMICMicronesiaMKMacedoniëMKMacedoniëMEMontenegroMNEMontenegroMPNoordelijke Mariana EilandenMNPNoordelijke Mariana EilandenMOMacauMOMacauMZMozambiqueMOCMozambiqueMNMongoliëMONMongoliëMQMartiniqueMQMartiniqueMUMauritiusMSMauritiusMSMontserratMSRMontserratMVMaldivenMVMaldivenMWMalawiMWMalawiYTMayotteMYTMayotteNONorwayNNorwayANVoorheen Nederlandse AntillenNAVoorheen Nederlandse AntillenNCNieuw-CaledoniëNCLNieuw-CaledoniëNFNorfolk EilandNFKNorfolk EilandNINicaraguaNICNicaraguaNUNiueNIUNiueNLNederlandNLNederlandNPNepalNPLNepalNRNauruNRNauruNZNew SealandNZNew SealandUZOezbekistanOEZOezbekistanOMOmanOMAOmanPTPortugalPPortugalPAPanamaPAPanamaPNPitcairnPCNPitcairnPEPeruPEPeruPKPakistanPKPakistanPLPolandPLPolandPWPalauPLWPalauPGPapua-Nieuw-GuineaPNGPapua-Nieuw-GuineaPRPuerto RicoPRPuerto RicoPSPalestinaPSEPalestinaPYParaguayPYParaguayPFFrans PolynesiëPYFFrans PolynesiëQAQatarQAQatarARArgentiniëRAArgentiniëBWBotswanaRBBotswanaTWTaiwanRCTaiwanCFCentr. Afrikaanse RepublRCACentr. Afrikaanse RepublCGCongo, Republic OfRCBCongo, Republic OfCLChiliRCHChiliRERéunionREURéunionHTHaïtiRHHaïtiIDIndonesiëRIIndonesiëMRMauritaniëRIMMauritaniëLBLebanonRLLebanonMGMadagaskarRMMadagaskarMLMaliRMMMaliNENigerRNNigerRORomaniaRORomaniaKRZuid-KoreaROKZuid-KoreaUYUruguayROUUruguayPHFilippijnenRPFilippijnenSMSan MarinoRSMSan MarinoBIBurundiRUBurundiRURussiaRUSRussiaRWRwandaRWARwandaSESwedenSSwedenSBSolomoneilandenSBSolomoneilandenCSServië en Montenegro (niet gebruiken)SCGServië en Montenegro (niet gebruiken)SZSwazilandSDSwazilandSGSingaporeSGPSingaporeGSSandwich EilandenSGSSandwich EilandenSHSint HelenaSHNSint HelenaSJSvalbard en Jan MayenSJMSvalbard en Jan MayenSKSlovakiaSKSlovakiaSISloveniaSLOSloveniaSRSurinameSMESurinameSNSenegalSNSenegalSOSomaliaSPSomaliaPMSint Pierre en MiquelonSPMSint Pierre en MiquelonRSServiëSRBServiëSTSao Tome en PrincipeSTSao Tome en PrincipeSDSudanSUDSudanNANamibiëSWANamibiëSXSint MaartenSXSint MaartenSCSeychellenSYSeychellenSYSyriëSYRSyriëTHThailandTThailandTJTadzjikistanTADTadzjikistanCMKameroenTCKameroenTCTurks en Caicos EilandenTCATurks en Caicos EilandenTGTogoTGTogoTKTokelauTKLTokelauTLTimor LesteTLSTimor LesteTMTurkmenistanTMNTurkmenistanTNTunesiëTNTunesiëTOTongaTOTongaTRTurkijeTRTurkijeTDTsjaadTSTsjaadTTTrinidad/TobagoTTTrinidad/TobagoTVTuvaluTVTuvaluUAUkraineUAUkraineUMUnited States Minor Outlying EilandenUMIUnited States Minor Outlying EilandenUSUnited StatesUSAUnited StatesVAVaticaanstadVATVaticaanstadVGBritse MaagdeneilandenVGBBritse MaagdeneilandenVIAmerikaanse MaagdeneilandenVIRAmerikaanse MaagdeneilandenVNVietnamVNVietnamVUVanuatuVUVanuatuGMGambiaWAGGambiaSLSierra LeoneWALSierra LeoneNGNigeriaWANNigeriaDMDominicaWDDominicaGDGrenadaWGGrenadaLCSaint LuciaWLSaint LuciaWFWallis en FutunaWLFWallis en FutunaWSSamoaWSMSamoaVCSaint Vincent/GrenadinesWVSaint Vincent/GrenadinesXKKosovoXKKosovoYEJemenYMNJemenYUJoegoslaviëYUJoegoslaviëVEVenezuelaYVVenezuelaZMZambiaZZambiaZAZuid-AfrikaZAZuid-AfrikaCDZaïreZARZaïreCDCongo, The Democratic Republic Of TheZRECongo, The Democratic Republic Of TheZWZimbabweZWZimbabwe " }

Toevoeging op 17/05/2011 15:11:47:

Dankjewel voor de aandacht Kees !
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 15:13:19
Quote Anchor link
Nu de broncode graag ;) (beeld -> broncode)
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

17/05/2011 15:14:13
Quote Anchor link
Hallo begin even opnieuw :)

Maak en file aan: function.inc.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$wsdl_url   = 'Hier de link naar je WSDL file op de webservice';
$srv_name   = 'srv naam van je webservice';
$db_name    = 'database naam van je webservice';

    $client = new SoapClient($wsdl_url);


Dit include je in een andere file.

Nu kun je praten met de soap server doormiddel van het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$client->XML field($srv_name, $db_name, hier alle parameters);


Wat staat er in je huidige WSDL file?
Gewijzigd op 17/05/2011 15:15:20 door Ben Van de Voorde
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 15:18:12
Quote Anchor link
Kees, welke broncode? Alles staat bovenin ! Heb alleen wachtwoord en gebruiker en het pad naar de wsdl weggehaalt !

?Inplaats van de echo heb ik nu de vardump

Toevoeging op 17/05/2011 15:19:09:

Bart, bedankt ! Ik ben ermee begonnen
Wat zijn de parameters in deze?

