SPC Calculator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »
Henk PHP

Henk PHP

01/07/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Hoi,

ik ben de laatste tijd met een klein projectje bezig geweest, namelijk een rekenmachine met PHP en JS. Ik zocht een beetje uitdaging voor mezelf en het doel was een rekenmachientje in je browser die gebruikersvriendelijk was en fatsoenlijk werkt. Ik heb em door gebrek aan inspiratie simpelweg Simple PHP Calculator genoemd.

Ik heb nu net versie 1.01 af en ik wou graag wat feedback erop hebben. Erg ingewikkelde dingen kun je nog niet doen maar wat er in zit werkt (volgens mij) allemaal naar behoren. Het is wel de bedoeling het nog te gaan uitbreiden met machten en worteltrekken ect. in volgende versies.
Maar voordat ik dat ga doen wil ik eerst weten wat jullie er tot nu toe van vinden, eventuele op- en aanmerkingen en bugs zou ik er ook graag allemaal uit hebben.

Je kunt de eerste versie hier vinden:
http://www.whiteley.nl/project/spc/1.01/

ik heb het uiteraard zoveel mogelijk getest op bugs en ben nu wel tevreden maar anderen lijken altijd sneller fouten op te merken dan ik :P

Anyway, ik hoor graag wat jullie er van vinden en report those bugs :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 08:29:03
 
PH-MJS

PH-MJS

01/07/2008 20:50:00
Quote Anchor link
7X9 =

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /usr/local/psa/home/vhosts/whiteley.nl/httpdocs/project/spc/1.01/calculations.php(9) : runtime-created function on line 1

Fatal error: Call to undefined function: () in /usr/local/psa/home/vhosts/whiteley.nl/httpdocs/project/spc/1.01/calculations.php on line 11
 
Henk PHP

Henk PHP

01/07/2008 20:54:00
Quote Anchor link
Ow geweldig :P natuurlijk weer vergeten t in IE te bekijken :P wtf...
 
Crispijn -

Crispijn -

01/07/2008 20:59:00
Quote Anchor link
eerste puntje: jammer dat hij nog niet met het numpad werkt. Ik vind klikken nl heel irritant, ik typ liever blind wat getallen.

Verder een grappige tool alleen hij is nogal basis. De pi functie, het machten en wortels moeten ook te doen zijn.

Geinig, leerzaam voor je maar het voegt niet echt heel erg veel toe...
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/07/2008 20:59:00
Quote Anchor link
Paar dingen die ik zelf graag nog zou willen zien:
- Gebruik van numpad mogelijk.
Na een uitkomst het gebruik van * - / + enzo mogelijk maken, en dan automatisch "ans" ervoor zetten.
Ik weet niet welk niveau school je hebt gedaan / doet, maar kijk anders eens naar je grafische rekenmachine,, zat leuke functies om uit te proberen :P
 
Henk PHP

Henk PHP

01/07/2008 21:02:00
Quote Anchor link
Ik moet eerst ff kijken waarom IE weer moeilijk doet, iemand tips?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

01/07/2008 21:27:00
 
Riemer

Riemer

01/07/2008 21:58:00
Quote Anchor link
Ik vind hem wel mooi, kun je ook haakjes toevoegen? ik ben namelijk al een tijdje op zoek naar zo'n calculator die meerdere expressies achterelkaar kan hebben (zoals die wiskundige calculators voor school).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Riemer
 
Henk PHP

Henk PHP

01/07/2008 23:07:00
Quote Anchor link
Ok, het werkt nu met IE. Shit, waarom kunnen ze nooit een keer lief zijn bij IE.

Stabiele versie 1.10:
http://www.whiteley.nl/project/spc/1.10/

@Crispijn: numpad werkt nog niet inderdaad, misschien iets voor de toekomst, het is lastig maar wel te doen volgens mij.
En als je mijn bericht gelezen had had je wellicht gelezen dat er meer functies voor zouden komen :)

@Nico: dat moet wel te doen zijn denk ik

@TJVB: ik zal er een keertje naar kijken :P

@Riemer: ik zal het in mijn achterhoofd houden voor toekomstige versies
 
- -

- -

02/07/2008 09:34:00
Quote Anchor link
@Henk: Numpad en/of de gewone numerieke toetsen moet te doen zijn. Je maakt namelijk een textbox van 25x25px die op autofocus staat, en met JavaSCript verwerk je de tekens die ingetypt worden. Als je wilt probeer ik het wel even te fixen.
 
