Starten van PHP vanuit PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Louis Winkelmolen

Louis Winkelmolen

16/11/2004 21:19:00
Quote Anchor link
Afhankelijk van een situatie in mijn PHP script moet ik een andere PHP pagina openen. Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 04:13:41
 
Eris -

Eris -

16/11/2004 21:21:00
Quote Anchor link
header('Location: doel.php');

of bedoel je include('doel.php');
 
Jorik

Jorik

16/11/2004 21:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
header("Location: doel.php");
?>

daarmee ga je naar een andere pagina

en met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
include("doel.php");
?>

voeg je een andere pagina in :)..
even de uitleg erbij he :P
 
Louis Winkelmolen

Louis Winkelmolen

16/11/2004 21:29:00
Quote Anchor link
Jezus wat zijn jullie snel zeg :)
Geweldig!
Ik heb een situatie dat ik in een rechter frame een php pagina laad. Maar omdat gebruikers met 800*600 het rechter scherm niet leesbaar is had ik al het rechterframe al automatisch kleiner gemaakt. Maar nu had ik het idee om afhankelijk van die resolutie om een nieuwe scherm te starten met die rechterframe (php) in een apart window. Ik hoop dat dat duidelijk is.
Gewijzigd op 16/11/2004 21:46:00 door Louis Winkelmolen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.