Spellen Bug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 6 volgende »

Jesper dd

jesper dd

03/05/2008 17:10:00
Quote Anchor link
Hey
Ik zou graag een script willen
voor als een spel het niet meer doet.
Dat er dan staat klik hier als het spel het niet doet.
en dat ik dat een mail krijg welk spel het niet meer doet.
Dit is nergens te vinden .
zoiets als op www.spellenbak.nl
Groet, Jesper
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 01:06:31
 
GaMer B

GaMer B

03/05/2008 17:39:00
Quote Anchor link
Een tabel:
meldingen
------------
id (INT)
spelID (INT)
ipadres (VARCHAR)
datumtijd (DATETIME)

Vervolgens op de pagina van het spel het id van het spel (of de naam, mag je zelf kiezen, maar dan moet je het ook aanpassen in de tabel ==> ik zou voor ID kiezen) in een link zetten, dus zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="melding.php?id=1

Waar '1' staat, zet je het ID van het huidige spel.

Vervolgens op de melding.php pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if(isset($_GET['id']) && ctype_digit($_GET['id'])) {
    // Kijken of diegene al een melding heeft gemaakt
    // Check dat met een SELECT query op het ipadres veld
    // Als dat niet het geval is (opvangen met mysql_num_rows),
    // dan maak met een INSERT INTO query een nieuwe row aan.

} else {
    // Melding geven dat je zo de pagina niet kunt betreden
}[/code]
 
Jesper dd

jesper dd

03/05/2008 17:41:00
Quote Anchor link
Is dat het hele script??
Groet, Jesper
 
GaMer B

GaMer B

03/05/2008 17:45:00
Quote Anchor link
jesper schreef op 03.05.2008 17:41:
Is dat het hele script??
Groet, Jesper

Nee, melding.php mag je zelf afmaken. Ik ga niet alles voorkauwen.
 

04/05/2008 01:53:00
Quote Anchor link
GaMer13 waarom doe je zo moeilijk met SQL erbij een mailtje is genoeg in dit geval.

<a href="mailto:[email protected]?subject=Spel xxxx doet het niet meer">Dit spel werkt niet, stuur een mail naar de webmaster</a>

Alhoewel een contactfomuliertje natuurlijk netter is.
 
Jesper dd

jesper dd

04/05/2008 09:28:00
Quote Anchor link
Hey
zover was ik ook al
maar ik heb nu deze

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
        $to = "[email protected]"; // je email adres
        $subject = "Bug Gevonden!";
        $body = "Dit spel doet het niet.: http://www.stabilo-games.nl/spel.php?id=".$_GET['id'];
        $headers = "From: '[email protected]'\n"; // weer JOU email


        mail($to,$subject,$body,$headers);

        if(!mail($to,$subject,$body,$headers)) {

            echo 'Oeps, er ging iets fout met het versturen van de bug.';
            
        }
        else {
                echo '<B>bedankt voor het melden!<B>';
 }
}
?>




<form action="" method="POST">
<input type="submit" value="Klik hier als het spel het niet doet!!">
</form>

alleen nu krijg ik 2 keer een mailtje binnen
nu hebben ze gezegt dat ik de while moet weghalen
maar zou niet weten wat een while is

en kun je van die submit button een flash button inzetten.
Zo, Ja
Hoe?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jesper dd
 
Lode

Lode

04/05/2008 10:10:00
Quote Anchor link
...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lode
 

04/05/2008 10:22:00
Quote Anchor link
Regel 7-9

mail($to,$subject,$body,$headers);
if(!mail($to,$subject,$body,$headers)) {

Moet worden

$resultaat = mail($to,$subject,$body,$headers);
if($resultaat == false) {


Die Flash button mag je lekker zelf uit gaan zoeken :-)
Je kan is kijken naar <input type="ïmage"> of javascript document.getElementById('jeformid').submit();

Verder:
"From: '[email protected]'\n"
is beter zo:
"From: [email protected]"
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

04/05/2008 12:31:00
Quote Anchor link
Voor 20 euro maak ik zo een script voor.. Contacteer me via PHPhulp met een PM.
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

