Stage MBO student met HBO ambities

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jel Open

Jel Open

18/04/2017 17:09:41
Quote Anchor link
Onderzoekdoen is op zoek naar een stagiair applicatieontwikkeling

Bedrijfsprofiel
Onderzoekdoen.nl levert tools voor het doen van enquête onderzoek. Met de applicaties van Onderzoekdoen.nl doen middelgrote en grote organisaties onderzoeken onder haar klanten, medewerkers en andere stakeholders. Toonaangevende voorbeelden van organisaties die we ondersteunen bij het doen van onderzoek zijn: Prorail, Procter&Gamble, Johnson Control, en GGNet.

Bedrijfscultuur
Binnen Onderzoekdoen.nl besteden we veel waarde aan je persoonlijke wensen en je ambities. Aan het begin van je stage bespreken we waar je graag in wilt groeien en wat hiervoor nodig is. Ons team is klein en jong, intern contact is informeel maar professioneel.

Functie omschrijving
Wat je gaat doen:
Je gaat bezig om de applicaties verder te ontwikkelen. Dit doe je door actief (mee) te programmeren aan de applicaties. Maar ook zal je tijd besteden aan het evalueren van de applicaties: continu vraag je jezelf af: “is dit wel slim?” De nieuwe ideeën die hieruit komen bespreek je binnen het team en kan je eventueel hierna direct uitwerken.

Functie-eisen
Wij zoeken:
Ambitieuze ICT studenten in de laatste fase van hun MBO4 opleiding met een ambitie om na hun mbo-opleiding een hbo-studie ICT in deeltijd te volgen. Een redelijke kennis van PHP, MySql, HTML, CSS en enige kennis van JavaScript is voor deze stage essentieel.

Na je stage:
Wanneer de samenwerking voor beide partijen goed verloopt, kunnen de mogelijkheden voor een verder dienstverband bij Onderzoekdoen.nl onderzocht worden. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar een situatie waarbij je in deeltijd bij ons in dienst komt en hiernaast een deeltijd hbo-studie gaat volgen. Tijdens je stageperiode krijg je op een aantal vooraf geplande momenten feedback over je werkzaamheden. Gedurende de stage weet je dus al wat wij van de samenwerking vinden.

En verder:
Wanneer je enigszins muzikaal bent en/of enige kennis hebt van elektronica/audiovisuele apparatuur dan is dit mooi meegenomen.

Solliciteren:
Wanneer je je herkent in dit profiel dan komen we graag met je in contact. Een motivatiebrief met CV kan je sturen via onderstaand formulier!

Algemene informatie:
Locatie: Groningen (Hoendiep)
Soort werk: Ontwikkeling van applicaties
Branche: ICT/Ontwikkeling
Typestage: Meewerkstage/afstudeerstage MBO4
Voorkennis: Redelijke kennis van PHP, MySql, CSS en enige kennis van Javascript
Stagevergoeding: Euro 200,- per maand
Duur periode: 4-6 Maanden
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.