sql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Morsil

morsil

06/07/2008 13:12:00
Quote Anchor link
ik moet in de database 10.000 rijen aanmaken vraag me niet waarom
maar kan er een script gemaakt worden dat ik een paar getallen moet invoeren en dat hij dan in de browser iets laat zien dat ik in het sql vak kan plakken.

er moet heletijd een getal naar boven gaan.
met de hand 100 keer een ding waar ik 200 getallen moet veranderen
duurt veel te lang.
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 04:41:39
 
Morsil

morsil

06/07/2008 13:16:00
Quote Anchor link
en hoe die rijen en kolommen heten maakt me niet uit ik verander ze wel.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/07/2008 13:17:00
Quote Anchor link
Je kunt toch vanuit PHP in een loopje zo vaak als je wilt een INSERT query op de database uitvoeren? Daar hoef je echt niet handmatig voor te gaan kopieren en plakken...

Quote:
er moet heletijd een getal naar boven gaan
In MySQL kun je hier prima een auto_increment voor gebruiken.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/07/2008 13:20:00
Quote Anchor link
En nou nog eens, maar dan zo dat ik het begrijpen kan?
 
Morsil

morsil

06/07/2008 13:22:00
Quote Anchor link
kan iemand zoeen loopje voor me maken ik heb het nogal druk.
pliezzz
 
- SanThe -

- SanThe -

06/07/2008 13:24:00
Quote Anchor link
morsil schreef op 06.07.2008 13:22:
kan iemand zoeen loopje voor me maken ik heb het nogal druk.
pliezzz

Dat is wel een heel slechte smoes.
Heb je al wat gespaard?
 
Morsil

morsil

06/07/2008 13:29:00
Quote Anchor link
rrrrrrrrr
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/07/2008 13:31:00
Quote Anchor link
morsil schreef op 06.07.2008 13:22:
kan iemand zoeen loopje voor me maken ik heb het nogal druk.
pliezzz
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
for($i = 1; $i <= 10000; $i++)
{

    // Voer hier je INSERT query uit
}
?>

Alsjeblieft hier je loopje, dit heeft me slechts een paar seconden gekost. Maar goed, ik vermoed dat je hier nog niets aan hebt aangezien je waarschijnlijk niet zult weten wat je er verder mee moet.

Dus vandaar:
- PHP Beginnershandleiding
- SQL Beginnershandleiding

Succes!

ps. En de reden dat je het te druk hebt gaat natuurlijk niet op. Het heet hier nog altijd phphulp en dus wordt er wel verwacht dat je er zelf ook wat tijd in steekt...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Morsil

morsil

06/07/2008 13:33:00
Quote Anchor link
dankje
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.