SPC Calculator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »
Henk PHP

Henk PHP

01/07/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Hoi,

ik ben de laatste tijd met een klein projectje bezig geweest, namelijk een rekenmachine met PHP en JS. Ik zocht een beetje uitdaging voor mezelf en het doel was een rekenmachientje in je browser die gebruikersvriendelijk was en fatsoenlijk werkt. Ik heb em door gebrek aan inspiratie simpelweg Simple PHP Calculator genoemd.

Ik heb nu net versie 1.01 af en ik wou graag wat feedback erop hebben. Erg ingewikkelde dingen kun je nog niet doen maar wat er in zit werkt (volgens mij) allemaal naar behoren. Het is wel de bedoeling het nog te gaan uitbreiden met machten en worteltrekken ect. in volgende versies.
Maar voordat ik dat ga doen wil ik eerst weten wat jullie er tot nu toe van vinden, eventuele op- en aanmerkingen en bugs zou ik er ook graag allemaal uit hebben.

Je kunt de eerste versie hier vinden:
http://www.whiteley.nl/project/spc/1.01/

ik heb het uiteraard zoveel mogelijk getest op bugs en ben nu wel tevreden maar anderen lijken altijd sneller fouten op te merken dan ik :P

Anyway, ik hoor graag wat jullie er van vinden en report those bugs :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 19:57:30
 
PH-MJS

PH-MJS

01/07/2008 20:50:00
Quote Anchor link
7X9 =

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /usr/local/psa/home/vhosts/whiteley.nl/httpdocs/project/spc/1.01/calculations.php(9) : runtime-created function on line 1

Fatal error: Call to undefined function: () in /usr/local/psa/home/vhosts/whiteley.nl/httpdocs/project/spc/1.01/calculations.php on line 11
 
Henk PHP

Henk PHP

01/07/2008 20:54:00
Quote Anchor link
Ow geweldig :P natuurlijk weer vergeten t in IE te bekijken :P wtf...
 
Crispijn -

Crispijn -

01/07/2008 20:59:00
Quote Anchor link
eerste puntje: jammer dat hij nog niet met het numpad werkt. Ik vind klikken nl heel irritant, ik typ liever blind wat getallen.

Verder een grappige tool alleen hij is nogal basis. De pi functie, het machten en wortels moeten ook te doen zijn.

Geinig, leerzaam voor je maar het voegt niet echt heel erg veel toe...
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/07/2008 20:59:00
Quote Anchor link
Paar dingen die ik zelf graag nog zou willen zien:
- Gebruik van numpad mogelijk.
Na een uitkomst het gebruik van * - / + enzo mogelijk maken, en dan automatisch "ans" ervoor zetten.
Ik weet niet welk niveau school je hebt gedaan / doet, maar kijk anders eens naar je grafische rekenmachine,, zat leuke functies om uit te proberen :P
 
Henk PHP

Henk PHP

01/07/2008 21:02:00
Quote Anchor link
Ik moet eerst ff kijken waarom IE weer moeilijk doet, iemand tips?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

01/07/2008 21:27:00
 
Riemer

Riemer

01/07/2008 21:58:00
Quote Anchor link
Ik vind hem wel mooi, kun je ook haakjes toevoegen? ik ben namelijk al een tijdje op zoek naar zo'n calculator die meerdere expressies achterelkaar kan hebben (zoals die wiskundige calculators voor school).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Riemer
 
Henk PHP

Henk PHP

01/07/2008 23:07:00
Quote Anchor link
Ok, het werkt nu met IE. Shit, waarom kunnen ze nooit een keer lief zijn bij IE.

Stabiele versie 1.10:
http://www.whiteley.nl/project/spc/1.10/

@Crispijn: numpad werkt nog niet inderdaad, misschien iets voor de toekomst, het is lastig maar wel te doen volgens mij.
En als je mijn bericht gelezen had had je wellicht gelezen dat er meer functies voor zouden komen :)

@Nico: dat moet wel te doen zijn denk ik

@TJVB: ik zal er een keertje naar kijken :P

@Riemer: ik zal het in mijn achterhoofd houden voor toekomstige versies
 
- -

- -

02/07/2008 09:34:00
Quote Anchor link
@Henk: Numpad en/of de gewone numerieke toetsen moet te doen zijn. Je maakt namelijk een textbox van 25x25px die op autofocus staat, en met JavaSCript verwerk je de tekens die ingetypt worden. Als je wilt probeer ik het wel even te fixen.
 