<Landen>
<ISO>AF</ISO>
<Co>Afghanistan</Co>
<Landcode>AFG</Landcode>
<CoId>Afghanistan</CoId>
</Landen>

Alles wat tussen < > staat ?
( sorry voor de waarschijnlijk simpele vraag )
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

17/05/2011 15:21:33
Quote Anchor link
Werk je met een wsdl file of gewoon hardcoded xml? Gebruik je het programma SoapUI? Zoja geef me even de naam het field waar deze xml instaat, zo nee download soapui even.
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 15:35:24
Quote Anchor link
hetpad/profitservices/getconnector.asmx?WSDL
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

17/05/2011 15:38:18
Quote Anchor link
Kun je me de voledige link geven zodat ik hem in SoapUI kan bekijken? Of me de XML even zenden zodat ik de parameters goed kan bekijken?
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 15:52:17
Quote Anchor link
Ik bedoel de broncode van de pagina, niet de output in de pagina zelf. Op deze manier weet ik niet wat de xml structuur is. Dus als je de broncode hier zet dan zal ik een voorbeeldje voor je maken.
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 15:59:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<wsdl:definitions xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap/" xmlns:tm="http://microsoft.com/wsdl/mime/textMatching/" xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" xmlns:mime="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/mime/" xmlns:tns="urn:Afas.Profit.Services" xmlns:s="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap12="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap12/" xmlns:http="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/http/" targetNamespace="urn:Afas.Profit.Services" xmlns:wsdl="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/">
<wsdl:types>
<s:schema elementFormDefault="qualified" targetNamespace="urn:Afas.Profit.Services">
<s:element name="GetData">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="environmentId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="userId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="password" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="logonAs" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="connectorId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="filtersXml" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataResponse">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="GetDataResult" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataCollection">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="environmentId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="userId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="password" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="logonAs" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="getConnectorsXml" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataCollectionResponse">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="GetDataCollectionResult" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataWithOptions">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="environmentId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="userId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="password" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="logonAs" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="connectorId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="filtersXml" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="options" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataWithOptionsResponse">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="GetDataWithOptionsResult" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
</s:schema>
</wsdl:types>
<wsdl:message name="GetDataSoapIn">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetData" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataSoapOut">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataResponse" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataCollectionSoapIn">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataCollection" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataCollectionSoapOut">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataCollectionResponse" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataWithOptionsSoapIn">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataWithOptions" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataWithOptionsSoapOut">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataWithOptionsResponse" />
</wsdl:message>
<wsdl:portType name="GetConnectorSoap">
<wsdl:operation name="GetData">
<wsdl:input message="tns:GetDataSoapIn" />
<wsdl:output message="tns:GetDataSoapOut" />
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataCollection">
<wsdl:input message="tns:GetDataCollectionSoapIn" />
<wsdl:output message="tns:GetDataCollectionSoapOut" />
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataWithOptions">
<wsdl:input message="tns:GetDataWithOptionsSoapIn" />
<wsdl:output message="tns:GetDataWithOptionsSoapOut" />
</wsdl:operation>
</wsdl:portType>
<wsdl:binding name="GetConnectorSoap" type="tns:GetConnectorSoap">
<soap:binding transport="http://schemas.xmlsoap.org/soap/http" />
<wsdl:operation name="GetData">
<soap:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetData" style="document" />
<wsdl:input>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataCollection">
<soap:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetDataCollection" style="document" />
<wsdl:input>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataWithOptions">
<soap:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetDataWithOptions" style="document" />
<wsdl:input>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
</wsdl:binding>
<wsdl:binding name="GetConnectorSoap12" type="tns:GetConnectorSoap">
<soap12:binding transport="http://schemas.xmlsoap.org/soap/http" />
<wsdl:operation name="GetData">
<soap12:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetData" style="document" />
<wsdl:input>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataCollection">
<soap12:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetDataCollection" style="document" />
<wsdl:input>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataWithOptions">
<soap12:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetDataWithOptions" style="document" />
<wsdl:input>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
</wsdl:binding>
<wsdl:service name="GetConnector">
<wsdl:port name="GetConnectorSoap" binding="tns:GetConnectorSoap">
<soap:address location="http://sql01:82/profitservices/getconnector.asmx" />
</wsdl:port>
<wsdl:port name="GetConnectorSoap12" binding="tns:GetConnectorSoap12">
<soap12:address location="http://sql01:82/profitservices/getconnector.asmx" />
</wsdl:port>
</wsdl:service>
</wsdl:definitions>

Toevoeging op 17/05/2011 16:02:52:

