sorteren mislukt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »
Kees buijs

kees buijs

04/06/2018 22:52:25
Quote Anchor link
Ik wil een array laten sorteren met het sort (of rsort) commando van php .5.5.

Het probleem is dat de array gevuld is vanuit 2 verschillende plaatsen. maar voor zover ik kan nagaan is de opbouw hetzelfde.

Het probleem is dat keys tot 1..398 correct gesorteerd worden (dus tot Ziggo) en de keys vanaf 398 .. 4xx ook (vanaf 'Bundel - Socket-1151 (h4)'). Alleen worden die 2 bereiken niet gemend. keys worden hernummerd, geen probleem.

Ik kan geen reden ontdekken waarom de sortering niet werkt. Op een bepaald moment werkt het sorteren wel, maar veranderingen later maakte dat ongedaan. En ik heb liever geen 'het werkt wel, maar waarom weet ik niet; oplossing.


dit is een deel van de input van de sort funktie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<pre class="CodeBlock"><code>'array field='#397' --> array('Array')
'string' - key='#397' => field='name' --> string('Apple - MacBook Air')
'string' - key='#397' => field='image' --> string('ci-0397-apple-macbook-air.jpg')
'boolean' - key='#397' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='#397' => field='entries' --> array('Array')
'integer' - key='#397' => field='id' --> integer('397')
'array field='#398' --> array('Array')
'string' - key='#398' => field='name' --> string('Desktop PC - SiYa Business PC upgrade')
'string' - key='#398' => field='image' --> string('pb-business-pc-upgrade.jpg')
'boolean' - key='#398' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='#398' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='#398' => field='id' --> string('business-pc-upgrade')
'boolean' - key='#398' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='#398' => field='is_pc' --> boolean('1')
'array field='#399' --> array('Array')
'string' - key='#399' => field='name' --> string('Desktop PC - SiYa Gamer PC compleet')
'string' - key='#399' => field='image' --> string('pb-gamer-pc-compleet.jpg')
'boolean' - key='#399' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='#399' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='#399' => field='id' --> string('gamer-pc-compleet')
'boolean' - key='#399' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='#399' => field='is_pc' --> boolean('1')
'array field='#400' --> array('Array')</code></pre>


dit is een deel van het resultaat van de sort funktie

<pre class="CodeBlock"><code>'array field='396' --> array('Array')
'string' - key='396' => field='name' --> string('Ziggo')
'string' - key='396' => field='image' --> string('ci-0189-ziggo.jpg')
'boolean' - key='396' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='396' => field='entries' --> array('Array')
'integer' - key='396' => field='id' --> integer('189')
'array field='397' --> array('Array')
'string' - key='397' => field='name' --> string('Bundel - Socket-1151 (h4)')
'string' - key='397' => field='image' --> string('pb-socket-1151-h4.jpg')
'boolean' - key='397' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='397' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='397' => field='id' --> string('socket-1151-h4')
'boolean' - key='397' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='397' => field='is_pc' --> boolean('')
'array field='398' --> array('Array')
'string' - key='398' => field='name' --> string('Bundel - Socket-1151 (h4)+8g')
'string' - key='398' => field='image' --> string('pb-socket-1151-h4-plus-8g.jpg')
'boolean' - key='398' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='398' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='398' => field='id' --> string('socket-1151-h4-plus-8g')
'boolean' - key='398' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='398' => field='is_pc' --> boolean('')
'array field='399' --> array('Array')
'string' - key='399' => field='name' --> string('Bundel - Uw PC een 2e leven')
'string' - key='399' => field='image' --> string('pb-uw-pc-een-2e-leven.jpg')
'boolean' - key='399' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='399' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='399' => field='id' --> string('uw-pc-een-2e-leven')
'boolean' - key='399' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='399' => field='is_pc' --> boolean('')
'array field='400' --> array('Array')
'string' - key='400' => field='name' --> string('Desktop PC - SiYa Business PC upgrade')
'string' - key='400' => field='image' --> string('pb-business-pc-upgrade.jpg')
'boolean' - key='400' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='400' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='400' => field='id' --> string('business-pc-upgrade')
'boolean' - key='400' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='400' => field='is_pc' --> boolean('1')</code></pre>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 04/06/2018 22:53:43 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 06:30:01
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

05/06/2018 08:05:22
Quote Anchor link
Misschien omdat in de ene set alle keys met een "#" beginnen, en in de andere niet ... ?
Hm, dat is voor en na zie ik.

Misschien moet je je structuur eerst eens netjes neerzetten, kunnen we zien wat nou precies de bedoeling is.
Gewijzigd op 05/06/2018 08:07:43 door Rob Doemaarwat
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

06/06/2018 14:31:49
Quote Anchor link
Het lijkt er op dat je een array met arrays wilt gaan sorteren?
Daar gaat de sort niet altijd goed mee om; je kunt beter de usort() functie gebruiken om zelf de array beter te sorteren. Bijv:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
usort($aMyArray, 'mySortFunction');

function mySortFunction($a, $b)
{
    return strcasecmp($a['name'], $b['name']);
}
 
Kees buijs

kees buijs

07/06/2018 01:12:42
Quote Anchor link
Na wat verder speurwerk ben ik erachter gekomen dat het probleem zat dat sommige array entries 2 velden WEL en sommige 2 velden NIET hadden. De toegekende waarde is niet belangrijk, alleen het feit dat ze er wel of niet zijn. Alle entries hebben nu die waardes (met waarde FALSE) en dan wordt er correct gesorteerd.


Het gaat dus om deze 2 velden, die er voor bv. key #397 niet aangemaakt zijn.

'boolean' - key='#399' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='#399' => field='is_pc' --> boolean('1')


Overigens zou een speciale sort funktie beter zijn, want de sort is nu case sensitive. Gelukkig heeft dat geen invloed op het resultaat.
Gewijzigd op 07/06/2018 01:13:57 door kees buijs
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.