Stagiaire web development gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Dees Oomens

Dees Oomens

31/05/2016 14:24:23
Quote Anchor link
Voor aankomend schooljaar (2016/2017) willen wij (OWOW) in het eerste semester een nieuwe stagiair. In principe kan er stage gelopen worden tussen de periode van 1 juni 2016 en einde januari 2017 en mogelijkerwijs ook na deze periode.

De stagiair gaat samen met een collega werken aan een zeer uniek en internationaal project en zal veel vrijheid krijgen. Het project is geschreven in het PHP Framework Laravel (5.2). Dus het liefst zoeken wij iemand die ervaring heeft met een PHP MVC Framework. Er hoeft dus niet perse ervaring te zijn in Laravel, wel in PHP en in een MVC Framework. Buiten PHP wordt er ook gewerkt met HTML, CSS/SASS (SASS is een pre) en JS (jQuery).

Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven, en met een toffe office omgeving moet je wekelijks hamburger en VrijMiBo's aankunnen (knipoog).

Mocht je iemand kennen of heb je zelf interesse, aarzel dan niet en mail [email protected] of ga naar owow.io

Cheers!
Gewijzigd op 31/05/2016 16:18:26 door Dees Oomens
 
PHP hulp

PHP hulp

15/07/2024 01:00:49
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

31/05/2016 15:11:56
Quote Anchor link
Ik heb hier niets op tegen, maar moet dit per se een dame zijn?
 
Dees Oomens

Dees Oomens

31/05/2016 16:19:45
Quote Anchor link
Man, vrouw of .. alles is welkom!
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.