Henk PHP

Henk PHP

02/07/2008 10:14:00
Quote Anchor link
Als je zou willen, dan wordt het zeer gewaardeerd. Het is echter wel zo dat ik graag zelf controle heb over wat er getypt mag en kan worden en dat wordt toch wel lastig zo met een textbox, maar dat begrijpt een gebruiker vast ook wel. Als jij een voorbeeldje of iets kleins kan maken, dan zal ik er eens goed naar kijken.

Kleine update:
http://www.whiteley.nl/project/spc/1.11/
haakjes toegevoegd, meteen ans erbij na * - / +

Fouten hoor ik nog steeds graag :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/07/2008 10:18:00
Quote Anchor link
@Henk

Je kan toch een array maken (ook in JS bijvoorbeeld) die de toegestane invoeren bevat? Bepaalde tekens mogen er wel in, anderen niet... Controleren bij input dus...

Of je doet het op de MySQL manier... Wel rare tekens in laten voeren, maar bij berekenen -> Allemaal eruit halen en met wat overblijft gaan rekenen.
 
Douwe

Douwe

02/07/2008 10:21:00
Quote Anchor link
Wel leuk :) Wat meer schoolcalculator-functies en het wordt echt handig.
Bugje:
Doe eerst '(9) =' en dan komt er 9 te staan, maar op de volgende regel kun je dan de . niet meer gebruiken ;)
 
Henk PHP

Henk PHP

02/07/2008 11:29:00
Quote Anchor link
@Robert: dat eerste wat je zegt, ik had dat wel een keer gezien hier op phphulp, maar ik weet zo niet hoe ik dat moet maken..
Kan je misschien een klein voorbeeldje maken waarmee ik verder kan gaan?

@Douwe, thanks, die haal ik er uit.


Nu effe wat meer functies gaan maken.. :P
 
Douwe

Douwe

02/07/2008 11:39:00
Quote Anchor link
Nog een bugje:
eerst:
3 x 3 = -> 9
dan:
(6 + ans = -> Parse error
 
Henk PHP

Henk PHP

02/07/2008 11:40:00
Quote Anchor link
Dankjewel, dat soort dingen moet ik weten :) Hij blokt na ans de = knop niet.

Ga zo door Douwe :P

Edit:
Die twee bugs zijn er inmiddels uit, zul je wel merken in toekomstige versies ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Douwe

Douwe

02/07/2008 13:10:00
Quote Anchor link
En nog twee bugjes:
.(6) = -> Parse error
(6 en dan wordt de ans-knop beschikbaar, maar er is nog geen eerder antwoord.
 
Rees B

Rees B

02/07/2008 13:28:00
Quote Anchor link
Delen door 0 (nul) niet afgevangen !!
 
Douwe

Douwe

02/07/2008 14:33:00
Quote Anchor link
@R;
klopt half, als je een getal typt, en daarna : is de 0-toets geblokkeerd, maar zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3 - 3 = -> 0
1 : ans = -> Division by zero

of zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
1 : (3 - 3) = -> Division by zero


En nog een bug:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
(3 x 3))

-> del (dan staat er dus (3 x 3) ) -> = doet het niet...

En nog een bug:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
(3 + 3)

-> del (dan staat er dus (3 + 3 ) -> getallen doen het niet...

En nog een bug:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
(3 + 3)

-> del (dan staat er dus (3 + 3 ) -> = doet het wel dus -> Parse error

Samenvatting van de laatste drie bugs: De del-toets werkt voor geen meter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
6 x 6

-> del -> = -> Parse error.
En dit is eigenlijk bij alles wat je kunt bedenken zo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.