Deze is voor Kees

object(stdClass)#2 (1) {
["GetDataResult"]=>
string(24774) "<AfasGetConnector><xs:schema xmlns:xs="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"><xs:element name="AfasGetConnector"><xs:complexType><xs:choice maxOccurs="unbounded"><xs:element name="Landen"><xs:complexType><xs:sequence><xs:element name="ISO" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="Co" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="Landcode" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="CoId" type="xs:string" minOccurs="0"/></xs:sequence></xs:complexType></xs:element></xs:choice></xs:complexType></xs:element></xs:schema><Landen><ISO>AT</ISO><Co>Austria</Co><Landcode>A</Landcode><CoId>Austria</CoId></Landen><Landen><ISO>AE</ISO><Co>Ver. Arabische Emiraten</Co><Landcode>AE</Landcode><CoId>Ver. Arabische Emiraten</CoId></Landen><Landen><ISO>AF</ISO><Co>Afghanistan</Co><Landcode>AFG</Landcode><CoId>Afghanistan</CoId></Landen><Landen><ISO>AG</ISO><Co>Antigua en Barbuda</Co><Landcode>AG</Landcode><CoId>Antigua en Barbuda</CoId></Landen><Landen><ISO>AI</ISO><Co>Anguilla</Co><Landcode>AIA</Landcode><CoId>Anguilla</CoId></Landen><Landen><ISO>AL</ISO><Co>Albanië</Co><Landcode>AL</Landcode><CoId>Albanië</CoId></Landen><Landen><ISO>AM</ISO><Co>Armenië</Co><Landcode>AM</Landcode><CoId>Armenië</CoId></Landen><Landen><ISO>AO</ISO><Co>Angola</Co><Landcode>AN</Landcode><CoId>Angola</CoId></Landen><Landen><ISO>AD</ISO><Co>Andorra</Co><Landcode>AND</Landcode><CoId>Andorra</CoId></Landen><Landen><ISO>SA</ISO><Co>Saudi Arabia</Co><Landcode>AS</Landcode><CoId>Saudi Arabia</CoId></Landen><Landen><ISO>AS</ISO><Co>Amerikaans Samoa</Co><Landcode>ASM</Landcode><CoId>Amerikaans Samoa</CoId></Landen><Landen><ISO>AQ</ISO><Co>Antarctica</Co><Landcode>ATA</Landcode><CoId>Antarctica</CoId></Landen><Landen><ISO>TF</ISO><Co>Franse Zuidelijke Territories</Co><Landcode>ATF</Landcode><CoId>Franse Zuidelijke Territories</CoId></Landen><Landen><ISO>AU</ISO><Co>Australië</Co><Landcode>AUS</Landcode><CoId>Australië</CoId></Landen><Landen><ISO>AW</ISO><Co>Aruba</Co><Landcode>AW</Landcode><CoId>Aruba</CoId></Landen><Landen><ISO>AZ</ISO><Co>Azerbeidzjan</Co><Landcode>AZ</Landcode><CoId>Azerbeidzjan</CoId></Landen><Landen><ISO>BE</ISO><Co>België</Co><Landcode>B</Landcode><CoId>België</CoId></Landen><Landen><ISO>BA</ISO><Co>Bosnië Herzegowina</Co><Landcode>BA</Landcode><CoId>Bosnië Herzegowina</CoId></Landen><Landen><ISO>BD</ISO><Co>Bangladesh</Co><Landcode>BD</Landcode><CoId>Bangladesh</CoId></Landen><Landen><ISO>BB</ISO><Co>Barbados</Co><Landcode>BDS</Landcode><CoId>Barbados</CoId></Landen><Landen><ISO>BG</ISO><Co>Bulgaria</Co><Landcode>BG</Landcode><CoId>Bulgaria</CoId></Landen><Landen><ISO>BZ</ISO><Co>Belize</Co><Landcode>BH</Landcode><CoId>Belize</CoId></Landen><Landen><ISO>BL</ISO><Co>Saint Barthélemy</Co><Landcode>BL</Landcode><CoId>Saint Barthélemy</CoId></Landen><Landen><ISO>BM</ISO><Co>Bermuda</Co><Landcode>BM</Landcode><CoId>Bermuda</CoId></Landen><Landen><ISO>BO</ISO><Co>Bolivia</Co><Landcode>BOL</Landcode><CoId>Bolivia</CoId></Landen><Landen><ISO>BQ</ISO><Co>Bonaire, Sint Eustatius, Saba</Co><Landcode>BQ</Landcode><CoId>Bonaire, Sint Eustatius, Saba</CoId></Landen><Landen><ISO>BR</ISO><Co>Brazilië</Co><Landcode>BR</Landcode><CoId>Brazilië</CoId></Landen><Landen><ISO>BH</ISO><Co>Bahrein</Co><Landcode>BRN</Landcode><CoId>Bahrein</CoId></Landen><Landen><ISO>BN</ISO><Co>Brunei</Co><Landcode>BRU</Landcode><CoId>Brunei</CoId></Landen><Landen><ISO>BS</ISO><Co>Bahama's</Co><Landcode>BS</Landcode><CoId>Bahama's</CoId></Landen><Landen><ISO>BT</ISO><Co>Bhutan</Co><Landcode>BT</Landcode><CoId>Bhutan</CoId></Landen><Landen><ISO>BF</ISO><Co>Burkina Faso</Co><Landcode>BU</Landcode><CoId>Burkina Faso</CoId></Landen><Landen><ISO>MM</ISO><Co>Myanmar (vml. Burma)</Co><Landcode>BUR</Landcode><CoId>Myanmar (vml. Burma)</CoId></Landen><Landen><ISO>BV</ISO><Co>Bouvet Island</Co><Landcode>BVT</Landcode><CoId>Bouvet Island</CoId></Landen><Landen><ISO>BY</ISO><Co>Wit Rusland</Co><Landcode>BY</Landcode><CoId>Wit Rusland</CoId></Landen><Landen><ISO>CU</ISO><Co>Cuba</Co><Landcode>C</Landcode><CoId>Cuba</CoId></Landen><Landen><ISO>CC</ISO><Co>Cocos Eilanden</Co><Landcode>CCK</Landcode><CoId>Cocos Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>CA</ISO><Co>Canada</Co><Landcode>CDN</Landcode><CoId>Canada</CoId></Landen><Landen><ISO>CH</ISO><Co>Switzerland</Co><Landcode>CH</Landcode><CoId>Switzerland</CoId></Landen><Landen><ISO>CI</ISO><Co>Ivoorkust (Cote d'Ivoire)</Co><Landcode>CI</Landcode><CoId>Ivoorkust (Cote d'Ivoire)</CoId></Landen><Landen><ISO>LK</ISO><Co>Sri Lanka</Co><Landcode>CL</Landcode><CoId>Sri Lanka</CoId></Landen><Landen><ISO>CN</ISO><Co>China</Co><Landcode>CN</Landcode><CoId>China</CoId></Landen><Landen><ISO>CO</ISO><Co>Colombia</Co><Landcode>CO</Landcode><CoId>Colombia</CoId></Landen><Landen><ISO>CK</ISO><Co>Cook Eilanden</Co><Landcode>COK</Landcode><CoId>Cook Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>CR</ISO><Co>Costa