Henk PHP

Henk PHP

02/07/2008 10:14:00
Quote Anchor link
Als je zou willen, dan wordt het zeer gewaardeerd. Het is echter wel zo dat ik graag zelf controle heb over wat er getypt mag en kan worden en dat wordt toch wel lastig zo met een textbox, maar dat begrijpt een gebruiker vast ook wel. Als jij een voorbeeldje of iets kleins kan maken, dan zal ik er eens goed naar kijken.

Kleine update:
http://www.whiteley.nl/project/spc/1.11/
haakjes toegevoegd, meteen ans erbij na * - / +

Fouten hoor ik nog steeds graag :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/07/2008 10:18:00
Quote Anchor link
@Henk

Je kan toch een array maken (ook in JS bijvoorbeeld) die de toegestane invoeren bevat? Bepaalde tekens mogen er wel in, anderen niet... Controleren bij input dus...

Of je doet het op de MySQL manier... Wel rare tekens in laten voeren, maar bij berekenen -> Allemaal eruit halen en met wat overblijft gaan rekenen.
 
Douwe

Douwe

02/07/2008 10:21:00
Quote Anchor link
Wel leuk :) Wat meer schoolcalculator-functies en het wordt echt handig.
Bugje:
Doe eerst '(9) =' en dan komt er 9 te staan, maar op de volgende regel kun je dan de . niet meer gebruiken ;)
 
Henk PHP

Henk PHP

02/07/2008 11:29:00
Quote Anchor link
@Robert: dat eerste wat je zegt, ik had dat wel een keer gezien hier op phphulp, maar ik weet zo niet hoe ik dat moet maken..
Kan je misschien een klein voorbeeldje maken waarmee ik verder kan gaan?

@Douwe, thanks, die haal ik er uit.


Nu effe wat meer functies gaan maken.. :P
 
Douwe

Douwe

02/07/2008 11:39:00
Quote Anchor link
Nog een bugje:
eerst:
3 x 3 = -> 9
dan:
(6 + ans = -> Parse error
 
Henk PHP

Henk PHP

02/07/2008 11:40:00
Quote Anchor link
Dankjewel, dat soort dingen moet ik weten :) Hij blokt na ans de = knop niet.

Ga zo door Douwe :P

Edit:
Die twee bugs zijn er inmiddels uit, zul je wel merken in toekomstige versies ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Douwe

Douwe

02/07/2008 13:10:00
Quote Anchor link
En nog twee bugjes:
.(6) = -> Parse error
(6 en dan wordt de ans-knop beschikbaar, maar er is nog geen eerder antwoord.
 
Rees B

Rees B

02/07/2008 13:28:00
Quote Anchor link
Delen door 0 (nul) niet afgevangen !!
 
Douwe

Douwe

02/07/2008 14:33:00
Quote Anchor link
@R;
klopt half, als je een getal typt, en daarna : is de 0-toets geblokkeerd, maar zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3 - 3 = -> 0
1 : ans = -> Division by zero

of zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
1 : (3 - 3) = -> Division by zero


En nog een bug:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
(3 x 3))

-> del (dan staat er dus (3 x 3) ) -> = doet het niet...

En nog een bug:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
(3 + 3)

-> del (dan staat er dus (3 + 3 ) -> getallen doen het niet...

En nog een bug:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
(3 + 3)

-> del (dan staat er dus (3 + 3 ) -> = doet het wel dus -> Parse error

Samenvatting van de laatste drie bugs: De del-toets werkt voor geen meter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
6 x 6

-> del -> = -> Parse error.
En dit is eigenlijk bij alles wat je kunt bedenken zo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.