Start-up EXENZO uit Breda zoekt PHP Developer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wiebe Mulder

Wiebe Mulder

04/12/2013 16:41:09
Quote Anchor link
Heb jij interesse om te werken in een veelbelovende start-up waar jouw programmeer kwaliteiten ervoor zorgen dat EXENZO een nog groter succes gaat worden? Lees snel verder!


Medior (PHP) Software Developer
Breda - 40 uur

Over de functie
EXENZO is een veelbelovende Bredase start-up gevestigd in Incubator Breda. De door ons zelf ontwikkelde software applicatie is de motor van de onderneming. Jij als medior software developer zorgt er voor dat onze applicatie nog beter wordt dan dat die al is. Daarnaast zorg je ervoor dat nieuwe functionaliteiten volgens de scrum methode worden opgeleverd.

Om jouw brede vakmanschap in software development toe te passen krijg je van onze senior developer een kort inwerk traject waarbij je kennis maakt met onze applicatie op basis van het Laravel framework. Maar al snel werk je aan afgebakende opdrachten en zorg je ervoor dat de software ontwikkeling op een hoger niveau wordt getild. Je mag coaching verwachten van onze senior developer aan de hand van code reviews. Samen met hem zoeken jullie naar de beste oplossingen voor de software. Daarnaast help je onze junior developer met jouw kennis en ervaring.

Jij
Wij zoeken een topper die MBO+ / HBO werk- en denkniveau heeft met een bovengemiddeld analytisch denkvermogen. Je bent leergierig en vind het leuk om gedeeltelijk zelfstandig in een klein (super enthousiast) team te werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je hebt meer dan twee jaar werkervaring en bent een koning met PHP (aantoonbaar). Je bent ook niet vies van Javascript, Jquery, HTML/CSS (Bootstrap) en mySQL. Heb je ervaring met Laravel 4 dan gaan onze knieën helemaal knikken.

Je bent niet bang voor onze office hond Choco (5 jaar oude bruine Labrador), werkt zowel thuis als op kantoor, je wilt ook wel eens koffie halen, je wilt na een half jaar graag nog een jaar blijven en hebt er geen problemen mee om af en toe eens goed met ons te lachen.

Wij
Wij kunnen je in de opstart fase een competitief salaris bieden. Daarnaast is er aan het einde van het jaar voor al onze medewerkers een bonus regeling gebaseerd op de behaalde resultaten van de onderneming. Hier kan jij dus ook een grote bijdrage aan leveren en lekker aan verdienen. Software developers worden bij EXENZO aangemoedigd om 10% van hun tijd te besteden aan interne hobby projecten die kunnen zorgen voor nieuwe kennis of inspiratie.

Je komt te werken in een jong team (leeftijd 24-36 jaar) in een lichte en prettige werkomgeving. Wij zorgen elke dag voor een lekkere lunch en de nodige vitaminen. Eens per kwartaal maken wij met zijn allen een leuk bedrijfsuitje. Ideeën hierover zijn altijd welkom. Over een lease fiets valt te praten. Het is prettig als je in of in de buurt van Breda woont, dat scheelt fietsen.

Bij EXENZO werken wij met het “bring your own device” concept. Dus je kan je Windows, MAC, Ubuntu, Chromebook, Linux, etc. monster van een computer meenemen. Daar werk je immers het liefste mee.

Over EXENZO
EXENZO is een innovatief concept. Wij bieden uitgevers Full Jobboard Services. Ofwel een volledige en professionele niche vacature website in samenwerking met uitgevers van vakinhoudelijke websites. Hierdoor kunnen wij vraag en aanbod op de arbeidsmarkt effectief bij elkaar brengen. Kijk ons uitleg filmpje hier:
http://exenzo.com/#uitgevers
Een voorbeeld niche vacature website van EXENZO vind je hier:
http://vacatures.retailnews.nl/

Onze kernpunten:
- Slim - Wij houden van slimme en innovatieve oplossingen
- Techniek - Alleen met de beste techniek ben je succesvol (en daarom hebben wij jou nodig!)
- Service - Tevreden klanten en gebruikers die steeds terug komen is waar wij voor gaan
- Transparant - Geen kleine lettertjes. Wysiwyg en afspraak is afspraak
- Makkelijk - Maar natuurlijk!

Interesse in de baan van Medior Software Developer bij deze mooie Bredase Start-up?
Reageer dan nu door het korte sollicitatieformulier in te vullen op https://exenzo.heeft-vacatures.nl/Medior_PHP_Software_Developer_Breda/16000/0/solliciteren. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met je op. Of kom gewoon eens langs voor een kop koffie en een oriënterend gesprek. Je mag ook altijd even bellen op 085-4013113. Wij zijn benieuwd naar je sollicitatie en al het mooie werk dat je al hebt gemaakt. Graag tot snel.


Voor Werving & Selectie bureau’s
Helaas hebben wij op dit moment als start-up niet het budget om gebruik te maken van jullie diensten. Mocht je overigens nog een goede niche vacaturewebsite zoeken om je vacature bekend te maken midden in de doelgroep, kijk dan zeker eens op http://www.exenzo.com
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.