Rica</Co><Landcode>CR</Landcode><CoId>Costa Rica</CoId></Landen><Landen><ISO>CV</ISO><Co>Kaapverdië</Co><Landcode>CV</Landcode><CoId>Kaapverdië</CoId></Landen><Landen><ISO>CW</ISO><Co>Curaçao</Co><Landcode>CW</Landcode><CoId>Curaçao</CoId></Landen><Landen><ISO>CX</ISO><Co>Christmas Island</Co><Landcode>CXR</Landcode><CoId>Christmas Island</CoId></Landen><Landen><ISO>CY</ISO><Co>Cyprus</Co><Landcode>CY</Landcode><CoId>Cyprus</CoId></Landen><Landen><ISO>KY</ISO><Co>Kaaiman eilanden</Co><Landcode>CYM</Landcode><CoId>Kaaiman eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>CZ</ISO><Co>Czech Republic</Co><Landcode>CZ</Landcode><CoId>Czech Republic</CoId></Landen><Landen><ISO>DE</ISO><Co>Deutschland</Co><Landcode>D</Landcode><CoId>Deutschland</CoId></Landen><Landen><ISO>DJ</ISO><Co>Djibouti</Co><Landcode>DJI</Landcode><CoId>Djibouti</CoId></Landen><Landen><ISO>DK</ISO><Co>Denmark</Co><Landcode>DK</Landcode><CoId>Denmark</CoId></Landen><Landen><ISO>DO</ISO><Co>Dominicaanse Republiek</Co><Landcode>DOM</Landcode><CoId>Dominicaanse Republiek</CoId></Landen><Landen><ISO>BJ</ISO><Co>Benin (Dahomey)</Co><Landcode>DY</Landcode><CoId>Benin (Dahomey)</CoId></Landen><Landen><ISO>DZ</ISO><Co>Algerije</Co><Landcode>DZ</Landcode><CoId>Algerije</CoId></Landen><Landen><ISO>ES</ISO><Co>Spain</Co><Landcode>E</Landcode><CoId>Spain</CoId></Landen><Landen><ISO>KE</ISO><Co>Kenya</Co><Landcode>EAK</Landcode><CoId>Kenya</CoId></Landen><Landen><ISO>TZ</ISO><Co>Tanzania</Co><Landcode>EAT</Landcode><CoId>Tanzania</CoId></Landen><Landen><ISO>UG</ISO><Co>Uganda</Co><Landcode>EAU</Landcode><CoId>Uganda</CoId></Landen><Landen><ISO>EC</ISO><Co>Ecuador</Co><Landcode>EC</Landcode><CoId>Ecuador</CoId></Landen><Landen><ISO>EE</ISO><Co>Estland</Co><Landcode>EE</Landcode><CoId>Estland</CoId></Landen><Landen><ISO>SV</ISO><Co>El Salvador</Co><Landcode>EL</Landcode><CoId>El Salvador</CoId></Landen><Landen><ISO>GQ</ISO><Co>Equatoriaal Guinee</Co><Landcode>EQ</Landcode><CoId>Equatoriaal Guinee</CoId></Landen><Landen><ISO>ER</ISO><Co>Eritrea</Co><Landcode>ERI</Landcode><CoId>Eritrea</CoId></Landen><Landen><ISO>EH</ISO><Co>Westelijke Sahara</Co><Landcode>ESH</Landcode><CoId>Westelijke Sahara</CoId></Landen><Landen><ISO>EG</ISO><Co>Egypte</Co><Landcode>ET</Landcode><CoId>Egypte</CoId></Landen><Landen><ISO>ET</ISO><Co>Ethiopië</Co><Landcode>ETH</Landcode><CoId>Ethiopië</CoId></Landen><Landen><ISO>FR</ISO><Co>France</Co><Landcode>F</Landcode><CoId>France</CoId></Landen><Landen><ISO>FI</ISO><Co>Finland</Co><Landcode>FIN</Landcode><CoId>Finland</CoId></Landen><Landen><ISO>FJ</ISO><Co>Fiji</Co><Landcode>FJI</Landcode><CoId>Fiji</CoId></Landen><Landen><ISO>LI</ISO><Co>Liechtenstein</Co><Landcode>FL</Landcode><CoId>Liechtenstein</CoId></Landen><Landen><ISO>FK</ISO><Co>Falkland Eilanden</Co><Landcode>FLK</Landcode><CoId>Falkland Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>FO</ISO><Co>Faroer Eilanden</Co><Landcode>FRO</Landcode><CoId>Faroer Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>GA</ISO><Co>Gabon</Co><Landcode>GA</Landcode><CoId>Gabon</CoId></Landen><Landen><ISO>GB</ISO><Co>United Kingdom</Co><Landcode>GB</Landcode><CoId>United Kingdom</CoId></Landen><Landen><ISO>GT</ISO><Co>Guatemala</Co><Landcode>GCA</Landcode><CoId>Guatemala</CoId></Landen><Landen><ISO>GE</ISO><Co>Georgië</Co><Landcode>GE</Landcode><CoId>Georgië</CoId></Landen><Landen><ISO>GF</ISO><Co>Frans Guyana</Co><Landcode>GF</Landcode><CoId>Frans Guyana</CoId></Landen><Landen><ISO>GG</ISO><Co>Guernsey</Co><Landcode>GG</Landcode><CoId>Guernsey</CoId></Landen><Landen><ISO>GH</ISO><Co>Ghana</Co><Landcode>GH</Landcode><CoId>Ghana</CoId></Landen><Landen><ISO>GI</ISO><Co>Gibraltar</Co><Landcode>GIB</Landcode><CoId>Gibraltar</CoId></Landen><Landen><ISO>GN</ISO><Co>Guinee (Republiek)</Co><Landcode>GN</Landcode><CoId>Guinee (Republiek)</CoId></Landen><Landen><ISO>GP</ISO><Co>Guadeloupe</Co><Landcode>GP</Landcode><CoId>Guadeloupe</CoId></Landen><Landen><ISO>GR</ISO><Co>Greece</Co><Landcode>GR</Landcode><CoId>Greece</CoId></Landen><Landen><ISO>GL</ISO><Co>Groenland</Co><Landcode>GRO</Landcode><CoId>Groenland</CoId></Landen><Landen><ISO>GU</ISO><Co>Guam</Co><Landcode>GUM</Landcode><CoId>Guam</CoId></Landen><Landen><ISO>GY</ISO><Co>Guyana</Co><Landcode>GUY</Landcode><CoId>Guyana</CoId></Landen><Landen><ISO>GW</ISO><Co>Guinee Bissau</Co><Landcode>GW</Landcode><CoId>Guinee Bissau</CoId></Landen><Landen><ISO>HU</ISO><Co>Hungary</Co><Landcode>H</Landcode><CoId>Hungary</CoId></Landen><Landen><ISO>HK</ISO><Co>Hongkong</Co><Landcode>HK</Landcode><CoId>Hongkong</CoId></Landen><Landen><ISO>JO</ISO><Co>Jordanië</Co><Landcode>HKJ</Landcode><CoId>Jordanië</CoId></Landen><Landen><ISO>HM</ISO><Co>Heard Eiland en McDonald Eilanden</Co><Landcode>HMD</Landcode><CoId>Heard Eiland en McDonald Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>HN</ISO><Co>Honduras</Co><Landcode>HON</Landcode><CoId>Honduras</CoId></Landen><Landen><ISO>HR</ISO><Co>Kroatië</Co><Landcode>HR</Landcode><CoId>Kroatië</CoId></Landen><Landen><ISO>IT</ISO><Co>Italy</Co><Landcode>I</Landcode><CoId>Italy</CoId></Landen><Landen><ISO>IL</ISO><Co>Israel</Co><Landcode>IL</Landcode><CoId>Israel</CoId></Landen><Landen><ISO>IM</ISO><Co>Isle