[sql] datum uit oude datum + huidige datum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- wes  -

- wes -

11/07/2008 10:04:00
Quote Anchor link
Menschen,

Ik wil een datum updaten in mijn tabel, met het huidige jaar, de huidige maand, en de dag die op dat moment in dat veld staat.
Bijvoorbeeld:

2007-03-04 moet worden 2008-07-04

Nu heb ik wel een oplossing, maar dies te smerig en ik ben bang dat Frank me komt najagen in mn dromen ..

STR_TO_DATE(CONCAT_WS('-',YEAR(NOW()),MONTH(NOW()),DAY(l.base_date)), '%Y-%m-%d')

Hoe kan dat beter?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:39:06
 
Frank -

Frank -

11/07/2008 10:59:00
Quote Anchor link
Wanneer je het STR_TO_DATE-geleuter weglaat, ben je toch al klaar?

Ik gebruik liever pipes || dan een CONCAT, maar je bereikt er verder hetzelfde mee.
 
- wes  -

- wes -

11/07/2008 11:02:00
Quote Anchor link
is hier geen 'echte' datum functie oplossing voor dan frank?
met concat een datum opmaken lijkt me niet echt helemaal zoals het zou moeten... maarja, als jij het zegt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.