Sollicitatie brief

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »
Vincent Post

Vincent Post

17/07/2014 16:37:07
Quote Anchor link
Hallo,

Wat gaat er mis bij het opslaan van de data?
mijn idee is dat het wel klopt maar misschien de data tabel niet correct is

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
<?php
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<
html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<
head>
<
meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<
title>Sollicitatie formulier</title>
<
/head>
<
body>
[
code]<?php
error_reporting( E_ALL );
if(!isset($_POST["submit"])) {
?>

<form method="post" action="" name="solliciteren">
Voornaam : <input type="text" name="voornaam" value="" /><br />
Achternaam : <input type="text" name="achternaam" value="" /><br />
E-mailadres<input type="text" name="email" value="" /><br />
Huis adres<textarea name="huis"></textarea><br />
Plaats<input type="text" name="plaats" value="" /><br />
Postcode<input type="text" name="postcode" value="" /><br />
Land<input type="text" name="land" value="" /><br />
Telefoonnummer<input type="text" name="telefoon" value="" /><br />
Mobiele telefoon<input type="text" name="mobiel" value="" /><br />
Hoogst genoten opleiding<input type="text" name="opleiding" value="" /><br />
Gewenst aantal uren per week<select name="aantaluren"><br />
<option value="Fulltime">Fulltime</option>
<option value="Parttime">Parttime</option>
</select><br />
Indien parttime, aantal uren<input type="text" name="parttimeuren" value="" /><br />
Ben je bereid onregelmatig te werken<select name="regelmatigwerken">
<option value="Ja">Ja</option>
<option value="Nee">Nee</option>
</select><br />
Salris indicatie (bruto per maand)<input type="text" name="salaris" value="" /><br />
Beschikbaar per (dd-mm-jjjj)<input type="text" name="datum" value="" /><br />
Curriculum vitae: (upload hier je cv) Max: 1Mb
<label for="file">C.V</label><br />
<input type="file" name="file" id="file"><br>
Motivatie brief: (upload hier je motivatiebrief)  max 1Mb<label for="file">Motivatie brief:</label><br />
<input type="file" name="file" id="file"><br><br />
<input type="submit" name="submit" value="Submit"><br />
</form>
<?php
}elseif(isset($_POST["submit"])) {
    
    $voornaam = trim($_POST["voornaam"]);
    $achternaam = trim($_POST["achternaam"]);
    $email = trim($_POST["email"]);
    $huis = trim($_POST["huis"]);
    $plaats = trim($_POST["plaats"]);
    $postcode = trim($_POST["postcode"]);
    $land = trim($_POST["land"]);
    $telefoon = trim($_POST["telefoon"]);
    $mobiel = trim($_POST["mobiel"]);
    $opleiding = trim($_POST["opleiding"]);
    $aantaluren = trim($_POST["aantaluren"]);
    $parttimeuren = trim($_POST["parttimeuren"]);
    $regelmatigwerken = trim($_POST["regelmatigwerken"]);
    $salaris = trim($_POST["salaris"]);
    $datum_beschikbaar = trim($_POST["datum"]);
    $fout = false;
    
    
    if(empty($voornaam)) {
        echo "<br>Graag uw voornaam invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
    }

    if(empty($achternaam)) {
        echo "<br>Graag uw achternaam invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
    }

    if(empty($email)) {
        echo "<br>Graag uw email invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
    }

    if(!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
  {

        echo "<br>Graag een geldig email invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
  }

    if(empty($huis)) {
        echo "<br>Graag uw adres invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
    }

    if(empty($plaats)) {
        echo "<br>Graag uw plaats invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
    }

    if(empty($postcode)) {
        echo "<br>Graag uw postcode invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
    }

    if(empty($land)) {
        echo "<br>Graag uw land invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
    }

    if(empty($telefoon)) {
        echo "<br>Graag uw telefoonnummer invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
    }

    if(empty($mobiel)) {
        echo "<br>Graag uw telefoonnummer & mobiel invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
    }

    if(empty($opleiding)) {
       echo "<br>Graag uw opleiding invoeren voordat u verder kunt gaan";
       $fout = true;
    }

