Star rating vernieuwen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander A

Sander A

27/12/2010 16:31:32
Quote Anchor link
Ik zit met het volgende, lastig uit te leggen probleem.

Ik heb onlangs hier een star rating systeem gedownload.

Ik heb dit script geplaatst in mijn pagina's maar het blijkt niet te werken.

Als je hier kijkt, wat de meegeleverde voorbeeld pagina is werkt de pagina prima, alles wordt verstuurd naar de database waar het wordt opgeslagen.

Als ik het vervolgens plaats zoals bijvoorbeeld op deze pagina en je brengt een stem uit, dan blijft hij maar laden. Als ik in de database kijk is het id van deze rating wel te vinden, maar er wordt niets toegevoegd.

Ik heb al verschillende dingen geprobeerd en doorgekeken.

Dit is een installatiebestand en er staat de database tabel in. Heeft iemand een idee hoe ik de rating aan de praat kan krijgen?

Met vriendelijke groet
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 02:03:16
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/12/2010 16:37:07
Quote Anchor link
Quote:
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)


dat moet denk ik wel duidelijk genoeg zijn ;)
 
Sander A

Sander A

27/12/2010 16:37:59
Quote Anchor link
Ik snap niet waar je het over hebt?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/12/2010 16:49:17
Quote Anchor link
dat is de error in de javascript error console
 
Sander A

Sander A

27/12/2010 16:50:09
Quote Anchor link
Enig idee hoe ik hem op moet lossen?
En daar kan het toch niet aan liggen?, dan zou de voorbeeld pagina toch ook niet werken, ze gebruiken dezelfde javascripts
Gewijzigd op 27/12/2010 16:59:49 door Sander A
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/12/2010 17:05:13
Quote Anchor link
in de js van rating heb je staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
xmlhttp.open('get', 'rpc.php?j='+vote+'&q='+id_num+'&t='+ip_num+'&c='+units);


je moet nog ../ voor rpc.php zetten
 
Sander A

Sander A

27/12/2010 17:12:16
Quote Anchor link
Ik heb het aangepast, ik kan me voorstellen dat dit ook een fout is, maar het probleem is niet opgelost
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/12/2010 17:13:59
Quote Anchor link
jouw script wil gegevens naar http://www.trickspics.nl/3dletter/rpc.php?j=2&q=001&t=**********7&c=5 verzenden maar die pagina bestaat helemaal niet
 
Sander A

Sander A

27/12/2010 17:15:06
Quote Anchor link
Daar snap ik niks van, dat gaat me een stapje te ver...

Het voorbeeld doet dit toch ook niet? En ik doe het niet anders dan daar is gedaan.

Enig idee voor een oplossing?
Gewijzigd op 27/12/2010 17:15:52 door Sander A
 
Justin S

Justin S

27/12/2010 17:26:32
Quote Anchor link
Wat ik typerend vind is dat je blijft roepen dat je het niet snapt maar ik vraag me af of je iets met de gegeven antwoorden doet.

Zoals Vincent al zegt: je roept een pagina aan die niet bestaat. rcp.php bestaat niet en daarom doet hij geen update.
 
Sander A

Sander A

27/12/2010 17:36:02
Quote Anchor link
Ik ben niet zo'n php expert, sorry

Ik werk wel met de dingen die gegeven worden en test het.
Maar het probleem van geen update doen kan het bijna niet aan liggen ik bedoel, de voorbeeldpagina werkt? en hij verzend zoiezo niet naar de database

Toevoeging op 27/12/2010 18:01:27:

Zou ik dan automatisch met het javascript pagina -1 moeten werken?
 
- Raoul -

- Raoul -

27/12/2010 18:21:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je nu met pagina-1?
Heel simpel: rcp.php bestaat niet. Daarom kan hij ook niks doen
 
Sander A

Sander A

27/12/2010 19:01:10
Quote Anchor link
rpc.php bestaat wel...
 
Niels K

Niels K

27/12/2010 19:12:37
Quote Anchor link
Ja, maar javascript kan hem niet vinden. Dus je path is niet goed ;)
 
Sander A

Sander A

27/12/2010 19:17:04
Quote Anchor link
Inmiddels wel als het goed is, ik heb de link bijgewerkt zoals eerder aangegeven.

Toevoeging op 27/12/2010 19:18:41:

Edit:

Even gecontroleerd, hij bestaat met de goede link

Toevoeging op 27/12/2010 19:59:29:

Wie helpt mij uit de problemen?? Ik wil desnoods een kleine vergoeding geven als niemand op deze wijze helpen wil
Gewijzigd op 27/12/2010 19:18:56 door Sander A
 
Sander A

Sander A

29/12/2010 22:06:59
Quote Anchor link
Inmiddels ben ik weer verder, het id bleek alfa numeriek te moeten zijn,

Nu zit ik nog met het volgende, Als ik eenmaal een vote heb geplaatst geeft hij de sterren niet weer, hij laat ze leeg zie hier na te hebben gestemt en de pagina te hebben vernieuwd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.