SQL Update (Mysql datetime)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Raymen

Raymen

26/12/2006 10:46:00
Quote Anchor link
Ey, ik heb een vraag....
Hoe kan ik een datetime updaten?
Ik heb al wat dingen geprobeerd maar het werkt dan niet (er komt 0000-00 enz. te staan in my tabel)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:50:40
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

26/12/2006 10:50:00
Quote Anchor link
mysql_query("UPDATE tabel SET tijd = now() WHERE id = 1");
 
Raymen

Raymen

26/12/2006 10:55:00
Quote Anchor link
had ik al geprobeerd, werkt niet :S
Dit is mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$sql
= "UPDATE projects set name='$name',description='$descr',update_date = now(),progress='$progress',game='$game',xgame='$xgame',type='$type' where id='. $id .'";
$res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

26/12/2006 11:21:00
Quote Anchor link
where id='. $id .'";

die kent hij denk ik niet.. je krijgt dan .1. of .1234.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
$sql
= "
UPDATE
    projects
SET
    name='"
.$name."',
    description='"
.$descr."',
    update_date = now(),
    progress='"
.$progress."',
    game='"
.$game."',
    xgame='"
.$xgame."',
    type='"
.$type."'
WHERE
    id="
.$id ;?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Raymen

Raymen

26/12/2006 11:23:00
Quote Anchor link
ik had eerst '$id' maar het werkt beide volgens mij.
maar bedankt man, hij doet het nu :)
 
Frank -

Frank -

26/12/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Voortaan bij dit soort problemen even de query echoen. Dan weet je precies wat er naar de database wordt gestuurd en kun je eenvoudig zien waar de verschillen zitten t.o.v. datgene dat je daadwerkelijk naar de database wilt sturen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.