SPC Calculator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »
Henk PHP

Henk PHP

01/07/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Hoi,

ik ben de laatste tijd met een klein projectje bezig geweest, namelijk een rekenmachine met PHP en JS. Ik zocht een beetje uitdaging voor mezelf en het doel was een rekenmachientje in je browser die gebruikersvriendelijk was en fatsoenlijk werkt. Ik heb em door gebrek aan inspiratie simpelweg Simple PHP Calculator genoemd.

Ik heb nu net versie 1.01 af en ik wou graag wat feedback erop hebben. Erg ingewikkelde dingen kun je nog niet doen maar wat er in zit werkt (volgens mij) allemaal naar behoren. Het is wel de bedoeling het nog te gaan uitbreiden met machten en worteltrekken ect. in volgende versies.
Maar voordat ik dat ga doen wil ik eerst weten wat jullie er tot nu toe van vinden, eventuele op- en aanmerkingen en bugs zou ik er ook graag allemaal uit hebben.

Je kunt de eerste versie hier vinden:
http://www.whiteley.nl/project/spc/1.01/

ik heb het uiteraard zoveel mogelijk getest op bugs en ben nu wel tevreden maar anderen lijken altijd sneller fouten op te merken dan ik :P

Anyway, ik hoor graag wat jullie er van vinden en report those bugs :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 12:15:04
 
PH-MJS

PH-MJS

01/07/2008 20:50:00
Quote Anchor link
7X9 =

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /usr/local/psa/home/vhosts/whiteley.nl/httpdocs/project/spc/1.01/calculations.php(9) : runtime-created function on line 1

Fatal error: Call to undefined function: () in /usr/local/psa/home/vhosts/whiteley.nl/httpdocs/project/spc/1.01/calculations.php on line 11
 
Henk PHP

Henk PHP

01/07/2008 20:54:00
Quote Anchor link
Ow geweldig :P natuurlijk weer vergeten t in IE te bekijken :P wtf...
 
Crispijn -

Crispijn -

01/07/2008 20:59:00
Quote Anchor link
eerste puntje: jammer dat hij nog niet met het numpad werkt. Ik vind klikken nl heel irritant, ik typ liever blind wat getallen.

Verder een grappige tool alleen hij is nogal basis. De pi functie, het machten en wortels moeten ook te doen zijn.

Geinig, leerzaam voor je maar het voegt niet echt heel erg veel toe...
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/07/2008 20:59:00
Quote Anchor link
Paar dingen die ik zelf graag nog zou willen zien:
- Gebruik van numpad mogelijk.
Na een uitkomst het gebruik van * - / + enzo mogelijk maken, en dan automatisch "ans" ervoor zetten.
Ik weet niet welk niveau school je hebt gedaan / doet, maar kijk anders eens naar je grafische rekenmachine,, zat leuke functies om uit te proberen :P
 
Henk PHP

Henk PHP

01/07/2008 21:02:00
Quote Anchor link
Ik moet eerst ff kijken waarom IE weer moeilijk doet, iemand tips?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

01/07/2008 21:27:00
 
Riemer

Riemer

01/07/2008 21:58:00
Quote Anchor link
Ik vind hem wel mooi, kun je ook haakjes toevoegen? ik ben namelijk al een tijdje op zoek naar zo'n calculator die meerdere expressies achterelkaar kan hebben (zoals die wiskundige calculators voor school).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Riemer
 
Henk PHP

Henk PHP

01/07/2008 23:07:00
Quote Anchor link
Ok, het werkt nu met IE. Shit, waarom kunnen ze nooit een keer lief zijn bij IE.

Stabiele versie 1.10:
http://www.whiteley.nl/project/spc/1.10/

@Crispijn: numpad werkt nog niet inderdaad, misschien iets voor de toekomst, het is lastig maar wel te doen volgens mij.
En als je mijn bericht gelezen had had je wellicht gelezen dat er meer functies voor zouden komen :)

@Nico: dat moet wel te doen zijn denk ik

@TJVB: ik zal er een keertje naar kijken :P

@Riemer: ik zal het in mijn achterhoofd houden voor toekomstige versies
 
- -

- -

02/07/2008 09:34:00
Quote Anchor link
@Henk: Numpad en/of de gewone numerieke toetsen moet te doen zijn. Je maakt namelijk een textbox van 25x25px die op autofocus staat, en met JavaSCript verwerk je de tekens die ingetypt worden. Als je wilt probeer ik het wel even te fixen.
 
