Sollicitatie brief (wordpress)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »
Vincent Post

Vincent Post

15/07/2014 11:24:46
Quote Anchor link
Hallo allemaal

Ik gebruik een Wordpress omgeving en daarin is het de bedoeling dat ik een formulier ontwikkel voor sollicitatie's overigens moet de ingezonden sollicitatie goed gekeurd worden of verwijderd.

Ik weet hoe ik dit eventueel apart bij Wordpress kan ontwikkelen maar nou is de vraag..

Hoe kan ik dit alles binnen Wordpress houden zonder een extra inlog systeem aan te moeten maken en een extra database en dat hij binnen het menu van Wordpress komt (admin)


Alvast bedankt!

Titel specifiek gemaakt.[/modedit]
Gewijzigd op 15/07/2014 15:00:28 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:22:04
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/07/2014 11:33:16
Quote Anchor link
Als je een WordPress plugin maakt kun je alle functionaliteit gebruiken waaronder bijvoorbeeld het gebruikers gedeelte.
Zie: http://codex.wordpress.org/Writing_a_Plugin
 
Vincent Post

Vincent Post

15/07/2014 11:42:38
Quote Anchor link
TJVB tvb op 15/07/2014 11:33:16:
Als je een WordPress plugin maakt kun je alle functionaliteit gebruiken waaronder bijvoorbeeld het gebruikers gedeelte.
Zie: http://codex.wordpress.org/Writing_a_Plugin


Ik had begrepen van een collega dat het veel tijd kost om alleen al de plugin te ontwerpen laat staan het gehele systeem, Het hoeft niet uitgebreid te zijn gewoon simpel. OOP ben ik overigens niet bekend mee zou ik dan alsnog een apart systeem moeten ontwerpen ?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/07/2014 11:48:45
Quote Anchor link
Vincent Post op 15/07/2014 11:42:38:
Ik had begrepen van een collega dat het veel tijd kost om alleen al de plugin te ontwerpen laat staan het gehele systeem, Het hoeft niet uitgebreid te zijn gewoon simpel. OOP ben ik overigens niet bekend mee zou ik dan alsnog een apart systeem moeten ontwerpen ?


OOP heb je niet perse nodig. Je kunt beginnen met een standaard formulier te ontwerpen binnen wordpress. een nieuwe layout pagina binnen je gebruikte template kan hier een start zijn. Er zijn honderden tutorials op internet te vinden hoe dit te doen. En ja ook simpel (wat is simpel) kost gewoon nog behoorlijk wat tijd. Als je dat niet hebt zou ik overwegen om hier een professional of semi-professional voor in te huren. Je kunt op dit forum bij de vacatures een oproep doen.
 
Vincent Post

Vincent Post

15/07/2014 11:54:10
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 15/07/2014 11:48:45:
Vincent Post op 15/07/2014 11:42:38:
Ik had begrepen van een collega dat het veel tijd kost om alleen al de plugin te ontwerpen laat staan het gehele systeem, Het hoeft niet uitgebreid te zijn gewoon simpel. OOP ben ik overigens niet bekend mee zou ik dan alsnog een apart systeem moeten ontwerpen ?


OOP heb je niet perse nodig. Je kunt beginnen met een standaard formulier te ontwerpen binnen wordpress. een nieuwe layout pagina binnen je gebruikte template kan hier een start zijn. Er zijn honderden tutorials op internet te vinden hoe dit te doen. En ja ook simpel (wat is simpel) kost gewoon nog behoorlijk wat tijd. Als je dat niet hebt zou ik overwegen om hier een professional of semi-professional voor in te huren. Je kunt op dit forum bij de vacatures een oproep doen.


Bedankt ik ga het maar eens proberen !
overigens zal ik het echt zelf moeten leren om ook zo in de toekomst custum formulieren te kunnen ontwikkelen.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/07/2014 12:01:04
Quote Anchor link
Is het alleen een formulier of moeten de sollicitaties ook weergegeven worden?
Indien het alleen een formulier is waarvan jullie de ingevulde gegevens moeten zien kun je ook kijken of er een geschikte plugin bestaat om het formulier mee te maken.
 
Vincent Post

Vincent Post

15/07/2014 12:31:20
Quote Anchor link
TJVB tvb op 15/07/2014 12:01:04:
Is het alleen een formulier of moeten de sollicitaties ook weergegeven worden?
Indien het alleen een formulier is waarvan jullie de ingevulde gegevens moeten zien kun je ook kijken of er een geschikte plugin bestaat om het formulier mee te maken.


De sollicitaties die worden ingezonden die moet dan weergegeven worden ergens in admin menu van WP

Ik heb al een plugin gevonden die redelijk dichtbij het gene komt wat ik nodig ben alleen die is al z'n 2 jaar verouderd is het toegestaan om deze recent te maken zodat hij weer goed werkt? qua copyrights,
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/07/2014 14:26:35
Quote Anchor link
Vincent Post op 15/07/2014 12:31:20:
De sollicitaties die worden ingezonden die moet dan weergegeven worden ergens in admin menu van WP

Voor dat laatste heb je dan inderdaad een plugin nodig. Al lijkt dat misschien heel erg beladen, het valt wel mee. Ook hiervoor zijn duidelijke stap voor stap tuts te vinden.
Vincent Post op 15/07/2014 12:31:20:
Ik heb al een plugin gevonden die redelijk dichtbij het gene komt wat ik nodig ben alleen die is al z'n 2 jaar verouderd is het toegestaan om deze recent te maken zodat hij weer goed werkt? qua copyrights,

Indien je kunt uitvinden wie het gemaakt heeft zou ik het even netjes vragen. Negen van de tien keer vinden ze het prima. Anders zou ik hem als voorbeeld gebruiken en aan de hand daarvan mijn eigen plugin schrijven.
 
Vincent Post

Vincent Post

15/07/2014 14:53:17
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 15/07/2014 14:26:35:
Vincent Post op 15/07/2014 12:31:20:
De sollicitaties die worden ingezonden die moet dan weergegeven worden ergens in admin menu van WP

Voor dat laatste heb je dan inderdaad een plugin nodig. Al lijkt dat misschien heel erg beladen, het valt wel mee. Ook hiervoor zijn duidelijke stap voor stap tuts te vinden.
Vincent Post op 15/07/2014 12:31:20:
Ik heb al een plugin gevonden die redelijk dichtbij het gene komt wat ik nodig ben alleen die is al z'n 2 jaar verouderd is het toegestaan om deze recent te maken zodat hij weer goed werkt? qua copyrights,

Indien je kunt uitvinden wie het gemaakt heeft zou ik het even netjes vragen. Negen van de tien keer vinden ze het prima. Anders zou ik hem als voorbeeld gebruiken en aan de hand daarvan mijn eigen plugin schrijven.


Ik zal eens een bericht plaatsen bij de plugin support, en anders moet ik toch overwegen om mijn eerste eigen plugin te gaan schrijven.

Bedankt !
 
John De Zon

John De Zon

16/07/2014 10:23:08
Quote Anchor link
Je kan beter toch zelf wel een wordpress schrijven, dan kan je je eigen opties in de toekomst ook nog zelf toevoegen zonder al te veel moeite.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.