stats script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remon

Remon

19/10/2007 11:01:00
Quote Anchor link
Bestr scripters,

zou iemand mij kunnen helpen met een kleine stats script
ik zou graag willen dat het volgende zichtbaar is.

Aangezien ik iet zo super php ster ben kom ik hier even om hulp vragen.



Totaal Online: 34

Online Bezoekers: 30
Online Leden: 4

lidnaam 1
lidnaam 2
lidnaam 3
lidnaam 4


Alvast bedankt voor de moeite.

Mvg, Remon
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 07:02:02
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/10/2007 11:04:00
Quote Anchor link
Heb je zelf al een poging gedaan? Het is hier meer "ik help je met je script" dan "ik maak je hele script wel" ;-)
 
Remon

Remon

19/10/2007 11:06:00
Quote Anchor link
Beste Jan,

ik heb dus een script gevonden die wel zou kunnen werken,
alleen als ik het aanpas naar me eigen tabelwaarden,
loop ik steeds op een error.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<? $sql = "DELETE FROM online WHERE DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 3 MINUTE) > Datum";
$result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

$sql = "SELECT * FROM online WHERE `ip`='".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'";
$result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

if (mysql_num_rows($result)<>0)
{

$sql = "UPDATE online SET `datum`= NOW(),`gebruiker`='".$_SESSION['username']."' WHERE `ip`='".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'";
$result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
}
else{
$sql = "INSERT INTO online VALUES('".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."',NOW(),'".$_SESSION['username']."')";
$result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
};
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 
TJVB tvb

TJVB tvb

19/10/2007 11:10:00
Quote Anchor link
Hallo Remon,

Het zou dan wel handig zijn om te melden wat de error is waar je tegenaan loopt.
 
Remon

Remon

19/10/2007 11:14:00
Quote Anchor link
als ik overal waar online aanpas naar de tabel dat ik denk dat het daar vandaan moet komen, naar Leden dacht dan krijg ik deze error:

Unknown column 'Datum' in 'where clause'
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/10/2007 11:14:00
Quote Anchor link
Die error betekent dat er zich geen kolom met de naam 'Datum' in je MySQL tabel bevindt. Die zou je even moeten aanmaken.
 
Remon

Remon

19/10/2007 11:25:00
Quote Anchor link
Beste

ik ben nu alweer een stapje verder.
Alleen nu geeft hij bij crewleden al mij members aan.
en de rest staat op 0

http://www.partyflavour.nl/test.php

ik gebruik namelijk een iets andere script nu.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
mysql_connect("localhost", "......", "......");
mysql_select_db("......");

$leden = 0;
$crewleden = 0;

$select = "SELECT * FROM leden";
$query = mysql_query($select)or die(mysql_error());
while($list = mysql_fetch_object($query))
{

$select2 = "SELECT * FROM leden WHERE gebruikersnaam = '".$list->gebruikersnaam."'";
$query2 = mysql_query($select2)or die(mysql_error());
$list2 = mysql_fetch_object($query2);

if($list2->status == "Lid" || $list2->status == "Verbannen")
{

$leden++;
}

else
{
$crewleden++;
}
}


$select3 = "SELECT * FROM bezoekersonline";
$query3 = mysql_query($select3)or die(mysql_error());
$aantal3 = mysql_num_rows($query3);


?>


Online gasten: <?php echo "".$aantal3.""; ?><br />
Online leden: <?php echo "".$leden.""; ?><br />
Online crewleden: <?php echo "".$crewleden.""; ?><br />
Totaal online: <?php echo "".($aantal3 + $leden + $crewleden).""; ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.