Spammer

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

13/10/2010 10:06:50
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 12:28:46
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

13/10/2010 10:26:07
Anchor link
Bericht is verwijderd, er was inmiddels ook al een PM van iemand anders binnen gekomen. Dankjewel.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

13/10/2010 10:26:38
Anchor link
en ik dacht zoiets alleen maar voorkomt in die rottige mmo games :p
 
Delete AccountMaar

Delete AccountMaar

13/10/2010 10:40:19
Anchor link
Ik was net op zoek naar schoenen :-(
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2010 15:15:32
 
Niels K

Niels K

28/12/2010 15:23:34
Anchor link
[sarcasme]
Goed topic, om dit om de aandacht brengen anders komt bas er nooit achter..
Er is namelijk nog geen enkel topic waar het over een spamfilter gaat..
[/sarcasme]

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/spam/75173/
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/spam/75171/
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/featurespamfilter/75172/.
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/spam-op-phphulp/74708/

enz..
 
Wouter J

Wouter J

28/12/2010 15:38:59
Anchor link
Ach ja.

Zodra de eigenaar van een site niet eens de moeite wilt doen/instaat zijn om zoiets te bouwen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<form action="" method="post">
  <input type="submit" value="Verwijder deze gebruiker" />
</form>
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {

  $query = "DELETE FROM users WHERE user = '".$user."'";
  $result = mysql_query($query, $mysql);
  if($result) {
    echo 'De spammer is verwijderd!';
  }

  else {
    echo 'De spammer is helaas niet verwijderd.'.mysql_error($result);
  }
}

?>

Zie ik het somber in....
Gewijzigd op 28/12/2010 15:39:57 door Wouter J
 
Niels K

Niels K

28/12/2010 15:44:20
Anchor link
Ik zie het somber in met jouw code ;) Want $user wordt nergens gedefinieerd.. en SQL injection is mogelijk, verder mag ik van bas verwachten dat hij alles netjes in OO doet ;)

'De spammer is helaas niet verwijderd'
Blijft het dus, en wat dat betreft heb je in deze context wel gelijk ;)
Gewijzigd op 28/12/2010 15:44:42 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2010 15:47:26
Anchor link
Niels Kieviet op 28/12/2010 15:44:20:
Ik zie het somber in met jouw code ;) Want $user wordt nergens gedefinieerd.. en SQL injection is mogelijk, verder mag ik van bas verwachten dat hij alles netjes in OO doet ;)

'De spammer is helaas niet verwijderd'
Blijft het dus, en wat dat betreft heb je in deze context wel gelijk ;)


En mysql_error($result) zal ook een fout geven.
 

28/12/2010 15:48:39
Anchor link
Niels Kieviet op 28/12/2010 15:44:20:
Ik zie het somber in met jouw code ;) Want $user wordt nergens gedefinieerd.. en SQL injection is mogelijk, verder mag ik van bas verwachten dat hij alles netjes in OO doet ;)
(...)


Nee is geen nette OO, en die functie is er al wel geloof ik.
 
Wouter J

Wouter J

28/12/2010 15:50:39
Anchor link
Niels Kieviet:
Ik zie het somber in met jouw code ;) Want $user wordt nergens gedefinieerd.. en SQL injection is mogelijk, verder mag ik van bas verwachten dat hij alles netjes in OO doet ;)

Dat komt omdat dit scriptje op de profiel pagina moet staan. Daar wordt $user opgehaald, aangezien die ook wordt getoond. Die wordt daar dus al gedefinieerd.
En SQL injection is hierbij dus niet van toepassing, aangezien dit uit de database is gehaald.

Ik wou alleen even aangeven dat het helemaal niet veel tijd hoeft te kosten en dat scheelt wel heel veel irritatie op dit forum. Want als die schoenpoetsers worden gedeleted hebben we niet de hele tijd dat gezeur.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2010 16:03:54
Anchor link
Ha, het wordt nu gezellig.

Zie de topics van:
http://www.phphulp.nl/profiel/wangmeiyu-wangmeiyu/24381/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2010 16:08:08
Anchor link
THREE words:

BAN THE FUCKER!

Dank u.
 

28/12/2010 16:10:09
 
Niels K

Niels K

28/12/2010 16:12:09
Anchor link
Quote:
Nee is geen nette OO, en die functie is er al wel geloof ik.

Ik dacht dat je te lui was om in de code te snuffelen zoals je poosje geleden zei? ;)
 

28/12/2010 16:12:44
Anchor link
Niels Kieviet op 28/12/2010 16:12:09:
Quote:
Nee is geen nette OO, en die functie is er al wel geloof ik.

Ik dacht dat je te lui was om in de code te snuffelen zoals je poosje geleden zei? ;)


Dat ging om wat anders...
Forum stamt volgens mij uit 2008.
 
Wouter J

Wouter J

28/12/2010 16:34:51
Anchor link
- Aar - op 28/12/2010 16:08:08:
THREE words:

BAN THE FUCKER!

Dank u.

Voor zover ik weet kan niemand op dit forum een gebruiker verbannen:
Chris Horeweg op 22/12/2010 15:03:36:
In de colofon staat wie er waar actief is. Wat wij kunnen is het bewerken en verwijderen van topics, eventueel het aanpassen of verwijderen van een script, tutorial of boek. Anderen kunnen weer nieuws plaatsen.

Niemand kan IP's zien/verbannen, accounts (tijdelijk) uitschakelen of accounts aanpassen.

Bron: http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/spam/75173/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2010 16:44:53
Anchor link
Dat zou de eindredactie dan moeten doen, maar tja, die laat niks van zich horen.

BAS! Kom op, kom online en pleur een IP-ban op dat 'Lifen Lifen' account...
 

28/12/2010 16:45:24
Anchor link
- Aar - op 28/12/2010 16:44:53:
Dat zou de eindredactie dan moeten doen, maar tja, die laat niks van zich horen.

BAS! Kom op, kom online en pleur een IP-ban op dat 'Lifen Lifen' account...


Meerdere accounts hoor.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2010 16:46:32
Anchor link
- Aar - op 28/12/2010 16:44:53:
Dat zou de eindredactie dan moeten doen, maar tja, die laat niks van zich horen.

BAS! Kom op, kom online en pleur een IP-ban op dat 'Lifen Lifen' account...


Bas is zojuist online geweest en weer vertrokken.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/12/2010 16:46:54
Anchor link
wangmeiyu wangmeiyu heeft ook altijd leuke aanbiedingen
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.