SQL Query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sjors v

sjors v

04/02/2011 08:49:50
Quote Anchor link
hallo,

ik heb een sql query.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
INSERT INTO naam (id, bericht, datum) VALUES (NULL, 's'ochtens', '121313');


maar in het bericht komt wel eens een 'of een "voor daar door word de query niet goed gekeurd kijg ik dit

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ochtens,"Wed, 0' at line 1

wat kan ik hier aan doen ?
Gewijzigd op 04/02/2011 08:50:12 door Sjors v
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 15:25:13
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2011 09:45:30
Quote Anchor link
wat dacht je van escapen door er een \ voor te plaatsen?
 
Tim Fendt

Tim Fendt

04/02/2011 09:51:24
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $bericht
= mysql_real_escape_string($_POST['bericht']);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.