[sql] Order by + join

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Arjan -

Arjan -

20/05/2011 21:59:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
SELECT
    s.id,
    s.onderwerp,
    s.status,
    MAX(t.datum) AS laatste_reactie
FROM
    support_tickets t
INNER JOIN
    support AS s
ON
    t.id_support = s.id
WHERE
    s.id_leden = ".mysql_real_escape_string($_SESSION['user_id'])."
GROUP BY
    s.id,
    s.onderwerp,
    s.status
ORDER BY
    laatste_reactie DESC
Gewijzigd op 20/05/2011 22:06:34 door Arjan -
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 03:29:41
 
Jasper DS

Jasper DS

20/05/2011 22:05:22
Quote Anchor link
Bedankt arjan, jammer genoeg loopt er toch nog iets fout.. Ik krijg nu hetzelfde als mijn 1ste afbeelding op de vorige pagina.

De laatste rij mag er dus niet opstaan.
 
Arjan -

Arjan -

20/05/2011 22:06:48
Quote Anchor link
Heb jij mijn edit al geprobeerd?
 
Jasper DS

Jasper DS

20/05/2011 22:08:59
Quote Anchor link
Excuses, dat had ik niet gezien. Het werkt nu, hoedje af dit was niet makkelijk, knap werk!

Bedankt.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.