of Man</Co><Landcode>IM</Landcode><CoId>Isle of Man</CoId></Landen><Landen><ISO>IN</ISO><Co>India</Co><Landcode>IND</Landcode><CoId>India</CoId></Landen><Landen><ISO>IO</ISO><Co>British Indian Ocean Territory</Co><Landcode>IOT</Landcode><CoId>British Indian Ocean Territory</CoId></Landen><Landen><ISO>IR</ISO><Co>Iran</Co><Landcode>IR</Landcode><CoId>Iran</CoId></Landen><Landen><ISO>IE</ISO><Co>Ireland</Co><Landcode>IRL</Landcode><CoId>Ireland</CoId></Landen><Landen><ISO>IQ</ISO><Co>Irak</Co><Landcode>IRQ</Landcode><CoId>Irak</CoId></Landen><Landen><ISO>IS</ISO><Co>IJsland</Co><Landcode>IS</Landcode><CoId>IJsland</CoId></Landen><Landen><ISO>JP</ISO><Co>Japan</Co><Landcode>J</Landcode><CoId>Japan</CoId></Landen><Landen><ISO>JM</ISO><Co>Jamaica</Co><Landcode>JA</Landcode><CoId>Jamaica</CoId></Landen><Landen><ISO>JE</ISO><Co>Jersey</Co><Landcode>JE</Landcode><CoId>Jersey</CoId></Landen><Landen><ISO>KH</ISO><Co>Cambodja</Co><Landcode>K</Landcode><CoId>Cambodja</CoId></Landen><Landen><ISO>KG</ISO><Co>Kyrgyzstan</Co><Landcode>KG</Landcode><CoId>Kyrgyzstan</CoId></Landen><Landen><ISO>KI</ISO><Co>Kiribati</Co><Landcode>KIR</Landcode><CoId>Kiribati</CoId></Landen><Landen><ISO>KM</ISO><Co>Comoren</Co><Landcode>KM</Landcode><CoId>Comoren</CoId></Landen><Landen><ISO>KN</ISO><Co>Saint Kitts en Nevis</Co><Landcode>KN</Landcode><CoId>Saint Kitts en Nevis</CoId></Landen><Landen><ISO>KP</ISO><Co>Noord-Korea</Co><Landcode>KO</Landcode><CoId>Noord-Korea</CoId></Landen><Landen><ISO>KW</ISO><Co>Kuwait</Co><Landcode>KWT</Landcode><CoId>Kuwait</CoId></Landen><Landen><ISO>KZ</ISO><Co>Kazachstan</Co><Landcode>KZ</Landcode><CoId>Kazachstan</CoId></Landen><Landen><ISO>LU</ISO><Co>Luxembourg</Co><Landcode>L</Landcode><CoId>Luxembourg</CoId></Landen><Landen><ISO>LA</ISO><Co>Laos</Co><Landcode>LAO</Landcode><CoId>Laos</CoId></Landen><Landen><ISO>LY</ISO><Co>Libië</Co><Landcode>LAR</Landcode><CoId>Libië</CoId></Landen><Landen><ISO>LR</ISO><Co>Liberia</Co><Landcode>LB</Landcode><CoId>Liberia</CoId></Landen><Landen><ISO>LS</ISO><Co>Lesotho</Co><Landcode>LS</Landcode><CoId>Lesotho</CoId></Landen><Landen><ISO>LT</ISO><Co>Lithuania</Co><Landcode>LT</Landcode><CoId>Lithuania</CoId></Landen><Landen><ISO>LV</ISO><Co>Latvia</Co><Landcode>LV</Landcode><CoId>Latvia</CoId></Landen><Landen><ISO>MT</ISO><Co>Malta</Co><Landcode>M</Landcode><CoId>Malta</CoId></Landen><Landen><ISO>MA</ISO><Co>Morocco</Co><Landcode>MA</Landcode><CoId>Morocco</CoId></Landen><Landen><ISO>MY</ISO><Co>Malaysia</Co><Landcode>MAL</Landcode><CoId>Malaysia</CoId></Landen><Landen><ISO>MH</ISO><Co>Marshalleilanden</Co><Landcode>MAR</Landcode><CoId>Marshalleilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>MC</ISO><Co>Monaco</Co><Landcode>MC</Landcode><CoId>Monaco</CoId></Landen><Landen><ISO>MD</ISO><Co>Moldavië</Co><Landcode>MD</Landcode><CoId>Moldavië</CoId></Landen><Landen><ISO>MX</ISO><Co>Mexico</Co><Landcode>MEX</Landcode><CoId>Mexico</CoId></Landen><Landen><ISO>MF</ISO><Co>Saint Martin (Franse deel)</Co><Landcode>MF</Landcode><CoId>Saint Martin (Franse deel)</CoId></Landen><Landen><ISO>FM</ISO><Co>Micronesia</Co><Landcode>MIC</Landcode><CoId>Micronesia</CoId></Landen><Landen><ISO>MK</ISO><Co>Macedonië</Co><Landcode>MK</Landcode><CoId>Macedonië</CoId></Landen><Landen><ISO>ME</ISO><Co>Montenegro</Co><Landcode>MNE</Landcode><CoId>Montenegro</CoId></Landen><Landen><ISO>MP</ISO><Co>Noordelijke Mariana Eilanden</Co><Landcode>MNP</Landcode><CoId>Noordelijke Mariana Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>MO</ISO><Co>Macau</Co><Landcode>MO</Landcode><CoId>Macau</CoId></Landen><Landen><ISO>MZ</ISO><Co>Mozambique</Co><Landcode>MOC</Landcode><CoId>Mozambique</CoId></Landen><Landen><ISO>MN</ISO><Co>Mongolië</Co><Landcode>MON</Landcode><CoId>Mongolië</CoId></Landen><Landen><ISO>MQ</ISO><Co>Martinique</Co><Landcode>MQ</Landcode><CoId>Martinique</CoId></Landen><Landen><ISO>MU</ISO><Co>Mauritius</Co><Landcode>MS</Landcode><CoId>Mauritius</CoId></Landen><Landen><ISO>MS</ISO><Co>Montserrat</Co><Landcode>MSR</Landcode><CoId>Montserrat</CoId></Landen><Landen><ISO>MV</ISO><Co>Maldiven</Co><Landcode>MV</Landcode><CoId>Maldiven</CoId></Landen><Landen><ISO>MW</ISO><Co>Malawi</Co><Landcode>MW</Landcode><CoId>Malawi</CoId></Landen><Landen><ISO>YT</ISO><Co>Mayotte</Co><Landcode>MYT</Landcode><CoId>Mayotte</CoId></Landen><Landen><ISO>NO</ISO><Co>Norway</Co><Landcode>N</Landcode><CoId>Norway</CoId></Landen><Landen><ISO>AN</ISO><Co>Voorheen Nederlandse Antillen</Co><Landcode>NA</Landcode><CoId>Voorheen Nederlandse Antillen</CoId></Landen><Landen><ISO>NC</ISO><Co>Nieuw-Caledonië</Co><Landcode>NCL</Landcode><CoId>Nieuw-Caledonië</CoId></Landen><Landen><ISO>NF</ISO><Co>Norfolk Eiland</Co><Landcode>NFK</Landcode><CoId>Norfolk