[SOLVED]Verjaardag lijst script... 2009?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »
Marvin H

Marvin H

16/12/2008 09:27:00
Quote Anchor link
Hallo script masters,

Ik heb onderstaand php script op een intranet pagina, nu is het probleem dat hij alleen tot 31-12-2008 loopt en dus niet de mensen die jarig zijn op bijvoorbeeld 2 januari nu al meegeeft. Heb aantal dingen geprobeerd maar krijg het niet voor elkaar. Weet iemand de oplossing? hier is het werkende script die nu tot 31 december loopt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php
include 'dbconnect.php';

// Datum in dagen
$dag = date("d");

// Datum in maanden
$maand = date("m");


$query  = "SELECT
  naam, geboorte, vestiging, geboortedag, geboortemaand
FROM
  birthday
WHERE
  geboorte + INTERVAL (YEAR(NOW()) - YEAR(geboorte)) YEAR
BETWEEN
  NOW() - INTERVAL 6 DAY
AND
  NOW() + INTERVAL 11 DAY
  ORDER BY geboortemaand, geboortedag, naam"
;

$result = mysql_query($query)
or die(mysql_error());

while(list($naam,$geboorte,$vestiging,$geboortedag,$geboortemaand)= mysql_fetch_row($result))
{

        
    if ($geboortedag == $dag && $geboortemaand == $maand) {
    echo "<b><font color=\"yellow\">&nbsp;&nbsp;&nbsp;$geboortedag-$geboortemaand :: $naam ($vestiging)</font></b><br>"; }
    
    else {
    echo "&nbsp;&nbsp;&nbsp;$geboortedag-$geboortemaand :: $naam ($vestiging) <br>"; }
    
}


echo "<br>";

include 'closedbconnect.php';

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin H
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:49:22
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/12/2008 09:43:00
Quote Anchor link
Komt dat niet door:
geboorte + INTERVAL (YEAR(NOW()) - YEAR(geboorte)) YEAR

Ook al snap ik niet veel van die zin...
 
Marvin H

Marvin H

16/12/2008 10:02:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 16.12.2008 09:43:
Komt dat niet door:
geboorte + INTERVAL (YEAR(NOW()) - YEAR(geboorte)) YEAR

Ook al snap ik niet veel van die zin...


Zou goed kunnen :) dat probleem heb ik dus ook, wat moet er dan wel komen?
 

16/12/2008 10:03:00
Quote Anchor link
Script kiddies?

Lol. Dat is een serieuze belediging.
 
Marvin H

Marvin H

16/12/2008 10:20:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 16.12.2008 10:03:
Script kiddies?

Lol. Dat is een serieuze belediging.


sorry :) verkeerde woord... ff veranderd... maar weet je oplossing?
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/12/2008 10:23:00
Quote Anchor link
Welke verjaardagen moet je allemaal krijgen dan?
 
Marvin H

Marvin H

16/12/2008 10:25:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 16.12.2008 10:23:
Welke verjaardagen moet je allemaal krijgen dan?


van alle medewerkers die hier werken. Ze staan in een database... het script zoals hij nu is werkt prima, alleen tot 31-12-2008, terwijl er ook mensen jarig zijn op 1-1-2009... die wil ik ook weergeven... maar omdat hij in de query alleen vergelijkt met het huidige jaar kan dat niet, de query moet dus anders maar weet niet hoe
 
- SanThe -

- SanThe -

16/12/2008 10:29:00
Quote Anchor link
Je moet geboortedatum in één veld type DATE zetten. En niet in diverse losse velden: geboortedag, geboortemaand
 

16/12/2008 10:29:00
Quote Anchor link
Doe een tweede select, waarin hij kijkt of het bijna het einde van het jaar is. als dat zo is, laat je hem de data selecteren van 1 jan tot bijv. 5 jan..
 
Marvin H

Marvin H

16/12/2008 10:40:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 16.12.2008 10:29:
Doe een tweede select, waarin hij kijkt of het bijna het einde van het jaar is. als dat zo is, laat je hem de data selecteren van 1 jan tot bijv. 5 jan..


Dom, had ik natuurlijk ook kunnen verzinnen... Thankx... Heb nu dit als code, waarbij als de datum 20-12 of hoger is hij ook het begin van januari weergeeft.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>
<body>

<?php
include 'dbconnect.php';

// Datum in dagen
$dag = date("d");

// Datum in maanden
$maand = date("m");


$query  = "SELECT
  naam, geboorte, vestiging, geboortedag, geboortemaand
FROM
  birthday
WHERE
  geboorte + INTERVAL (YEAR(NOW()) - YEAR(geboorte)) YEAR
BETWEEN
  NOW() - INTERVAL 6 DAY
AND
  NOW() + INTERVAL 11 DAY
  ORDER BY geboortemaand, geboortedag, naam"
;

$result = mysql_query($query)
or die(mysql_error());

while(list($naam,$geboorte,$vestiging,$geboortedag,$geboortemaand)= mysql_fetch_row($result))
{

        
    if ($geboortedag == $dag && $geboortemaand == $maand) {
    echo "<b><font color=\"yellow\">&nbsp;&nbsp;&nbsp;$geboortedag-$geboortemaand :: $naam ($vestiging)</font></b><br>"; }
    
    else {
    echo "&nbsp;&nbsp;&nbsp;$geboortedag-$geboortemaand :: $naam ($vestiging) <br>"; }
    
}


if ($dag >= 20 && $geboortemaand = 12){
$query1  = "SELECT
  naam, geboorte, vestiging, geboortedag, geboortemaand
FROM
  birthday
WHERE
  geboortemaand = 1
AND
  geboortedag <= 5
  ORDER BY geboortemaand, geboortedag, naam"
;

$result1 = mysql_query($query1)
or die(mysql_error());

while(list($naam,$geboorte,$vestiging,$geboortedag,$geboortemaand)= mysql_fetch_row($result1))
{

        
    if ($geboortedag == $dag && $geboortemaand == $maand) {
    echo "<b><font color=\"yellow\">&nbsp;&nbsp;&nbsp;$geboortedag-$geboortemaand :: $naam ($vestiging)</font></b><br>"; }
    
    else {
    echo "&nbsp;&nbsp;&nbsp;$geboortedag-$geboortemaand :: $naam ($vestiging) <br>"; }
    
}
}


echo "<br>";

include 'closedbconnect.php';

?>


</body>
</html>
 
Robert Deiman

Robert Deiman

16/12/2008 10:43:00
Quote Anchor link
@Chris

Het kan ook in 1 query:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
SELECT
  naam, geb_dat
FROM
  verjaardag
WHERE
  geb_dat + INTERVAL (YEAR(NOW()) - YEAR(geb_dat)) YEAR
BETWEEN
  NOW() - INTERVAL 6 DAY
AND
  NOW() + INTERVAL 11 DAY
OR
  geb_dat + INTERVAL (YEAR(NOW()) - YEAR(geb_dat)+1) YEAR
BETWEEN
  NOW() - INTERVAL 6 DAY
AND
  NOW() + INTERVAL 11 DAY
  ORDER BY MONTH(geb_dat), DAY(geb_dat), naam


Overigens gaat nu het sorteren nog niet helemaal goed.. :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 

16/12/2008 11:06:00
Quote Anchor link
Robert; ik had het over een 2e select binnen de select :-) (Geen twee losse als je dat bedoeld..)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

16/12/2008 11:22:00
Quote Anchor link
@Chris

De TS heeft het nu opgelost met echt een 2e query, ik was dus blijkbaar niet de enige die het zo opvatte :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.