Sommige afbeeldingen worden niet geüpload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »
Rick Okkersen

Rick Okkersen

14/07/2020 16:00:54
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een simpel php script geschreven dat afbeeldingen upload naar de server, er een naam aan geeft, opslaat in een SQL database etc.

Dit heb ik al vaker gedaan, en er waren eigenlijk geen problemen. Het script werkte prima.

Na ongeveer 23 afbeeldingen succesvol geüpload te hebben ging het mis. Het PHP bestand werd niet meer geladen (de browser bleef laden....) Uiteindelijk verscheen er een wit scherm, geen errors of niks... Als ik het formulier verstuur, en alleen een var_dump($_POST) doe, geeft dit ook een langdurige laadtijd en uiteindelijk een witte pagina. Als ik het formulier verstuur zonder een bestand toe te voegen, is alles in orde.

- Er was nog ruimte op de server, want de eerder geüploade bestanden deden het nu ook weer.
- Omdat ik dit formulier alleen zelf gebruik, checkt PHP niet of het bestand te groot is. De upload_max_filesize is 32M (de afbeeldingen zijn allemaal ongeveer 1,5MB)
- Ik heb uiteraard niks veranderd aan het script.

Kan iemand mij helpen?

HTML FORM:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<form class="form-signin" method="post" action="includes/form/fotos.php" enctype="multipart/form-data">

    <h1 class="h3 mb-3 font-weight-normal">Voeg foto's toe</h1>
    <input type="hidden" name="id" value="<?php echo generateRandomString(); ?>">
    <input type="file" name="fileToUpload" id="fileToUpload"><br>
    <br>
    <p>Past bij vraag:</p>
    <select class="form-control" name="vraag">
      <option>--</option>
      <option>1</option>
      <option>2</option>
      <option>3</option>
      <option>4</option>
      <option>5</option>
      <option>6</option>
    </select>
    <br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Frans">
    <label>Frans</label><br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Mia">
    <label>Mia</label><br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Wanda">
    <label>Wanda</label><br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Cecile">
    <label>Cecile</label><br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Anderen">
    <label>Anderen</label><br>
    <select class="form-control" id="gelegenheid" name="gelegenheid">
      <option>--</option>
      <?php foreach($gelegenheden as $value) {?>
        <option><?php echo $value; ?></option>
      <?php } ?>
      <option>Anders</option>
    </select><br>
    <input style="display: none" id="anders_gelegenheid" class="form-control" type="text" name="anders_gelegenheid" placeholder="Gelegenheid (anders)">
    <br>
    <button class="btn btn-lg btn-primary btn-block" name="submit" type="submit">Opslaan</button>
  </form>


PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

include "../dbconn.php";

$target_dir = "../uploads/fotos/";
$imageFileType = strtolower(pathinfo($_FILES["fileToUpload"]["name"],PATHINFO_EXTENSION));
$target_file = $target_dir . $_POST['id'] . "." . $imageFileType;

//Check if image file is a actual image or fake image
if(isset($_POST["submit"])) {
  if (move_uploaded_file($_FILES["fileToUpload"]["tmp_name"], $target_file)) {
    $vraag = $_POST['vraag'];
    $personen = json_encode($_POST['containingperson']);
    $gelegenheid = htmlspecialchars(stripslashes($_POST['gelegenheid']));
    if ($gelegenheid == "Anders") {
      $gelegenheid = htmlspecialchars(stripslashes($_POST['anders_gelegenheid']));
    }

    $foto = $_POST['id'] . "." . $imageFileType;
    $sql = "INSERT INTO vriendenboek_fotos (`vraag`, `personen`, `gelegenheid`, `foto`) VALUES ('$vraag', '$personen', '$gelegenheid', '$foto')";
    mysqli_query($conn, $sql);
    header('Location: ../../fotos.php');
  }
else {
    echo "Sorry, there was an error uploading your file.";
  }
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 18:16:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2020 16:08:20
Quote Anchor link
Ik zou dan toch even wat meer debugging inbouwen in je script.
$_FILES['fileToUpload']['error'] zal vast wel wat meer details geven.

Zie ook: https://www.php.net/manual/en/features.file-upload.errors.php

PS: Er zit wel SQL-injection in je query, dus je bent behoorlijk vatbaar voor misbruik.

Ook adviseer ik om niet te filteren en te escapen op je input, maar dit te doen op je output.
Gewijzigd op 14/07/2020 16:10:26 door - Ariën -
 
Rick Okkersen

Rick Okkersen

14/07/2020 16:09:50
Quote Anchor link
Er is helaas 1 probleem. Het lijkt wel alsof de browser gewoon heel lang doet over het laden van een lege pagina. Als ik op de verwerkingspagina alle code weghaal, en vervang door echo 'hi'; werkt dat ook niet....

SQL injection is niet erg, deze pagina staat op een lokale server in mijn netwerk, en alleen ik gebruik m
Gewijzigd op 14/07/2020 16:10:49 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2020 16:14:34
Quote Anchor link
Quoten van het eerst voorgaande bericht is niet nodig hoor, ik heb je quote even verwijderd. Je kan onderin gewoon de 'Snel reageren' functie gebruiken.

Er is een timeout, misschien zie je wel wat meer. Zorg ervoor dat je alle foutafhandeling in PHP aanzet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
ini_set('display_errors', 1);
ini_set('display_startup_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>

En kijk dus ook naar de errors van je upload. Misschien krijg je daar nog een interessante error-code uit?

Over de SQL-injection: Dan alsnog kan je met een fout teken ook meteen je query vernachelen. Dus ik raad aan om de SQL-injection alsnog op te lossen. Anders heb je kans dat je wel foto's uploadt, maar dat je het pad niet in de database plaatst. Bovendien kan ook je query mislukken, dus zou een controle daarop ook niet misstaan.

En dan nog iets: Wat als iemand nu een PHP-script uploadt? Of wat anders?
mag dat ook? Want ik zie geen enkele veiligheid...
Gewijzigd op 14/07/2020 16:24:45 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

14/07/2020 17:13:50
Quote Anchor link
Wit scherm -> check je errorlog. Waarschijnlijk raakt het geheugen dat het PHP-bestand mag gebruiken op tijdens de uitvoer. Maar als dit allemaal aparte uploads zijn, waarbij je maar 1 foto per keer upload... apart?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.