04/05/2008 15:10:00
Quote Anchor link
whaha leuk geprobeert ik doe het voor 10
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
Jesper dd

jesper dd

04/05/2008 19:06:00
Quote Anchor link
ey
ik weet niet of jullie het al doorhadden
maar het script werkt al voor de helft ik vraag alleen welke while
ik moet weghalen.
en dan nog

Ik weet neit of je doorhebt
dit is een forum om elkaar te helpen
maar als jij ooit hulp nodig hebt zal ik er
speciaal voor jou 50 euro per letter voor vrage;)
Groet, Jesper
p.s. neem een voorbeeld aan Webmakerij die heeft tenminste nuttige tips;)
 

04/05/2008 20:50:00
Quote Anchor link
jesper schreef op 04.05.2008 19:06:
maar het script werkt al voor de helft ik vraag alleen welke while
ik moet weghalen.

Nou, ik denk de 2343242ste.

Hoe weten wij nou, welke while jij moet weghalen als je niet eens code plaatst....
 
GaMer B

GaMer B

04/05/2008 20:53:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 04.05.2008 20:50:
jesper schreef op 04.05.2008 19:06:
maar het script werkt al voor de helft ik vraag alleen welke while
ik moet weghalen.

Nou, ik denk de 2343242ste.

Hoe weten wij nou, welke while jij moet weghalen als je niet eens code plaatst....

Hoe kom je daar nou bij?! Het is de 3de while loop die je weg moet halen....
 
Jesper dd

jesper dd

04/05/2008 20:56:00
Quote Anchor link
welke 3e while loop moet ik weghalen

$to = "[email protected]"; // je email adres
$subject = "Bug Gevonden!";
$body = "Dit spel doet het niet.: http://www.stabilo-games.nl/spel.php?id=";.$_GET['id'];
$headers = "From: '[email protected]'\n"; // weer JOU email


mail($to,$subject,$body,$headers);

if(!mail($to,$subject,$body,$headers)) {

echo 'Oeps, er ging iets fout met het versturen van de bug.';

}
else {
echo '<B>bedankt voor het melden!<B>';
}
}
?>



<form action="" method="POST">
<input type="submit" value="Klik hier als het spel het niet doet!!">
</form>
 

04/05/2008 21:05:00
Quote Anchor link
Gozert misschien moest je mijn reactie eens lezen/toepassen dan is je dubbele mail probleem opgelost.
En hoe jij nu komt bij een while geen flauw idee.


De aanbiedingen die je krijgt zijn een vrij logisch gevolg van het plaatsen in het Aanvragen gedeelte.
Heeft wel als voordeel dat je zelf niks hoeft te doen.
Anyway ik zou er minimaal 30 euro voor rekenen :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- -

- -

04/05/2008 21:05:00
Quote Anchor link
jesper schreef op 04.05.2008 19:06:
p.s. neem een voorbeeld aan Webmakerij die heeft tenminste nuttige tips;)

Ode aan Webmakerij _O_
 
Jesper dd

jesper dd

04/05/2008 21:08:00
Quote Anchor link
Hey,
Inderdaad ik heb geprobeerd
dit te verandere
mail($to,$subject,$body,$headers);

if(!mail($to,$subject,$body,$headers)) {
naar
$resultaat = mail($to,$subject,$body,$headers);
if($resultaat == false) {
maar dan krijg je deze error]
Parse error: syntax error, unexpected '}' in D:\www\stabilo-games.nl\www\spel.php on line 104
Groet, Jesper
 

04/05/2008 21:10:00
Quote Anchor link
Doe eens je hele code posten, er gaat iets mis rond 104, je hebt een } te weinig namelijk.
 
