SQL Query-probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieter Havelink

Pieter Havelink

17/09/2011 13:22:30
Quote Anchor link
Beste PHP'ers,

Ik loop tegen een probleem aan met het selecteren van data uit een sql-database. Ik wil namelijk het volgende:

SELECT * FROM `artikelen` WHERE `merk`='Toshiba' AND `voorraad` > 0 AND `groep`='Computers' OR `groep`='Laptops' OR `groep`='Beeldschermen'

Ik krijg geen data uit de database wanneer ik bovenstaande query gebruik. Maar wanneer ik de laatste twee weghaal " OR `groep`='Laptops' OR `groep`='Beeldschermen'", dan krijg ik wel de data er goed uit, maar ik wil dus de groepen beeldschermen en laptops er ook bij. Ik kom er maar uit.

Weet iemand een oplossing?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 08:13:35
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/09/2011 13:26:40
Quote Anchor link
tussen haakjes zetten
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * FROM `artikelen` WHERE `merk`='Toshiba' AND `voorraad` > 0 AND (`groep`='Computers' OR `groep`='Laptops' OR `groep`='Beeldschermen')
 
Pieter Havelink

Pieter Havelink

17/09/2011 13:35:13
Quote Anchor link
Super!! Het werkt.
Thx voor je snelle reactie ;).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.