    if(empty($aantaluren)) {
        echo "<br>Graag uw achternaam invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
    }

    if(empty($parttimeuren)) {
        echo "<br>Graag uw achternaam invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
    }

    if(empty($regelmatigwerken)) {
        echo "<br>Graag uw achternaam invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
    }

    if(empty($salaris)) {
        echo "<br>Graag uw achternaam invoeren voordat u verder kunt gaan";
          $fout = true;
    }

    if(empty($datum_beschikbaar)) {
        echo "<br>Graag uw achternaam invoeren voordat u verder kunt gaan";
        $fout = true;
    }

    if($fout == false) {
$con=mysqli_connect("localhost","root","","solliciterne");
if (mysqli_connect_errno()) {
  echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
}

mysqli_query($con,"INSERT INTO sollicitatie (voornaam, achternaam, email, huis, plaats, postcode, land, telefoonnummer, mobiel, opleiding, aantaluren, aantalurenparttime, onregelmatig, salaris, datum, datum_ingezonden)
VALUES ('"
.$voornaam."', '".$achternaam."', '".$email."', '".$huis."', '".$plaats."', '".$postcode."', '".$land."', '".$telefoon."', '".$mobiel."', '".$opleiding."', '".$aantaluren."', '".$parttimeuren."', '".$regelmatigwerken."', '".$salaris."', '".$datum_beschikbaar."', '".time()."'");

        echo "Je sollicatie is succesvol verstuurd je ontvangt een mail zodra je sollicatie is goedgekeurd";
        
echo $voornaam;
echo $achternaam;
echo $email;
echo $huis;
echo $plaats;
echo $postcode;
echo $land;
echo $telefoon;
echo $mobiel;
echo $opleiding;
echo $aantaluren;
echo $parttimeuren;
echo $regelmatigwerken;
echo $salaris;
echo $datum_beschikbaar;
    }
        
}

?>

</body>
</html>
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 4.0.4.1
-- http://www.phpmyadmin.net
--
--
Machine: 127.0.0.1
-- Genereertijd: 17 jul 2014 om 15:33
-- Serverversie: 5.5.32-log
-- PHP-versie: 5.4.19

SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";
SET time_zone = "+00:00";


/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */;
/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=@@CHARACTER_SET_RESULTS */;
/*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=@@COLLATION_CONNECTION */;
/*!40101 SET NAMES utf8 */;

--
--
Databank: `sollicitatie`
--

-- --------------------------------------------------------

--
--
Tabelstructuur voor tabel `sollicitatie`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `sollicitatie` (
  `id` int(20) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `voornaam` varchar(255) NOT NULL,
  `achternaam` varchar(255) NOT NULL,
  `email` varchar(255) NOT NULL,
  `huis` varchar(255) NOT NULL,
  `plaats` varchar(255) NOT NULL,
  `postcode` varchar(255) NOT NULL,
  `land` varchar(255) NOT NULL,
  `telefoonnummer` int(10) NOT NULL,
  `mobiel` int(10) NOT NULL,
  `opleiding` varchar(255) NOT NULL,
  `aantaluren` int(10) NOT NULL,
  `aantalurenparttime` int(2) NOT NULL,
  `onregelmatig` int(2) NOT NULL,
  `salaris` int(20) NOT NULL,
  `datum` date NOT NULL,
  `datum_ingezonden` date NOT NULL,
  `gekeurd` int(2) NOT NULL DEFAULT '0',
  PRIMARY KEY (`id`)
)
ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

/*!40101 SET CHARACTER_SET_CLIENT=@OLD_CHARACTER_SET_CLIENT */;
/*!40101 SET CHARACTER_SET_RESULTS=@OLD_CHARACTER_SET_RESULTS */;
/*!40101 SET COLLATION_CONNECTION=@OLD_COLLATION_CONNECTION */;

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:22:05
 
Stefan WM

Stefan WM

17/07/2014 16:51:10
Quote Anchor link
Heb je een foutmelding?
 
