SQL & Mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco

Marco

18/02/2005 16:10:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een script voor een shop (ja ook ik ben aan het prutsen om een shop te maken...)
en wil graag gegevens uit 2 verschillende tabellen per mail versturen.

Uit de 1e tabel is het slechts 1 rij die ik wil versturen, dit is geen probleem.

Uit de 2e tabel wil ik meerdere rijen versturen maar daar kom ik dan vast te zitten...
Wie kan mij weer vlottrekken?
Gewijzigd op 18/02/2005 16:11:00 door Marco
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:24:39
 
Mitch X

Mitch X

18/02/2005 16:11:00
Quote Anchor link
We hebben daarvoor wel meer info nodig, scriptfragmenten die je al hebt ed?
 
Marco

Marco

18/02/2005 16:20:00
Quote Anchor link
Heb ik nu niet bij de hand, zal ze vanavond posten...

Even snel het idee

query1=" SELECT * FROM klgegevens WHERE ordercode=`$_COOKIE["waarde5"]`";

query2=" SELECT * FROM producten WHERE ordercode=`$_COOKIE["waarde5"]`";


Query1 geeft 1 rij terug met de naam en adres gegevens van de klant.

Query2 geeft meerdere rijen met de volgende waarden;
$artikelnr, $omschrijving, $prijs, $aantal



Mijn vraag is dus met name hoe kan ik meerdere rijen uit een tabel mailen?

edit:
Misschien had deze post beter op z'n plaats geweest in script request...
Gewijzigd op 18/02/2005 16:33:00 door Marco
 
Marco

Marco

20/02/2005 09:12:00
Quote Anchor link
Kan iemand mijn post verhuizen naar request??

bvd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.