Eiland</CoId></Landen><Landen><ISO>NI</ISO><Co>Nicaragua</Co><Landcode>NIC</Landcode><CoId>Nicaragua</CoId></Landen><Landen><ISO>NU</ISO><Co>Niue</Co><Landcode>NIU</Landcode><CoId>Niue</CoId></Landen><Landen><ISO>NL</ISO><Co>Nederland</Co><Landcode>NL</Landcode><CoId>Nederland</CoId></Landen><Landen><ISO>NP</ISO><Co>Nepal</Co><Landcode>NPL</Landcode><CoId>Nepal</CoId></Landen><Landen><ISO>NR</ISO><Co>Nauru</Co><Landcode>NR</Landcode><CoId>Nauru</CoId></Landen><Landen><ISO>NZ</ISO><Co>New Sealand</Co><Landcode>NZ</Landcode><CoId>New Sealand</CoId></Landen><Landen><ISO>UZ</ISO><Co>Oezbekistan</Co><Landcode>OEZ</Landcode><CoId>Oezbekistan</CoId></Landen><Landen><ISO>OM</ISO><Co>Oman</Co><Landcode>OMA</Landcode><CoId>Oman</CoId></Landen><Landen><ISO>PT</ISO><Co>Portugal</Co><Landcode>P</Landcode><CoId>Portugal</CoId></Landen><Landen><ISO>PA</ISO><Co>Panama</Co><Landcode>PA</Landcode><CoId>Panama</CoId></Landen><Landen><ISO>PN</ISO><Co>Pitcairn</Co><Landcode>PCN</Landcode><CoId>Pitcairn</CoId></Landen><Landen><ISO>PE</ISO><Co>Peru</Co><Landcode>PE</Landcode><CoId>Peru</CoId></Landen><Landen><ISO>PK</ISO><Co>Pakistan</Co><Landcode>PK</Landcode><CoId>Pakistan</CoId></Landen><Landen><ISO>PL</ISO><Co>Poland</Co><Landcode>PL</Landcode><CoId>Poland</CoId></Landen><Landen><ISO>PW</ISO><Co>Palau</Co><Landcode>PLW</Landcode><CoId>Palau</CoId></Landen><Landen><ISO>PG</ISO><Co>Papua-Nieuw-Guinea</Co><Landcode>PNG</Landcode><CoId>Papua-Nieuw-Guinea</CoId></Landen><Landen><ISO>PR</ISO><Co>Puerto Rico</Co><Landcode>PR</Landcode><CoId>Puerto Rico</CoId></Landen><Landen><ISO>PS</ISO><Co>Palestina</Co><Landcode>PSE</Landcode><CoId>Palestina</CoId></Landen><Landen><ISO>PY</ISO><Co>Paraguay</Co><Landcode>PY</Landcode><CoId>Paraguay</CoId></Landen><Landen><ISO>PF</ISO><Co>Frans Polynesië</Co><Landcode>PYF</Landcode><CoId>Frans Polynesië</CoId></Landen><Landen><ISO>QA</ISO><Co>Qatar</Co><Landcode>QA</Landcode><CoId>Qatar</CoId></Landen><Landen><ISO>AR</ISO><Co>Argentinië</Co><Landcode>RA</Landcode><CoId>Argentinië</CoId></Landen><Landen><ISO>BW</ISO><Co>Botswana</Co><Landcode>RB</Landcode><CoId>Botswana</CoId></Landen><Landen><ISO>TW</ISO><Co>Taiwan</Co><Landcode>RC</Landcode><CoId>Taiwan</CoId></Landen><Landen><ISO>CF</ISO><Co>Centr. Afrikaanse Republ</Co><Landcode>RCA</Landcode><CoId>Centr. Afrikaanse Republ</CoId></Landen><Landen><ISO>CG</ISO><Co>Congo, Republic Of</Co><Landcode>RCB</Landcode><CoId>Congo, Republic Of</CoId></Landen><Landen><ISO>CL</ISO><Co>Chili</Co><Landcode>RCH</Landcode><CoId>Chili</CoId></Landen><Landen><ISO>RE</ISO><Co>Réunion</Co><Landcode>REU</Landcode><CoId>Réunion</CoId></Landen><Landen><ISO>HT</ISO><Co>Haïti</Co><Landcode>RH</Landcode><CoId>Haïti</CoId></Landen><Landen><ISO>ID</ISO><Co>Indonesië</Co><Landcode>RI</Landcode><CoId>Indonesië</CoId></Landen><Landen><ISO>MR</ISO><Co>Mauritanië</Co><Landcode>RIM</Landcode><CoId>Mauritanië</CoId></Landen><Landen><ISO>LB</ISO><Co>Lebanon</Co><Landcode>RL</Landcode><CoId>Lebanon</CoId></Landen><Landen><ISO>MG</ISO><Co>Madagaskar</Co><Landcode>RM</Landcode><CoId>Madagaskar</CoId></Landen><Landen><ISO>ML</ISO><Co>Mali</Co><Landcode>RMM</Landcode><CoId>Mali</CoId></Landen><Landen><ISO>NE</ISO><Co>Niger</Co><Landcode>RN</Landcode><CoId>Niger</CoId></Landen><Landen><ISO>RO</ISO><Co>Romania</Co><Landcode>RO</Landcode><CoId>Romania</CoId></Landen><Landen><ISO>KR</ISO><Co>Zuid-Korea</Co><Landcode>ROK</Landcode><CoId>Zuid-Korea</CoId></Landen><Landen><ISO>UY</ISO><Co>Uruguay</Co><Landcode>ROU</Landcode><CoId>Uruguay</CoId></Landen><Landen><ISO>PH</ISO><Co>Filippijnen</Co><Landcode>RP</Landcode><CoId>Filippijnen</CoId></Landen><Landen><ISO>SM</ISO><Co>San Marino</Co><Landcode>RSM</Landcode><CoId>San Marino</CoId></Landen><Landen><ISO>BI</ISO><Co>Burundi</Co><Landcode>RU</Landcode><CoId>Burundi</CoId></Landen><Landen><ISO>RU</ISO><Co>Russia</Co><Landcode>RUS</Landcode><CoId>Russia</CoId></Landen><Landen><ISO>RW</ISO><Co>Rwanda</Co><Landcode>RWA</Landcode><CoId>Rwanda</CoId></Landen><Landen><ISO>SE</ISO><Co>Sweden</Co><Landcode>S</Landcode><CoId>Sweden</CoId></Landen><Landen><ISO>SB</ISO><Co>Solomoneilanden</Co><Landcode>SB</Landcode><CoId>Solomoneilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>CS</ISO><Co>Servië en Montenegro (niet gebruiken)</Co><Landcode>SCG</Landcode><CoId>Servië en Montenegro (niet gebruiken)</CoId></Landen><Landen><ISO>SZ</ISO><Co>Swaziland</Co><Landcode>SD</Landcode><CoId>Swaziland</CoId></Landen><Landen><ISO>SG</ISO><Co>Singapore</Co><Landcode>SGP</Landcode><CoId>Singapore</CoId></Landen><Landen><ISO>GS</ISO><Co>Sandwich Eilanden</Co><Landcode>SGS</Landcode><CoId>Sandwich Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>SH</ISO><Co>Sint Helena</Co><Landcode>SHN</Landcode><CoId>Sint Helena</CoId></Landen><Landen><ISO>SJ</ISO><Co>Svalbard en Jan Mayen</Co><Landcode>SJM</Landcode><CoId>Svalbard en Jan Mayen</CoId></Landen><Landen><ISO>SK</ISO><Co>Slovakia</Co><Landcode>SK</Landcode><CoId>Slovakia</CoId></Landen><Landen><ISO>SI</ISO><Co>Slovenia</Co><Landcode>SLO</Landcode><CoId>Slovenia</CoId></Landen><Landen><ISO>SR</ISO><Co>Suriname</Co><Landcode>SME</Landcode><CoId>Suriname</CoId></Landen><Landen><ISO>SN</ISO><Co>Senegal</Co><Landcode>SN</Landcode><CoId>Senegal</CoId></Landen><Landen><ISO>SO</ISO><Co>Somalia</Co><Landcode>SP</Landcode><CoId>Somalia</CoId></Landen><Landen><ISO>PM</ISO><Co>Sint