[solved] mailform geblokkeerd na paar keer?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Sure Is

Sure Is

25/01/2011 02:09:32
Quote Anchor link
Hallo,
ik probeer een bijlage als mail te verzenden.
Het is mij gelukt via
Quote:
$mail_sent = @mail($to, $subject, "", $headers);
echo $mail_sent ? "Uw bijlage is succesvol verzonden!" : "Verzenden van de bijlage is mislukt.";


Nu heb ik echter, om te testen, op mijn domein (hosted door one.com) een aantal keer refresh gedrukt. Na een paar keer refreshen (en dus verzenden van de bijlage) kreeg ik de melding "Verzenden van de bijlage is mislukt.".
Sindsdien werkt mijn script niet meer, hij verzendt de bijlage niet meer.

Iemand een idee hoe dit komt? Het lijkt wel alsof de mail tegengehouden wordt om spam tegen te gaan ofzo... (omdat ik zoveel gefresht heb).
Ik heb de bijlage al proberen verzenden naar mijn ander emailadres, maar ook hier faalt de verzending.

Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?
Gewijzigd op 25/01/2011 15:31:04 door Sure Is
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:08:27
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/01/2011 07:15:31
Quote Anchor link
Mischien dat je webhost hem heeft gebloKeerd wegens spam
Is het steeds dezelfde bijlage die je upload?
 
Sure Is

Sure Is

25/01/2011 15:30:37
Quote Anchor link
Ik heb het probleem gevonden.
Blijkbaar laat de server geen mails meer door als je blijft hetzelfde form verzenden met deze headers:
$headers = "From: Random <[email protected]>\r\n";

Ik heb het een geldig e-mailadres ingevuld, en nu blijft hij het formulier verzenden, ongeacht hoeveel keer ik refresh.

Nice!
 
- SanThe -

- SanThe -

25/01/2011 15:35:47
 
Peter druyts

peter druyts

05/02/2011 09:58:25
Quote Anchor link
hallo, heb de website van Santhe bekeken, moet je al de headers en email variable gebruiken? ook om een activatie email naar iemand te sturen? Heb trouwens hetzelfde probleem.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
$to = "$email";
            $subject = "Activate your account";
            $from = "[email protected]";
          
            $server = "mail.50webs.biz";
            ini_set("SMTP", $server);
            $body = "Hello $username,\n\nYou registered and need to activate your account. Click on the link below or paste it into the url bar of your browser \n\nhttp://xxxxx.com/activation.php?code=$code\n\n
            Thanks!";
            $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
$headers .= "From: $from\r\nReply-To: $from";
            mail($to, $subject, $message, $body, $headers);
but every time I tried the register form, the activation email is not be send, it sticks at my email database as
"

A message that you sent contained a recipient address that was incorrectly
constructed:

  MIME-Version:  missing or malformed local part (expected word or "<")"
I did not forward my emails. Can anyone help me to solve the problem?
greetings peter

The message has not been delivered to any recipients.

Alvast bedankt
peter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.