ssl sleutel omvormen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Rob migaleddu

rob migaleddu

19/03/2017 02:50:40
Quote Anchor link
ik heb een ssl sleutel aangemaakt maar nu moet ik deze om vormen:

If they require the old RSA key type then download OpenSSL and execute the following
command on the private key file: openssl rsa -in private.key -out private_rsa.key

nu heb ik ssl afgehaald en geïnstalleerd maar nu zie ik er al geen exe bestand in
dus denk ik dat deze via uitvoeren moet?
heeft iemand hier er ervaring mee wat ik zou moeten doen ?


alvast bedankt rob
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:58:18
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/03/2017 02:58:11
Quote Anchor link
Begin eens opnieuw. Wat probeer je, en waarvan krijg je deze melding? De melding zelf is erg duidelijk: gebruik je openssl installatie om je sleutel om te vormen naar RSA, de hint gaat uit van een UNIX installatie, dus BSD, Linux of Darwin (OSX).
Gewijzigd op 19/03/2017 03:05:40 door Ben van Velzen
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

19/03/2017 03:10:17
Quote Anchor link
en hoe zou ik dat moeten ik vermoed dat hostinger de oude rsa sleiten gebruikt

gr

Toevoeging op 19/03/2017 03:13:13:

bij free ssl heb ik de 3 sleutels ontvangen maar bij het invoeren blijft het steeds hangen de zandloper op mijn scherm van hostinger en er boven staat dan installatie mislukt ....ik heb een prenium pakket dus dat is heen probleem ik mag een eigen ssl sleutel invoeren
gr
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/03/2017 03:57:13
Quote Anchor link
>> en hoe zou ik dat moeten ik vermoed dat hostinger de oude rsa sleiten gebruikt

Geen idee, misschien door openssl te downloaden en de instructies te volgen?
Kijk, nu ben ik zelfs duidelijker dan jij. Schrijf eens een keer duidelijk wat je wil en doet. Je maakt het onmogelijk om je te helpen.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

19/03/2017 11:40:55
Quote Anchor link
tja wat ik eigenlijk wilde vragen als iemand wist hoe ik in de ssl kom nu ik die geinstalleerd heb want heb al vanalles geschreven via uitvoeren (cmd)


gr
rob
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/03/2017 11:45:43
Quote Anchor link
>> tja wat ik eigenlijk wilde vragen als iemand wist hoe ik in de ssl kom nu ik die geinstalleerd heb want heb al vanalles geschreven via uitvoeren (cmd)
En wat is je definitie van vanalles en welke map werd aangegeven in je terminal?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2017 11:54:59
Quote Anchor link
Het gaat om een eigen webserver? En hoe heb je deze geïnstalleerd? Of heb je ergens een hostingpakket?
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

19/03/2017 12:04:19
Quote Anchor link
nee geen eigen webserver
ik heb deze gewoon geinstalleert op mijn computer maar de site host ik bij hostinger
waar ik omdat ik een prenium pakket heb ssl mag toevoegen
daarom heb ik voor test een freessl genomen
en alles ingesteld zoals geschreven
maar het lukt niet ik heb de certificaat , de private, en de ca bundle ingevoerd maar deze word niet anvaard
(waarschijnlijk omdat hostinger nog de oude rsa gebruik
toen na veel zoeken kom ik erbij uit dat je de sleutels kunt laten omvormen via open ssl
die ik heb geinstalleert en zit in c:/programmafiles /GnuWin32
maar ik vind eigenlijk niet hoe ik verder moet want in de map zit ook geen windows programma

gr
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/03/2017 12:10:37
Quote Anchor link
Dus je hebt hier de juiste setup gedownload en je komt er niet uit? (http://gnuwin32.sourceforge.net/packages/openssl.htm)

Begin eens met contact zoeken met je hoster, dan hoef je ook geen zaken te proberen waar je toch niet uitkomt.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

19/03/2017 12:18:42
Quote Anchor link
ja deze heb ik geinstalleerd
maar verder dan dat kom ik niet
want als ik via openssl-0.9.8h op instal klik krijg ik niks te zien


Toevoeging op 19/03/2017 12:26:47:

het is mij al gelukt om een ssl sleutel aante maken maar niet om het te omvormen
het is een gemakelijke manier om gewoon alles te nemen gewoon bij de hosting firma
als ik het zou kunnen zelf te doen dan probeer ik het eerst


gr rob
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/03/2017 12:39:58
Quote Anchor link
>> het is een gemakelijke manier om gewoon alles te nemen gewoon bij de hosting firma
als ik het zou kunnen zelf te doen dan probeer ik het eerst

