SQL/PHP combineren met javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco Eilander

Marco Eilander

09/10/2017 16:18:59
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe kan ik het beste javascript/jQuery combineren met een update query/PHP?

Ik heb een dialog die zichtbaar moet zijn, als een speler een bepaalde doel heeft behaald.
Nu is het zo, dat het wel zichtbaar wordt, als ik de update query uitschakel (// ervoor gezet), maar zodra het update, wordt het niet zichtbaar.

ik heb nu zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if($gebruiker['xp'] >= $ranginfo['xp_nodig']){
 echo '<script>rangomhoog();</script>';
}


Ik had ook al geprobeerd op de js bestand om te zetten naar php met de headers erin om er js van te maken, maar ook dan blijft de dialog niet zichtbaar na het updaten.

Of moet ik dan echt werken met Ajax of iets in die richting?


Groeten,
Marco
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:01:48
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/10/2017 16:23:11
Quote Anchor link
Dan zul je inderdaad met AJAX een asynchrone request moeten doen naar een PHP-script.
Dit kan je dan prima doen in je rangomhoog() functie in JavaScript.
Gewijzigd op 09/10/2017 16:23:37 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.