Henk PHP

Henk PHP

02/07/2008 10:14:00
Quote Anchor link
Als je zou willen, dan wordt het zeer gewaardeerd. Het is echter wel zo dat ik graag zelf controle heb over wat er getypt mag en kan worden en dat wordt toch wel lastig zo met een textbox, maar dat begrijpt een gebruiker vast ook wel. Als jij een voorbeeldje of iets kleins kan maken, dan zal ik er eens goed naar kijken.

Kleine update:
http://www.whiteley.nl/project/spc/1.11/
haakjes toegevoegd, meteen ans erbij na * - / +

Fouten hoor ik nog steeds graag :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/07/2008 10:18:00
Quote Anchor link
@Henk

Je kan toch een array maken (ook in JS bijvoorbeeld) die de toegestane invoeren bevat? Bepaalde tekens mogen er wel in, anderen niet... Controleren bij input dus...

Of je doet het op de MySQL manier... Wel rare tekens in laten voeren, maar bij berekenen -> Allemaal eruit halen en met wat overblijft gaan rekenen.
 
Douwe

Douwe

02/07/2008 10:21:00
Quote Anchor link
Wel leuk :) Wat meer schoolcalculator-functies en het wordt echt handig.
Bugje:
Doe eerst '(9) =' en dan komt er 9 te staan, maar op de volgende regel kun je dan de . niet meer gebruiken ;)
 
Henk PHP

Henk PHP

02/07/2008 11:29:00
Quote Anchor link
@Robert: dat eerste wat je zegt, ik had dat wel een keer gezien hier op phphulp, maar ik weet zo niet hoe ik dat moet maken..
Kan je misschien een klein voorbeeldje maken waarmee ik verder kan gaan?

@Douwe, thanks, die haal ik er uit.


Nu effe wat meer functies gaan maken.. :P
 
Douwe

Douwe

02/07/2008 11:39:00
Quote Anchor link
Nog een bugje:
eerst:
3 x 3 = -> 9
dan:
(6 + ans = -> Parse error
 
Henk PHP

Henk PHP

02/07/2008 11:40:00
Quote Anchor link
Dankjewel, dat soort dingen moet ik weten :) Hij blokt na ans de = knop niet.

Ga zo door Douwe :P

Edit:
Die twee bugs zijn er inmiddels uit, zul je wel merken in toekomstige versies ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Douwe

Douwe

02/07/2008 13:10:00
Quote Anchor link
En nog twee bugjes:
.(6) = -> Parse error
(6 en dan wordt de ans-knop beschikbaar, maar er is nog geen eerder antwoord.
 
Rees B

Rees B

02/07/2008 13:28:00
Quote Anchor link
Delen door 0 (nul) niet afgevangen !!
 
Douwe

Douwe

02/07/2008 14:33:00
Quote Anchor link
@R;
klopt half, als je een getal typt, en daarna : is de 0-toets geblokkeerd, maar zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3 - 3 = -> 0
1 : ans = -> Division by zero

of zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
1 : (3 - 3) = -> Division by zero


En nog een bug:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
(3 x 3))

-> del (dan staat er dus (3 x 3) ) -> = doet het niet...

En nog een bug:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
(3 + 3)

-> del (dan staat er dus (3 + 3 ) -> getallen doen het niet...

En nog een bug:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
(3 + 3)

-> del (dan staat er dus (3 + 3 ) -> = doet het wel dus -> Parse error

Samenvatting van de laatste drie bugs: De del-toets werkt voor geen meter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
6 x 6

-> del -> = -> Parse error.
En dit is eigenlijk bij alles wat je kunt bedenken zo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.