sorteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ren

Ren

29/07/2006 17:47:00
Quote Anchor link
Wil deze kolommen sorten als iemand op een van de woorden klik. Alleen lukt me dit niet. Kan iemand mij laten zien hoe je bijvoordbeeld sorteert op de kolom type?

dit is een deel van mijn code.

$select = "select id,loginid, soort, urlfoto, type, lengte, pers, vaarwater, naam, site, prijs from zoek ";
$where = " WHERE ";

if ($soort != "")
$where .= " soort= '" . $soort . "'";
if ($lengte != "")
$where .= " AND lengte= '" . $lengte . "'";
if ($pers != "")
$where .= " AND pers= '" . $pers . "'";
if ($vaarwater != "")
$where .= " AND vaarwater= '" . $vaarwater . "'";

$select .= $where;
$limit = " limit $start, $eind";
$select .= $limit;

$selectq = mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error($select));
$selectq = mysql_query($select);

$res = mysql_query($select);
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if (mysql_num_rows($res) >= 1)
{

echo "<center><table>";
echo "<tr><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Type boot</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Merk</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Lengte</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Aantal personen</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Vaarwater</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Vanaf</b></u></td></tr>";

while($result = mysql_fetch_assoc($selectq)){
echo "<tr><td bgcolor=#D9DCFD><center><a href=boot2.php?id=".$result['id']."&loginid=".$result['loginid']."><img src=".$result['urlfoto']." width=50></a></center></td>

<td> ".$result['type']."</td><td bgcolor=#D9DCFD> ".$result['lengte']."</td><td> ".$result['pers']."</td><td bgcolor=#D9DCFD> ".$result['vaarwater']."</td> <td>€ ".$result['prijs']." </td></tr>

";
}
$start2 = $_GET['start'] + 10;
$start3 = $_GET['start'] - 10;

$var= $lengte;
$url= urlencode($var);
$var2= $pers;
$url2= urlencode($var2);
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:47:43
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2006 17:51:00
Quote Anchor link
SELECT .... FROM .... WHERE .... ORDER BY .... ASC/DESC (oplopend/aflopend)
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 18:08:00
Quote Anchor link
Dit is een ongelukkige manier om een query op te bouwen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$select
= "select id,loginid, soort, urlfoto, type, lengte, pers, vaarwater, naam, site, prijs from zoek ";
$where = " WHERE ";

if ($soort != "")
$where .= " soort= '" . $soort . "'";
if ($lengte != "")
$where .= " AND lengte= '" . $lengte . "'";
if ($pers != "")
$where .= " AND pers= '" . $pers . "'";
if ($vaarwater != "")
$where .= " AND vaarwater= '" . $vaarwater . "'";

$select .= $where;
$limit = " limit $start, $eind";
$select .= $limit;
?>

En eigenlijk niet alleen een query, die hele if-structuur ziet er slecht uit. Je gebruikt nergens { en } evenmin als een else. In jouw geval kun je namelijk een 'WHERE AND lengte = etc.' krijgen. Dat is niet correct.

En waarom dit stukje code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$selectq
= mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error($select));
$selectq = mysql_query($select);

$res = mysql_query($select);
?>

Hier voer je 3x dezelfde query uit. Volkomen zinloos en kost alleen maar tijd. Ik snap tevens niet waarom je slechts 1x controleert of de query is gelukt, die kan bij de volgende keer namelijk ook misgaan.
 
Ren

Ren

29/07/2006 18:15:00
Quote Anchor link
als ik dit ervan maak krijg ik alleen maar foutmeldingen:

$select = "SELECT id, soort, urlfoto, type, lengte, pers, vaarwater, naam, site, prijs FROM zoek ORDER BY type ASC";
$where = " WHERE ";
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 18:24:00
Quote Anchor link
Wat doet die $where eigenlijk? Je maakt met $select een volledige query en dan plak je daar nog een WHERE achteraan. Dat kan natuurlijk nooit goed zijn.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2006 18:25:00
Quote Anchor link
René:
als ik dit ervan maak krijg ik alleen maar foutmeldingen:

En daar kan je dus wat mee. Welke?
 
Ren

Ren

29/07/2006 19:24:00
Quote Anchor link
arning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 67

Notice: in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 67

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 71

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 73

dat is dan dit:

$selectq = mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error($select));

$res = mysql_query($select);
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if (mysql_num_rows($res) >= 1)
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2006 19:31:00
Quote Anchor link
Regel 67, wat staat daar?
Quote:
dat is dan dit:

$selectq = mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error($select));

$res = mysql_query($select);
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if (mysql_num_rows($res) >= 1)

Wat is hier mee?
Je voert 2 keer dezelfde query uit en je vraagt ook 2 keer hetzelfde aantal records dat is gevonden op.
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 19:32:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$selectq
= mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error($select));

$res = mysql_query($select);
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if (mysql_num_rows($res) >= 1)
?>

Waarom voer je toch 2x exact dezelfde query uit? Wat probeer je daar mee te bereiken?