Je laat zien dat je het niet zelf kan doen, zelfs als je precies verteld wordt wat je moet doen. Deze heb je nodig: http://downloads.sourceforge.net/gnuwin32/openssl-0.9.8h-1-setup.exe

Daarnaast duidt je probleem op een probleem bij je hoster, niet zozeer met je certificaat, tenzij je de verkeerde variant van het certificaat hebt gedownload.
Gewijzigd op 19/03/2017 12:40:55 door Ben van Velzen
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

19/03/2017 12:45:10
Quote Anchor link
ok thanks

ik heb deze al geinstalleerd
maar ik dacht dat het gewoon ergens paste (convert) en copieren was via openssl
duidelijk niet dus


rob

Toevoeging op 19/03/2017 12:50:00:

"Daarnaast duidt je probleem op een probleem bij je hoster, niet zozeer met je certificaat, tenzij je de verkeerde variant van het certificaat hebt gedownload."


ik heb gewoon alle drie de files afgehaald bij freessl en in de juiste column geplaats bij de hosting en dan op activeren
en daar ging het fout
bij een ticket van de hosting firma kan ik tot meer dan een week wachten daarom dat ik al verder zoek en veel uitprobeer (om ook veel bij te leren uiteraard)


mvg rob
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2017 19:06:43
Quote Anchor link
Ik snap nog steeds niet wat de bedoeling is? Wat wil je precies bereiken?
Wil je je eigen site die gehost wordt bij een hostingboer nou voorzien van een groen SSL-slotje? Of wat...?
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

19/03/2017 19:59:50
Quote Anchor link
ja dat was de bedoeling
mijn domein naam staat bij godaddy en heb een hosting pakket bij hostinger nu bij hostinger kan je de 3 files gemakelijk invoeren maar bij mij pakt het nier , raar nu had ik ergens gelezen dat ze waarschijnlijk de oude rsa sleutel gebruiken vandaar dat ik wilde mijn sleutel omzetten via ssl maar wist niet dat het zo omslachtig zou zijn


gr rob
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2017 20:06:56
Quote Anchor link
Ik zie dat je bij het zakelijke pakket SSL-certificaten kan aanmaken. Hoe dat in zijn werk gaat, dat kan je hosting je vertellen.

Maar ik denk dat je zelf niks met OpenSSL hoeft te doen, tenzij je een eigen VPS hebt. De certificaten moeten geinstalleerd worden bij je hosting, en staan dus los van jouw PC. Als ze Lets Encrypt aanbieden is het nog mooier zelfs!
Gewijzigd op 19/03/2017 20:08:58 door - Ariën -
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

19/03/2017 20:11:01
Quote Anchor link
ik heb de premium pakket
maar ze hebben een mogelijkheid bij mijn pakket ik ga je als het mag een foto sturen via mail dan kan je het zien


rob
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2017 20:16:43
Quote Anchor link
Bij mij staat er in het overzicht een kruisje bij Premium. Misschien dat je een uitbreiding op het pakket hebt. Maar ik heb eerder het idee dat je maar wat staat aan te klooien zonder dat je weet wat je precies moet doen.

Je zou niks met OpenSSL hoeven te doen, en via je hosting moeten vragen of ze een certificaat kunnen aanmaken en desnoods installeren.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

19/03/2017 20:16:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2017 20:19:46
Quote Anchor link
Ik raad aan om er eentje te kopen. Ik weet niet wat er exact gebeurd als je er eentje via een lokale openSSL generated certificaat kan aanmaken, maar ik denk dat deze niet bij iedereen gaan werken.
Gewijzigd op 19/03/2017 20:20:06 door - Ariën -
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

19/03/2017 20:19:59
Quote Anchor link
als je zelf ergens ssl neemt kan je het hier activeren ( als je ze niet daar koop natuurlijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2017 20:21:07
Quote Anchor link
Je kan ze op meerdere plekken kopen, maar bij veel hostings heb je ook het gratis Let's Encrypt. Ikzelf gebruik die ook op mijn server (i.c.m. Direct Admin), en het werkt voortreffelijk.
Gewijzigd op 19/03/2017 20:21:40 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.