Pierre en Miquelon</Co><Landcode>SPM</Landcode><CoId>Sint Pierre en Miquelon</CoId></Landen><Landen><ISO>RS</ISO><Co>Servië</Co><Landcode>SRB</Landcode><CoId>Servië</CoId></Landen><Landen><ISO>ST</ISO><Co>Sao Tome en Principe</Co><Landcode>ST</Landcode><CoId>Sao Tome en Principe</CoId></Landen><Landen><ISO>SD</ISO><Co>Sudan</Co><Landcode>SUD</Landcode><CoId>Sudan</CoId></Landen><Landen><ISO>NA</ISO><Co>Namibië</Co><Landcode>SWA</Landcode><CoId>Namibië</CoId></Landen><Landen><ISO>SX</ISO><Co>Sint Maarten</Co><Landcode>SX</Landcode><CoId>Sint Maarten</CoId></Landen><Landen><ISO>SC</ISO><Co>Seychellen</Co><Landcode>SY</Landcode><CoId>Seychellen</CoId></Landen><Landen><ISO>SY</ISO><Co>Syrië</Co><Landcode>SYR</Landcode><CoId>Syrië</CoId></Landen><Landen><ISO>TH</ISO><Co>Thailand</Co><Landcode>T</Landcode><CoId>Thailand</CoId></Landen><Landen><ISO>TJ</ISO><Co>Tadzjikistan</Co><Landcode>TAD</Landcode><CoId>Tadzjikistan</CoId></Landen><Landen><ISO>CM</ISO><Co>Kameroen</Co><Landcode>TC</Landcode><CoId>Kameroen</CoId></Landen><Landen><ISO>TC</ISO><Co>Turks en Caicos Eilanden</Co><Landcode>TCA</Landcode><CoId>Turks en Caicos Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>TG</ISO><Co>Togo</Co><Landcode>TG</Landcode><CoId>Togo</CoId></Landen><Landen><ISO>TK</ISO><Co>Tokelau</Co><Landcode>TKL</Landcode><CoId>Tokelau</CoId></Landen><Landen><ISO>TL</ISO><Co>Timor Leste</Co><Landcode>TLS</Landcode><CoId>Timor Leste</CoId></Landen><Landen><ISO>TM</ISO><Co>Turkmenistan</Co><Landcode>TMN</Landcode><CoId>Turkmenistan</CoId></Landen><Landen><ISO>TN</ISO><Co>Tunesië</Co><Landcode>TN</Landcode><CoId>Tunesië</CoId></Landen><Landen><ISO>TO</ISO><Co>Tonga</Co><Landcode>TO</Landcode><CoId>Tonga</CoId></Landen><Landen><ISO>TR</ISO><Co>Turkije</Co><Landcode>TR</Landcode><CoId>Turkije</CoId></Landen><Landen><ISO>TD</ISO><Co>Tsjaad</Co><Landcode>TS</Landcode><CoId>Tsjaad</CoId></Landen><Landen><ISO>TT</ISO><Co>Trinidad/Tobago</Co><Landcode>TT</Landcode><CoId>Trinidad/Tobago</CoId></Landen><Landen><ISO>TV</ISO><Co>Tuvalu</Co><Landcode>TV</Landcode><CoId>Tuvalu</CoId></Landen><Landen><ISO>UA</ISO><Co>Ukraine</Co><Landcode>UA</Landcode><CoId>Ukraine</CoId></Landen><Landen><ISO>UM</ISO><Co>United States Minor Outlying Eilanden</Co><Landcode>UMI</Landcode><CoId>United States Minor Outlying Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>US</ISO><Co>United States</Co><Landcode>USA</Landcode><CoId>United States</CoId></Landen><Landen><ISO>VA</ISO><Co>Vaticaanstad</Co><Landcode>VAT</Landcode><CoId>Vaticaanstad</CoId></Landen><Landen><ISO>VG</ISO><Co>Britse Maagdeneilanden</Co><Landcode>VGB</Landcode><CoId>Britse Maagdeneilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>VI</ISO><Co>Amerikaanse Maagdeneilanden</Co><Landcode>VIR</Landcode><CoId>Amerikaanse Maagdeneilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>VN</ISO><Co>Vietnam</Co><Landcode>VN</Landcode><CoId>Vietnam</CoId></Landen><Landen><ISO>VU</ISO><Co>Vanuatu</Co><Landcode>VU</Landcode><CoId>Vanuatu</CoId></Landen><Landen><ISO>GM</ISO><Co>Gambia</Co><Landcode>WAG</Landcode><CoId>Gambia</CoId></Landen><Landen><ISO>SL</ISO><Co>Sierra Leone</Co><Landcode>WAL</Landcode><CoId>Sierra Leone</CoId></Landen><Landen><ISO>NG</ISO><Co>Nigeria</Co><Landcode>WAN</Landcode><CoId>Nigeria</CoId></Landen><Landen><ISO>DM</ISO><Co>Dominica</Co><Landcode>WD</Landcode><CoId>Dominica</CoId></Landen><Landen><ISO>GD</ISO><Co>Grenada</Co><Landcode>WG</Landcode><CoId>Grenada</CoId></Landen><Landen><ISO>LC</ISO><Co>Saint Lucia</Co><Landcode>WL</Landcode><CoId>Saint Lucia</CoId></Landen><Landen><ISO>WF</ISO><Co>Wallis en Futuna</Co><Landcode>WLF</Landcode><CoId>Wallis en Futuna</CoId></Landen><Landen><ISO>WS</ISO><Co>Samoa</Co><Landcode>WSM</Landcode><CoId>Samoa</CoId></Landen><Landen><ISO>VC</ISO><Co>Saint Vincent/Grenadines</Co><Landcode>WV</Landcode><CoId>Saint Vincent/Grenadines</CoId></Landen><Landen><ISO>XK</ISO><Co>Kosovo</Co><Landcode>XK</Landcode><CoId>Kosovo</CoId></Landen><Landen><ISO>YE</ISO><Co>Jemen</Co><Landcode>YMN</Landcode><CoId>Jemen</CoId></Landen><Landen><ISO>YU</ISO><Co>Joegoslavië</Co><Landcode>YU</Landcode><CoId>Joegoslavië</CoId></Landen><Landen><ISO>VE</ISO><Co>Venezuela</Co><Landcode>YV</Landcode><CoId>Venezuela</CoId></Landen><Landen><ISO>ZM</ISO><Co>Zambia</Co><Landcode>Z</Landcode><CoId>Zambia</CoId></Landen><Landen><ISO>ZA</ISO><Co>Zuid-Afrika</Co><Landcode>ZA</Landcode><CoId>Zuid-Afrika</CoId></Landen><Landen><ISO>CD</ISO><Co>Zaïre</Co><Landcode>ZAR</Landcode><CoId>Zaïre</CoId></Landen><Landen><ISO>CD</ISO><Co>Congo, The Democratic Republic Of The</Co><Landcode>ZRE</Landcode><CoId>Congo, The Democratic Republic Of The</CoId></Landen><Landen><ISO>ZW</ISO><Co>Zimbabwe</Co><Landcode>ZW</Landcode><CoId>Zimbabwe</CoId></Landen></AfasGetConnector>

