[SQL] DIE doorgaan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sjaakmans

sjaakmans

12/05/2006 14:44:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag dat mijn script door gaat ook al onstaat er een fout...
Weet iemand hoe je dat kan doen?

Met vriendelijke groeten,

Sjaakmans
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 17:16:46
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

12/05/2006 14:48:00
Quote Anchor link
trigger_error();
dan geeft hij de fout, maar gaat hij door

anders zet je een @ voor je var, maar dan hou je jezeld voor de gek vind ik
 
Sjaakmans

sjaakmans

12/05/2006 14:57:00
Quote Anchor link
Hoe moet ik dat doen tigger_error?
Wat is phphulp traag? :s
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

12/05/2006 15:00:00
Quote Anchor link
een voorbeeld

je hebt nu waarschijnlijk

mysql_select_db($database, $conn) or die mysql_error();

maak daar dan eens
mysql_select_db($database, $conn) or trigger_error(mysql_error());
van
 
Sjaakmans

sjaakmans

12/05/2006 15:06:00
Quote Anchor link
Hmm het werkt niet
Ik krijg de volgende error:

Notice: in /www/htdocs/beheer/modules/anniezoek/uitkomst.php on line 499

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/htdocs/beheer/modules/anniezoek/uitkomst.php on line 500


Op regel 500 staat mysql_fetch_assoc alleen dat mag die dan ook niet doen weet je hoet ik het kan omzeilen....
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

12/05/2006 15:07:00
Quote Anchor link
post je script eens
 
Sjaakmans

sjaakmans

12/05/2006 15:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
                                
                            //Klaar nu zou het moeten werken
                            $query = "SELECT * FROM ".$key.".".$value." ".$values." LIMIT 2001";
                            $result = mysql_query($query, $db) or die($query."<br>".mysql_error($db));
                            $tel = mysql_num_rows($result);
?>


Mijn script je :-) ik ben hem wel kleiner aan het maken !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door sjaakmans
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

12/05/2006 15:17:00
Quote Anchor link
je query klopt niet...

op line 499
"SELECT * FROM ".$key.".".$value." ".$values." LIMIT 2001";

het is format;
"SELECT * FROM *tabelnaam* LIMIT 0,2001";

probeer die vars eens zonder quotes en puntjes te plaatsen, en werkt dat niet, geef dan gewoon de volle waardeop van die vars, dus gewoon plain tekst ipv een var

en je wilt je results toch limiteren op 2001 results?
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

12/05/2006 15:22:00
Quote Anchor link
en post maar alleen lign 490 tot 530 ofzo
 
Sjaakmans

sjaakmans

12/05/2006 15:22:00
Quote Anchor link
Nee, de query is goed zo :) hij echoëd telkens de goede :) alleen er gaat iets verkeerd bij de ORDER BY functie :)

Een database en daar weer een tabel in heeft de rij tijd of datum niet :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

12/05/2006 15:30:00
Quote Anchor link
laat die query eens zien in normaal formaat dan :)

en order je wel by het juiste veld..?

edit
let daarbij ook op hoofdletters etc..

ik ga naar huis , veel succes verder, groete geert
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
- wes  -

- wes -

12/05/2006 15:31:00
Quote Anchor link
edit even je post dat je overhoud waar het om gaat
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.