SSH foutcodes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »
Usso Apury

Usso Apury

14/05/2008 17:31:00
Quote Anchor link
Hoi,
Ik heb een server met ssh toegang en wil graag een script uitvoeren op de server. Maar wanneer ik de command heb ingetypt krijg ik het bericht:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
De opdracht '"./teamspeak2-server_startscript"'
gaf foutcode 2 terug, samen met de foutmelding
.

Ik heb echter geen flauw idee wat ik er mee moet of wat het betekent.

Ik gebruik nu het programma "WinSCP" maar dit programma gebruikt echter weer Putty, dus eigenlijk werk ik gewoon met Putty.

Hieronder ook nog het script zelf:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
#!/bin/sh
# Copyright (c) 2004 TeamSpeak team   All rights reserved.
#
# Author: pwk.linuxfan 2004
#

case "$1" in
    start)
        if [ -e tsserver2.pid ]; then
            echo "tsserver2.pid already exists...server already started ?";
            echo "If you are sure the server is not running, delete tsserver2.pid"
            exit 1
        else
            if [ "$UID" = "0" ]; then
                echo WARNING ! For security reasons we advise: DO NOT RUN THE SERVER AS ROOT
                for c in $(seq 1 10); do
                    echo -n "!"
                    sleep 1
                done
                echo !
            fi
            echo "starting the teamspeak2 server"
            if [ -e server_linux ]; then
                if [ ! -x server_linux ]; then
                    echo "server_linux is not executable, trying to set it"
                    chmod u+x server_linux
                fi
                if [ -x server_linux ]; then
                    ./server_linux -PID=tsserver2.pid
                else
                    echo "server_linux is not executable, fix this"
                    exit 4
                fi
            else
                echo "Couldnt find server_linux"
                exit 5
            fi
        fi
    ;;
    stop)
        if [ -e tsserver2.pid ]; then
            echo -n "stopping the teamspeak2 server"
            if ( kill -TERM `cat tsserver2.pid` ); then
                for c in $(seq 1 300); do
                    if [ -e tsserver2.pid ]; then
                        echo -n "."
                        sleep 1
                    fi
                done
            fi
            if [ -e tsserver2.pid ]; then
                echo "server does not shutdown cleanly - killing"
                kill -KILL `cat tsserver2.pid`
                rm tsserver2.pid
                sleep 5
            else
                echo "done"
            fi
        else
            echo "tsserver2.pid is missing, no started server ?"
            exit 7
        fi
    ;;
    restart)
        $0 stop && $0 start || exit 1
    ;;
    status)
        if [ -e tsserver2.pid ]; then
            echo "the server seems to be running"
            exit 0
        else
            echo "the server seems to be stopped"
            exit 3
        fi
    ;;
    passwords)
        if [ -e server.log ]; then
            date=$(cat server.log | grep "admin account info: username: admin" | tail -n 1 | sed "s/^\([0-9]\+-[0-9]\+-[0-9]\+ [0-9]\+:[0-9]\+:[0-9]\+\).*$/\1/")
            spass=$(cat server.log | grep "superadmin account info: username: superadmin" | tail -n 1 | sed "s/^.*username: superadmin password: \([a-z0-9]\+\).*$/\1/")
            pass=$(cat server.log | grep "admin account info: username: admin" | tail -n 1 | sed "s/^.*username: admin password: \([a-z0-9]\+\).*$/\1/")
            echo "Following passwords were generated on $date"
            echo "superadmin = \"$spass\""
            echo "admin      = \"$pass\""
        else
            echo "server.log not found, maybe you did not start the server yet ?"
            exit 1
        fi
    ;;
    *)
        echo "Usage: $0 {start|stop|restart|status|passwords}"
        exit 2
esac
exit 0


Alvast bedankt voor de hulp!
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 23:22:36
 
Jelmer -

Jelmer -

14/05/2008 18:16:00
Quote Anchor link
Probeer eens via Putty in te loggen, dan krijg je waarschijnlijk de melding te zien:
"Usage: $0 {start|stop|restart|status|passwords}"

Waarschijnlijk moet je gewoon "./teamspeak2-server_startscript start" intypen.
 
Usso Apury

Usso Apury

14/05/2008 18:36:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 14.05.2008 18:16:
Probeer eens via Putty in te loggen, dan krijg je waarschijnlijk de melding te zien:
"Usage: $0 {start|stop|restart|status|passwords}"

Waarschijnlijk moet je gewoon "./teamspeak2-server_startscript start" intypen.

Ook dit werkt helaas niet, ik zou eigenlijk al tevreden wezen met te weten wat er precies fout gaat.
 
Jelmer -

Jelmer -

14/05/2008 18:45:00
Quote Anchor link
Je krijgt foutcode 2. Zoek in je script naar "exit 2", en je vindt dat die net onder die usage bericht staat. Blijkbaar mis je dus een argument, of geef je een verkeert argument mee.

Misschien dat het aan WinSCP ligt, maar wanneer je inlogt met putty, en dus gewoon direct in de console werkt, dan zou "./script start" voldoende moeten zijn.
 
Usso Apury

Usso Apury

14/05/2008 20:01:00
Quote Anchor link
Het ligt inderdaad aan WinSCP, ik heb het geprobeerd met Putty, kom al een stuk verder maar ik loop nu weer tegen iets aan dat denk ik aan de server ligt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
starting the teamspeak2 server
./start: Cannot fork: Resource temporarily unavailable

Ik denk dat ik weer een andere server moet zoeken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.