Jesper dd

jesper dd

04/05/2008 21:11:00
Quote Anchor link
Dit is de complete code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
include('config.php');
?>
  
<html>
<head>
<title><? echo"$site_naam"; ?></title>
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
</head>
<body topmargin="10">
<p>&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp
  <img src="images/logo.JPG" width="534" height="305" border="0"><center>
    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flas...h.cab#version=5,0,0,0" width="100" height="22">
      <param name="BGCOLOR" value="">
      <param name="BASE" value=".">
      <param name="movie" value="button1.swf">
      <param name="quality" value="high">
      <embed src="button1.swf" width="100" height="22" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi...=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" base="." ></embed>
    </object>
    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flas...h.cab#version=5,0,0,0" width="100" height="22">
      <param name="BGCOLOR" value="">
      <param name="movie" value="button3.swf">
      <param name="quality" value="high">
      <param name="base" value=".">
      <embed src="button3.swf" base="."  quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi...=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="100" height="22" ></embed>
    </object>
    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flas...h.cab#version=5,0,0,0" width="100" height="22">
      <param name="movie" value="button4.swf">
      <param name="quality" value="high">
      <param name="base" value=".">
      <embed src="button4.swf" base="."  quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi...=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="100" height="22" ></embed>
    </object>
    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flas...h.cab#version=5,0,0,0" width="100" height="22">
      <param name="movie" value="button5.swf">
      <param name="quality" value="high">
      <param name="base" value=".">
      <embed src="button5.swf" base="."  quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi...=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="100" height="22" ></embed>
    </object>
    </center></p>





        
    

$to = "[email protected]"; // je email adres
        $subject = "Bug Gevonden!";
        $body = "Dit spel doet het niet.: http://www.stabilo-games.nl/spel.php?id=".$_GET['id'];
        $headers = "From: '[email protected]'\n"; // weer JOU email


       $resultaat = mail($to,$subject,$body,$headers);
if($resultaat == false) {


            echo 'Oeps, er ging iets fout met het versturen van de bug.';
            
        }
        else {
                echo '<B>bedankt voor het melden!<B>';
 }
}
?>




<form action="" method="POST">
<input type="submit" value="Klik hier als het spel het niet doet!!">
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
    echo "<p><b>Vertel een vriend over dit spel</b></p>";
        

        if(isset($_POST['verstuur'])){
            
            $instelling['onderwerp'] = "".$_POST['afzender_naam']." stuurt je deze leuke website";
            $instelling['bericht'] = "Beste ".$_POST['naar_naam']."\n\n
            "
.$_POST['afzender_naam']." (".$_POST['afzender_mail'].") vindt dat je eens dit spel moet spelen op ".$site_naam.".\n\n
            "
.$site_url."/spel.php?id=".$show->id."";  
            
            $mail = mail(
                addslashes($_POST['naar_naam'])." <".addslashes($_POST['naar_mail']).">",
                $instelling['onderwerp'],
                $instelling['bericht'],
                "From: ".addslashes($_POST['afzender_naam'])." <".addslashes($_POST['afzender_mail']).">"
            );
            
            echo $mail === TRUE ? "<center>De mail is succesvol verzonden.</center>" : "<center>De mail is niet verzonden.</center>";
        
        }
else{
        
            echo "<form action=\"".htmlentities($_SERVER['REQUEST_URI'])."\" method=\"post\">  
            <input type=\"text\" name=\"afzender_naam\" size=\"30\" value=\"Uw naam\" onFocus=\"this.select()\" /><br />
            <input type=\"text\" name=\"afzender_mail\" size=\"30\" value=\"Uw email\" onFocus=\"this.select()\" /><br />
            <input type=\"text\" name=\"naar_naam\" size=\"30\" value=\"Naam vriend(in)\" onFocus=\"this.select()\" /><br />
            <input type=\"text\" name=\"naar_mail\" size=\"30\" value=\"Email vriend(in)\" onFocus=\"this.select()\" /><br />
            <input type=\"submit\" value=\"Verstuur\" name=\"verstuur\" />
            </form>"
;
        
        }
    }

echo "</center>
</body>
</html>"
;
}

?>


 

04/05/2008 21:18:00
Quote Anchor link
Jesper, sorry hoor, maar volgens mij is de beste oplossing als je eens PHP Beginners handleiding[/php] ging leren ofzo...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/05/2008 21:18:00
Quote Anchor link
Je gebruikt de functie mail twee keer in je script. Logisch dat je twee mails krijgt.
 

Pagina: 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.