sql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sjors v

sjors v

03/11/2007 08:50:00
Quote Anchor link
wat is er fout aan

$sql = "UPDATE `login` SET `vraag` = '".$_POST['vraag2']."' AND `antwoord` = '".md5($_POST['andwoordt'])."' WHERE `username` = '".$_SESSION['naam']."'";
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 11:22:12
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/11/2007 08:52:00
Quote Anchor link
Weet ik niet. Welke foutmelding wordt er gegeven?

ps. Haal wel even die smerige backticks (`) uit je query. Dat is troep van MySQL en hoort er niet in thuis...
 
Jorn Engelbart

Jorn Engelbart

03/11/2007 08:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "UPDATE login SET vraag = '".$_POST['vraag2']."' AND antwoord = '".md5($_POST['andwoordt'])."' WHERE username = '".$_SESSION['naam']."'";


misschien zo maar ik weet niet zeker misschien zou het ook allebei kunnen.

Edit:

te laat :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jorn Engelbart
 
Sjors v

sjors v

03/11/2007 08:59:00
Quote Anchor link
thanks
 
- SanThe -

- SanThe -

03/11/2007 11:06:00
Quote Anchor link
$sql = "UPDATE login SET vraag = '".$_POST['vraag2']."', antwoord = '".md5($_POST['andwoordt'])."' WHERE username = '".$_SESSION['naam']."'";
 
Vdleije .

vdleije .

03/11/2007 11:08:00
Quote Anchor link
Klopt het dat je in je database andwoord op roept en in je pagina antwoordT ?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/11/2007 11:08:00
Quote Anchor link
Eh, mosterd na de maaltijd? :P

ps. Lijkt er immers op dat het probleem van de TS al opgelost is :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.