De code moet alsvolgt zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$res
= mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error());
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if ($aantal_rijen >= 1){ // zie de {
  // rest van je code

} // en zie hier de } om de boel weer af te sluiten.
?>
 
Ren

Ren

29/07/2006 19:33:00
Quote Anchor link
Nu geeft hij nog foutmeldingen in deze twee:

$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if (mysql_num_rows($res) >= 1)
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 19:38:00
Quote Anchor link
Quote:
Nu geeft hij nog foutmeldingen in deze twee:
De glazen bollen zijn uitverkocht, nu kan ik alleen maar raden welke foutmelding jij krijgt.

Verder heb ik je de oplossing al gegeven, zie mijn stukje code.

(dus niet 2x dezelde code/functie aanroepen. Is zinloos, hoe leuk je dit blijkbaar ook vindt.)
 
Ren

Ren

29/07/2006 19:38:00
Quote Anchor link
Notice: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE soort= 'Kajuitzeilboot' limit 0, 10' at line 1 in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 67

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 68
 
Ren

Ren

29/07/2006 19:39:00
Quote Anchor link
René:

Heb jij code genkipt geplakt en nog foutmeldingen.

Notice: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE soort= 'Kajuitzeilboot' limit 0, 10' at line 1 in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 67

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/boothuren/bootzoekenw_typea.php on line 68
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 19:42:00
Quote Anchor link
near 'WHERE soort= 'Kajuitzeilboot' limit 0, 10'
Hoe ziet de rest van jouw query er uit? Echo deze eens, dan weet je precies wat er nu richting de database wordt gestuurd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $select; // zit dit eens tussen je code
?>
 
Ren

Ren

29/07/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Dit is de pagina waarvan het komt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php
echo "<center><a href=mailto:[email protected]?SUBJECT=Banner op bootjestehuur.nl>
<img src=banners/450_60.gif width=450 height=60 border=0></a></center><br><br>"
;

echo "<center><h1>Uw boten:</h1><center>";


$start = $_GET['start'];
$eind = $_GET['eind'];

$select = "SELECT id, loginid, soort, urlfoto, type, lengte, pers, vaarwater, naam, site, prijs FROM zoek  ";  
$where = " WHERE ";  

if ($soort != "")  
  $where .= " soort= '" . $soort . "'";  
if ($lengte != "")  
  $where .= " AND lengte= '" . $lengte . "'";  
if ($pers != "")  
  $where .= " AND pers= '" . $pers . "'";  
if ($vaarwater != "")  
  $where .= " AND vaarwater= '" . $vaarwater . "'";  

$select .= $where;  
$limit = " limit $start, $eind";
$select .= $limit;  

$selectq = mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error($select));
$selectq = mysql_query($select);

$res = mysql_query($select);
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);
  
$var= $lengte;
$url= urlencode($var);
$var2= $pers;
$url2= urlencode($var2);
    
if (mysql_num_rows($res) >= 1)
   {


echo "<center><table>";
echo "<tr><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>
<a href=bootzoekenw_typea.php?start=0&eind=10&soort=$soort&vaarwater=$vaarwater&lengte=$url&pers=$url2></a>
Type boot</b></u></td>
<td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Merk</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Lengte</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Aantal personen</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Vaarwater</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Vanaf</b></u></td></tr>"
;

while($result = mysql_fetch_assoc($selectq)){
echo "<tr><td bgcolor=#D9DCFD><center><a href=boot2.php?id=".$result['id']."&loginid=".$result['loginid']."><img src=".$result['urlfoto']." width=50></a></center></td>

<td> "
.$result['type']."</td><td bgcolor=#D9DCFD> ".$result['lengte']."</td><td> ".$result['pers']."</td><td bgcolor=#D9DCFD> ".$result['vaarwater']."</td> <td>€ ".$result['prijs']."  </td></tr>

"
;
}

$start2 = $_GET['start'] + 10;
$start3 = $_GET['start'] - 10;

$var= $lengte;
$url= urlencode($var);
$var2= $pers;
$url2= urlencode($var2);

echo "<tr><td colspan=6> <center><a href=bootzoekenw2.php?start=$start3&eind=10&soort=$soort&vaarwater=$vaarwater&lengte=$url&pers=$url2>Vorige</a> - <a href=bootzoekenw2.php?start=$start2&eind=10&soort=$soort&vaarwater=$vaarwater&lengte=$url&pers=$url2>Volgende</a></center> </td><tr>";
echo "</table></center>";

   }

   else
   {
          echo "Er zijn geen boten meer die voldoen aan de zoekopdracht<br><br>
          <a href=# onclick=history.go(-1)>Vorige pagina</a>
          
          "
;
   }

   ?>


Dit is waar het heen gaat en de foutmeldingen op komen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
<?php

echo "<h1>Uw boten:</h1>";

$start = $_GET['start'];
$eind = $_GET['eind'];

$select = "SELECT id, soort, urlfoto, type, lengte, pers, vaarwater, naam, site, prijs FROM zoek ORDER BY lengte ASC ";  
$where = " WHERE ";  

if ($soort != "")  
  $where .= " soort= '" . $soort . "'";  
if ($lengte != "")  
  $where .= " AND lengte= '" . $lengte . "'";  
if ($pers != "")  
  $where .= " AND pers= '" . $pers . "'";  
if ($vaarwater != "")  
  $where .= " AND vaarwater= '" . $vaarwater . "'";  

