Sorteer foto's op datum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer / Overheid / Complexiteit

Functieomschrijving Wil jij als Java Developer een bijdrage leveren aan een veiliger Nederland en je als Java Developer bezig houden met zeer complexe bedrijfskritische applicaties? Lees dan snel verder! Doorontwikkelen bedrijfskritische applicaties; Aanpassingen maken in de bestaande applicatie; Vertalen van jouw visie op continuous integration en continuous delivery; Debuggen van de applicatie; In gesprek gaan met eindgebruikers om verbetervoorstellen op te halen. Functie-eisen Minimaal HBO-werk en denkniveau; Minimaal 5 jaar werkervaring als Java Developer; Je bent minimaal OCP-Java SE 6 gercertificeerd; Je hebt kennis van Webservices en Continuous Integration; Je bent analytisch sterk en zowel klant- als resultaatgericht. Bedrijfsomschrijving Binnen

Bekijk vacature »

Senior DevOps-ontwikkelaar eIDAS

Functie­omschrijving Burgers en bedrijven veilig en betrouwbaar digitaal toegang geven tot diensten en producten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Als senior DevOps-ontwikkelaar bouw je daar letterlijk aan mee. En dat doe je bij DICTU: een van de grootste en meest vooruitstrevende ICT-dienstverleners van de Rijksoverheid. Jij werkt mee aan de doorontwikkeling van eIDAS, dat staat voor Electronic IDentification Authentication and trust Services. Deze koppeling maakt de grensoverschrijdende authenticatie op overheidswebsites binnen de Europese Unie mogelijk. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft één moderne toegangspoort voor zijn diensten en inspecties. Enkele daarvan zijn dankzij eIDAS inmiddels

Bekijk vacature »

Front-end Developer Vue.js Meewerkend voorman

Functieomschrijving Ben jij een ervaren Front-end Developer, bedreven in Vue.js en lijkt het jou gaaf om als meewerkend voorman verantwoordelijk te zijn voor de ontwikkeling van drie junior ontwikkelaars? Werk jij graag aan diverse projecten t.b.v. het vergroten van klant- en medewerkerbeleving? Lee dan snel verder! Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en api ontwerp; Participeren in

Bekijk vacature »

PHP Newbie

PHP Newbie

23/10/2008 19:25:00
Quote Anchor link
Heey allemaal,

Weet iemand of (en zo ja, hoe) het mogelijk is om foto's te sorteren op datum van het maken van de foto. Je moet dus gaan kijken naar de ID3-tag, maar dan van de foto (weet daar het woord niet voor, vandaar dat het ook lastig zoeken is op google).

Groet
Newb
 
PHP hulp

PHP hulp

12/08/2020 06:19:44
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/10/2008 19:32:00
Quote Anchor link
De ID3-tag voor een foto is beter bekend als de EXIF data. Volgens mij zit daar het moment van maken van de foto ook in.

Je zou het eens kunnen proberen met exif_read_data().
 
Karl Karl

Karl Karl

23/10/2008 19:32:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 23.10.2008 19:25:
Je moet dus gaan kijken naar de ID3-tag, maar dan van de foto (weet daar het woord niet voor, vandaar dat het ook lastig zoeken is op google).

exif
Volgens mij heb je d'r nog wel een paar, maar deze is "de standaard" geloof ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Karl Karl
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/10/2008 19:36:00
Quote Anchor link
@Blanche,

Dank je, dat woord was ik naar opzoek. Het probleem wat ik nu krijg is dat de exif_* functies niet op mijn server geinstalleerd zijn. Zijn er nog andere oplossingen?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/10/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Ik geloof dat er ook wel manieren zijn om die informatie uit de raw data headers van de afbeelding te filteren, maar daar zou je even voor moeten googlen.

Het is wel een omslachtige methode dus wellicht dat het eenvoudiger is om te zorgen dat die exif functies wel beschibaar zijn? In geval van een eigen server kun je ze natuurlijk gewoon installeren, in geval van een host kun je het altijd vragen...
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.