span vullen met text, JS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Akka

Akka

07/05/2007 12:33:00
Quote Anchor link
Ik wil een span vullen met wat text, maar als ik op de link drukt gebeurd het gewoon niet. En omdat ik *nog* geen ster ben in JavaScript zal het wel iets simpels zijn maar ik kom er niet achter..

Dit is searchFlap.html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script src="search.js" type="text/javascript"></script>
</head>
<body>
<div id="searchBox">
<a href="#" onClick="searchFlap()">Zoeken..</a><br />
<span class="searchcontainer"></span>
</div>


En dit is search.js

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
function searchFlap()
{
    if(!document.getElementById || !document.createTextNode){return;}
    
    var searchContainer=document.getElementsByTagName('span')[0];  
    
    // if(!searchContainer){return;}
    searchContainer.firstChild.nodeValue=' ';
    searchContainer.firstChild.nodeValue+='Hallo Wereld xD!';
}



Ik zoek een zelfde soort site als PHPhulp alleen dan voor JavaScript. Heeft iemand een goede?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:32:00
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/05/2007 13:58:00
Quote Anchor link
Probeer het eens met InnerHTML
 
Akka

Akka

07/05/2007 16:58:00
Quote Anchor link
Het is gelukt met document.getElementsByTagName('span')[0].parentNode.innerHTML='' ;
Bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.