"
}
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 16:23:38
Quote Anchor link
Probeer eens iets als het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
ini_set('display_errors', true);
ini_set('soap.wsdl_cache_enabled', '0');
ini_set('soap.wsdl_cache_ttl', '0');

$client = new SoapClient("--het pad--", array('trace' => 1,'exceptions' => 0 ));

$filter="";

$GetDataParam = array('environmentId'=> "---",'userId'=>"----",'password'=>"----",'logonAs'=>"",'connectorId'=>"Landen",'filtersXml'=>$filter);
$GetDataResponse = $client->GetData($GetDataParam);

$document = DOMDocument::loadXML($GetDataResponse['GetDataResult']);
$countries = $document->getElementsByTagName('Landen');
foreach($countries as $country) {
    while(($node = $country->nextSibling) !== null) {
        var_dump($node->nodeName,$node->nodeValue);
    }
}

?>
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 16:26:44
Quote Anchor link
Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in /var/www/source-bin/dev/graphics/39/plugins/Jens/Test.php on line 13

Kees nogmaals bedankt voor je tijd!

Edit: sorry foutmelding zat op lijn 13 inplaats van 14.. had een enter meer in mijn script !
Gewijzigd op 17/05/2011 16:27:54 door Jens B
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 16:47:10
Quote Anchor link
$document = DOMDocument::loadXML($GetDataResponse->GetDataResult);

Zo dan.. (denk ik)
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 16:59:40
Quote Anchor link
Kees

Hij deed wel meer.. hij bleef maar laden en laden..
Heb geen eindresultaat gezien ! de server ligt plat.

Iets ging dus niet helemaal goed ! ;)
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 17:53:05
Quote Anchor link
Oei dat is die while loop.. Even denken..

Lelijke manier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach(.... as $country) {
  var_dump($country->getElementsByTagName('ISO')->item(0)->nodeValue);
}

?>


Werkt dat?
 
Jens B

Jens B

18/05/2011 09:49:30
Quote Anchor link
Sorry ik moet even opstarten maar, hierop krijg ik dus de fout voor die puntjes
Ik doe waarschijnlijk iets heel doms nu ?

Parse error: syntax error, unexpected '.'
 
Kees Schepers

kees Schepers

18/05/2011 10:09:08
Quote Anchor link
Jezus, kijk dan naar bovenstaande code!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach($countries as $country) {
  var_dump($country->getElementsByTagName('ISO')->item(0)->nodeValue);
}


?>
Gewijzigd op 18/05/2011 10:09:36 door kees Schepers
 
Jens B

Jens B

18/05/2011 10:20:12
Quote Anchor link
haha ja ik durfde het niet zo goed in te vullen vanwege dat probleem van gisteren..

Vind je het goed dat ik je even Jezus noem want je bent even de held van de ochtend ! haha

Ik heb een resultaat !

string(2) "AT" string(2) "AE" string(2) "AF" string(2) "AG" string(2) "AI" string(2) "AL" string(2) "AM" string(2) "AO" string(2) "AD" string(2) "SA" string(2) "AS" string(2) "AQ" string(2) "TF" string(2) "AU" string(2) "AW" string(2) "AZ" string(2) "BE" string(2) "BA" string(2) "BD" string(2) "BB" string(2) "BG" string(2) "BZ" string(2) "BL" string(2) "BM" string(2) "BO" string(2) "BQ" string(2) "BR" string(2) "BH" string(2) "BN" string(2) "BS" string(2) "BT" string(2) "BF" string(2) "MM" string(2) "BV" string(2) "BY" string(2) "CU" string(2) "CC" string(2) "CA" string(2) "CH" string(2) "CI" string(2) "LK" string(2) "CN" string(2) "CO" string(2) "CK" string(2) "CR" string(2) "CV" string(2) "CW" string(2) "CX" string(2) "CY" string(2) "KY" string(2) "CZ" string(2) "DE" string(2) "DJ" string(2) "DK" string(2) "DO" string(2) "BJ" string(2) "DZ" string(2) "ES" string(2) "KE" string(2) "TZ" string(2) "UG" string(2) "EC" string(2) "EE" string(2) "SV" string(2) "GQ" string(2) "ER" string(2) "EH" string(2) "EG" string(2) "ET" string(2) "FR" string(2) "FI" string(2) "FJ" string(2) "LI" string(2) "FK" string(2) "FO" string(2) "GA" string(2) "GB" string(2) "GT" string(2) "GE" string(2) "GF" string(2) "GG" string(2) "GH" string(2) "GI" string(2) "GN" string(2) "GP" string(2) "GR" string(2) "GL" string(2) "GU" string(2) "GY" string(2) "GW" string(2) "HU" string(2) "HK" string(2) "JO" string(2) "HM" string(2) "HN" string(2) "HR" string(2) "IT" string(2) "IL" string(2) "IM" string(2) "IN" string(2) "IO" string(2) "IR" string(2) "IE" string(2) "IQ" string(2) "IS" string(2) "JP" string(2) "JM" string(2) "JE" string(2) "KH" string(2) "KG" string(2) "KI" string(2) "KM" string(2) "KN" string(2) "KP" string(2) "KW" string(2) "KZ" string(2) "LU" string(2) "LA" string(2) "LY" string(2) "LR" string(2) "LS" string(2) "LT" string(2) "LV" string(2) "MT" string(2) "MA" string(2) "MY" string(2) "MH" string(2) "MC" string(2) "MD" string(2) "MX" string(2) "MF" string(2) "FM" string(2) "MK" string(2) "ME" string(2) "MP" string(2) "MO" string(2) "MZ" string(2) "MN" string(2) "MQ" string(2) "MU" string(2) "MS" string(2) "MV" string(2) "MW" string(2) "YT" string(2) "NO" string(2) "AN" string(2) "NC" string(2) "NF" string(2) "NI" string(2) "NU" string(2) "NL" string(2) "NP" string(2) "NR" string(2) "NZ" string(2) "UZ" string(2) "OM" string(2) "PT" string(2) "PA" string(2) "PN" string(2) "PE" string(2) "PK" string(2) "PL" string(2) "PW" string(2) "PG" string(2) "PR" string(2) "PS" string(2) "PY" string(2) "PF" string(2) "QA" string(2) "AR" string(2) "BW" string(2) "TW" string(2) "CF" string(2) "CG" string(2) "CL" string(2) "RE" string(2) "HT" string(2) "ID" string(2) "MR" string(2) "LB" string(2) "MG" string(2) "ML" string(2) "NE" string(2) "RO" string(2) "KR" string(2) "UY" string(2) "PH" string(2) "SM" string(2) "BI" string(2) "RU" string(2) "RW" string(2) "SE" string(2) "SB" string(2) "CS" string(2) "SZ" string(2) "SG" string(2) "GS" string(2) "SH" string(2) "SJ" string(2) "SK" string(2) "SI" string(2) "SR" string(2) "SN" string(2) "SO" string(2) "PM" string(2) "RS" string(2) "ST" string(2) "SD" string(2) "NA" string(2) "SX" string(2) "SC" string(2) "SY" string(2) "TH" string(2) "TJ" string(2) "CM" string(2) "TC" string(2) "TG" string(2) "TK" string(2) "TL" string(2) "TM" string(2) "TN" string(2) "TO" string(2) "TR" string(2) "TD" string(2) "TT" string(2) "TV" string(2) "UA" string(2) "UM" string(2) "US" string(2) "VA" string(2) "VG" string(2) "VI" string(2) "VN" string(2) "VU" string(2) "GM" string(2) "SL" string(2) "NG" string(2) "DM" string(2) "GD" string(2) "LC" string(2) "WF" string(2) "WS" string(2) "VC" string(2) "XK" string(2) "YE" string(2) "YU" string(2) "VE" string(2) "ZM" string(2) "ZA" string(2) "CD" string(2) "CD" string(2) "ZW"



Toevoeging op 18/05/2011 10:25:19:

Dankjewel ! Nu kan ik vooruit.. geniaal

Toevoeging op 18/05/2011 11:17:10:

Als laatste vraag Kees

Kan ik ook heel <Landen> presenteren in 1 keer ?

Dus 1 item <Landen> met tussenliggende nodes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.