$select .= $where;  
$limit = " limit $start, $eind";
$select .= $limit;  

$res = mysql_query($select) or trigger_error(mysql_error());
$aantal_rijen = mysql_num_rows($res);

if ($aantal_rijen >= 1){
echo "<a href=mailto:[email protected]?SUBJECT=Banner op bootjestehuur.nl>
<img src=banners/450_60.gif width=450 height=60 border=0></a><br><br>"
;

echo "<table>";
echo "<tr><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Type boot</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Merk</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Lengte</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Aantal personen</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Vaarwater</b></u></td><td bgcolor=#FFFFCA><b><u>Vanaf</b></u></td></tr>";

while($result = mysql_fetch_assoc($selectq)){
echo "<tr><td bgcolor=#D9DCFD><center><a href=boot2.php?id=".$result['id']."><img src=".$result['urlfoto']." width=50 height=50></a></center></td>


<td> "
.$result['type']."</td><td bgcolor=#D9DCFD> ".$result['lengte']."</td><td> ".$result['pers']."</td><td bgcolor=#D9DCFD> ".$result['vaarwater']."</td> <td>€ ".$result['prijs']."  </td></tr>
"
;
}

$start2 = $_GET['start'] + 10;
$start3 = $_GET['start'] - 10;

$var= $lengte;
$url= urlencode($var);
$var2= $pers;
$url2= urlencode($var2);

echo "<tr><td colspan=6> <center><a href=bootzoekenw2.php?start=$start3&eind=10&soort=$soort&vaarwater=$vaarwater&lengte=$url&pers=$url2>Vorige</a> - <a href=bootzoekenw2.php?start=$start2&eind=10&soort=$soort&vaarwater=$vaarwater&lengte=$url&pers=$url2>Volgende</a></center> </td><tr>";
echo "</table>";

   }

   else
   {
       echo "<a href=mailto:[email protected]?SUBJECT=Banner op bootjestehuur.nl>
        <img src=banners/450_60.gif width=450 height=60 border=0></a><br><br>"
;
      
          echo "Er zijn geen boten meer die voldoen aan de zoekopdracht<br><br>
          <a href=# onclick=history.go(-1)>Vorige pagina</a>
          
          "
;
   }

   ?>
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 19:52:00
Quote Anchor link
Prachtig allemaal, maar krijg je op het scherm te zien als je vlak voor het uitvoeren van de query echo $select; neerzet? Dus hoe ziet jouw query er nu uit? En dan niet de php-code, maar uitsluitend de SQL die op je scherm komt te staan.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2006 19:52:00
Quote Anchor link
Je hebt in het eerste script nog niet veel gedaan met alle goede tips/oplossingen enzovoort, die Frank je heeft gegeven. Zo haal je bij de helpers wel de motivatie om te helpen weg.
 
Ren

Ren

29/07/2006 20:02:00
Quote Anchor link
SanThe:
Je hebt in het eerste script nog niet veel gedaan met alle goede tips/oplossingen enzovoort, die Frank je heeft gegeven. Zo haal je bij de helpers wel de motivatie om te helpen weg.


met het eerste script heb ik geen problemen. Vandaar dat ik daar nog nix mee heb gedaan. Die ga ik aanpassen zodra het wel werkt
 
Ren

Ren

29/07/2006 20:03:00
Quote Anchor link
Frank:
Prachtig allemaal, maar krijg je op het scherm te zien als je vlak voor het uitvoeren van de query echo $select; neerzet? Dus hoe ziet jouw query er nu uit? En dan niet de php-code, maar uitsluitend de SQL die op je scherm komt te staan.


sorry maar snap niet precies wat je bedoelt.
alvast bedankt voor je hulp
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/07/2006 20:06:00
Quote Anchor link
Wat geeft deze code voor melding op je scherm?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

echo "<h1>Uw boten:</h1>";

$start = $_GET['start'];
$eind = $_GET['eind'];

$select = "SELECT id, soort, urlfoto, type, lengte, pers, vaarwater, naam, site, prijs FROM zoek ORDER BY lengte ASC ";  
$where = " WHERE ";  

if ($soort != "")  
  $where .= " soort= '" . $soort . "'";  
if ($lengte != "")  
  $where .= " AND lengte= '" . $lengte . "'";  
if ($pers != "")  
  $where .= " AND pers= '" . $pers . "'";  
if ($vaarwater != "")  
  $where .= " AND vaarwater= '" . $vaarwater . "'";  

$select .= $where;  
$limit = " limit $start, $eind";
$select .= $limit;

echo $select;
?>
 
Frank -

Frank -

29/07/2006 20:07:00
Quote Anchor link
Oei! Heb je wel enig idee waar je mee bezig bent?

Zet het volgende regeltje eens 1 regel voor de functie mysql_query():
echo $select;

Daarmee zet je de inhoud van de variabele $select op het scherm. Vervolgens gaat de functie mysql_query() deze variabele uitvoeren, maar dat gaat gezien de foutmelding niet helemaal goed.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.