Peter  Flos

Peter Flos

17/07/2014 18:00:15
Quote Anchor link
Foutmelding is handig, tevens, regel 128:

$con=mysqli_connect("localhost","root","","solliciterne");

Moer dat niet solliciteren zijn? (Logischere naam)
 
Vincent Post

Vincent Post

18/07/2014 09:43:34
Quote Anchor link
Ik had typfout gemaakt bij database aanmaken vandaar dat er solliciterne staat
overigens heeft hij wel een database connectie maar zodra ik hem probeer te versturen naar database doet hij vrijwel niks.

Ziet iemand misschien de oplossing?

Alvast bedankt!

ps, sorry voor late reactie werkdag was om ;)
 
Stefan WM

Stefan WM

18/07/2014 09:54:31
Quote Anchor link
Zoals eerder aangegeven... graag een foutmelding.
Met de term doet hij vrijwel niks kunnen wij vrij weinig ;)
 
Vincent Post

Vincent Post

18/07/2014 09:56:47
Quote Anchor link
Ik zou je graag een foutmelding willen geven maar helaas zie ik er ook geen..

http://94.213.190.174:85/custumsollicatie/sollicatieformulier.php

wat kan ik achter de query zetten zodat ik de fouten wel zie?
mysqli is voor mij vrijwel onbekend ;)

Bedankt.
 
E vH

E vH

18/07/2014 10:04:29
Quote Anchor link
Ik zal je een hint geven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
mysqli_query($con,"INSERT INTO sollicitatie
    (voornaam,
    achternaam,
    email,
    huis,
    plaats,
    postcode,
    land,
    telefoonnummer,
    mobiel,
    opleiding,
    aantaluren,
    aantalurenparttime,
    onregelmatig,
    salaris,
    datum,
    datum_ingezonden)
VALUES (
    '".$voornaam."',
    '".$achternaam."',
    '".$email."',
    '".$huis."',
    '".$plaats."',
    '".$postcode."',
    '".$land."',
    '".$telefoon."',
    '".$mobiel."',
    '".$opleiding."',
    '".$aantaluren."',
    '".$parttimeuren."',
    '".$regelmatigwerken."',
    '".$salaris."',
    '".$datum_beschikbaar."',
    '".time()."'
    ");


De fout zit hem op het laatste stukje ");
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

18/07/2014 10:14:51
Quote Anchor link
Ook mysqli_query kan FALSE teruggeven als er een fout optreedt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$query
= "INSERT blablabla...";
if(mysqli_query($con, $query))
{

        echo "Je sollicatie is succesvol verstuurd je ontvangt een mail zodra je sollicatie is goedgekeurd";
}

else
{
        printf("Er is een fout opgetreden: %s\n", mysqli_error($con));
}

?>


Toevoeging op 18/07/2014 10:18:41:

Heb je foutmeldingen aan staan? Zet anders dit bovenin je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);
?>
 
Vincent Post

Vincent Post

18/07/2014 10:33:35
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$con
=mysqli_connect("localhost","root","","solliciterne");
if (mysqli_connect_errno()) {
  echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
}

$sql_insert_sollicitatie = "INSERT INTO sollicitatie (voornaam, achternaam, email, huis, plaats, postcode, land, telefoonnummer, mobiel, opleiding, aantaluren, aantalurenparttime, onregelmatig, salaris, datum, datum_ingezonden)
VALUES ('"
.$voornaam."', '".$achternaam."', '".$email."', '".$huis."', '".$plaats."', '".$postcode."', '".$land."', '".$telefoon."', '".$mobiel."', '".$opleiding."', '".$aantaluren."', '".$parttimeuren."', '".$regelmatigwerken."', '".$salaris."', '".$datum_beschikbaar."', '".time()."')";

echo $sql_insert_sollicitatie;

mysqli_query($con, $sql_insert_sollicitatie);
?>


Ik heb het zo opgelost volgens mij is dit wel juist,
overigens heeft iemand voor mij misschien goede tutorial voor het uploaden van word / pdf

Alvast bedankt~!
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

18/07/2014 10:46:43
 
Vincent Post

Vincent Post

18/07/2014 10:55:19
Quote Anchor link
Bedankt allemaal!! ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.