Stats Signature Runescape

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »
Slash

slash

13/09/2008 01:37:00
Quote Anchor link
IK heb wat zitten proberen om een skill signature te maken, maar ik zit vast
hij neemt altijd m'n totaal skill terwijl ik bv m'n prayer wil laten zien.
De skill prayer neemt hij wel maar de xp, rank of lvl niet daar neemt hij altijd de resultaten van m'n totaal.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php
putenv('GDFONTPATH=' . realpath('.'));
$imgname='baseimage.jpg';
$im = @imagecreatefromjpeg($imgname);


error_reporting(E_ALL);

function
GetRSstats($username,&$result)
{

    # Return: Boolean
    # And an empty array in your second parameter on failure, or filled with the skills on success.
    # Please note; no support is given.
/*
###
### Made By Chessspider ( www.chessspider.nl - 2007© )
###
### Please leave this notice here. If you really want to make me happy, also put a link to my runescape world switcher:
### http://worldswitcher.chessspider.nl/
### on your website.
*/
        # You might have to update these some day...

    $arrSkills = array(
            "Prayer",
          
            );
// Skills... Order DOES matter, it should always be the same order as the highscores page.

    $sDomain = "http://hiscore.runescape.com/"; // With trailing /
    $sPage = "index_lite.ws?player="; // Page to request

        # You shouldnt have to change anything from here

    $arrLevels = @file($sDomain.$sPage.urlencode($username),FILE_IGNORE_NEW_LINES); // Obtaining scores, surpressing possible warnings
    $result = Array();

    if($arrLevels === false || empty($username) || strlen($username) > 15)
        return false;

    $iLength = count($arrSkills);
    for($i = 0;$i < $iLength;$i++)
    {

        $levels = explode(",",$arrLevels[$i]);

       $arrStats[$arrSkills[$i]]["skill"] = $arrSkills[$i];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["rank"] = $levels[0];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["level"] = $levels[1];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["exp"] = $levels[2];


    }


    $result = $arrStats;
    return true;
}



    if(GetRSstats("slash350",$stats))
    {


        foreach($stats as $values)

            

$var = $values['skill'];
$var1 = $values['exp'];

$color = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
$font = 'arial.ttf';
imagettftext($im, 9, 9, 77, 28, $color, $font, $var);
imagettftext($im, 9, 9, 129, 54, $color, $font, $var1);
header('Content-Type: image/jpeg');
imagejpeg($im);
imagedestroy($img);
}

    else
    {
        echo "Username does not exist";
    }

?>





Kan er iemand helpen ? alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2024 02:59:16
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2008 08:42:00
Quote Anchor link
Hij wil ALLE gegevens inlezen, alle ranks. Pak het origineel er nog eens bij, en zet die array met skills terug zoals die was. Dan leest die de gegevens in elk geval weer goed in.

Je kan dan wel bijvoorbeeld van regel 66 t/m regel 72 maken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if($var == 'Prayer'){
$color = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
$font = 'arial.ttf';
imagettftext($im, 9, 9, 77, 28, $color, $font, $var);
imagettftext($im, 9, 9, 129, 54, $color, $font, $var1);
header('Content-Type: image/jpeg');
imagejpeg($im);
imagedestroy($img);
}

?>


Als ik het namelijk goed begrijp, maakt het script normaal gesproken een lijst met voor elke skill een afbeelding. Je geeft op deze manier aan dat die hier alleen de prayer moet hebben.
 
Slash

slash

13/09/2008 09:55:00
Quote Anchor link
Met deze aanpassing krijg ik de melding :
Notice: Undefined variable: var in /home/rsinfo/public_html/slash350/index.php on line 87
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2008 10:05:00
Quote Anchor link
Dat is knap, want ik tel in je scriptje maar 78 regels:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php
putenv('GDFONTPATH=' . realpath('.'));
$imgname='baseimage.jpg';
$im = @imagecreatefromjpeg($imgname);


error_reporting(E_ALL);

function
GetRSstats($username,&$result)
{

    # Return: Boolean
    # And an empty array in your second parameter on failure, or filled with the skills on success.
    # Please note; no support is given.
/*
###
### Made By Chessspider ( www.chessspider.nl - 2007© )
###
### Please leave this notice here. If you really want to make me happy, also put a link to my runescape world switcher:
### http://worldswitcher.chessspider.nl/
### on your website.
*/
        # You might have to update these some day...

#VUL DEZE ARRAY COMPLEET IN MET ALLE STATS

    $arrSkills = array(
            "Prayer",
          
            );
// Skills... Order DOES matter, it should always be the same order as the highscores page.

    $sDomain = "http://hiscore.runescape.com/"; // With trailing /
    $sPage = "index_lite.ws?player="; // Page to request

        # You shouldnt have to change anything from here

    $arrLevels = @file($sDomain.$sPage.urlencode($username),FILE_IGNORE_NEW_LINES); // Obtaining scores, surpressing possible warnings
    $result = Array();

    if($arrLevels === false || empty($username) || strlen($username) > 15)
        return false;

    $iLength = count($arrSkills);
    for($i = 0;$i < $iLength;$i++)
    {

        $levels = explode(",",$arrLevels[$i]);

       $arrStats[$arrSkills[$i]]["skill"] = $arrSkills[$i];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["rank"] = $levels[0];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["level"] = $levels[1];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["exp"] = $levels[2];


    }


    $result = $arrStats;
    return true;
}



    if(GetRSstats("slash350",$stats))
    {


        foreach($stats as $values)

            

$var = $values['skill'];
$var1 = $values['exp'];

if($var == 'Prayer'){
$color = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
$font = 'arial.ttf';
imagettftext($im, 9, 9, 77, 28, $color, $font, $var);
imagettftext($im, 9, 9, 129, 54, $color, $font, $var1);
header('Content-Type: image/jpeg');
imagejpeg($im);
imagedestroy($img);
}
}

    else
    {
        echo "Username does not exist";
    }

?>
 
Slash

slash

13/09/2008 10:13:00
Quote Anchor link
Ik moest alle ranks erterug bijzetten daardoor kom ik aan meer regels , foutmelding is weg maar hij haalt nu geen gegevens meer of hij toont toch de gegevens niet meer.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php
putenv('GDFONTPATH=' . realpath('.'));
$imgname='baseimage.jpg';
$im = @imagecreatefromjpeg($imgname);


error_reporting(E_ALL);

function
GetRSstats($username,&$result)
{

    # Return: Boolean
    # And an empty array in your second parameter on failure, or filled with the skills on success.
    # Please note; no support is given.
/*
###
### Made By Chessspider ( www.chessspider.nl - 2007© )
###
### Please leave this notice here. If you really want to make me happy, also put a link to my runescape world switcher:
### http://worldswitcher.chessspider.nl/
### on your website.
*/
        # You might have to update these some day...

    $arrSkills = array(
            "Total",
            "Attack",
            "Defence",
            "Strength",
            "Hitpoints",
            "Ranged",
            "Prayer",
            "Magic",
            "Cooking",
            "Woodcutting",
            "Fletching",
            "Fishing",
            "Firemaking",
            "Crafting",
            "Smithing",
            "Mining",
             "Herblore",
            "Agility",
            "Thieving",
            "Slayer",
            "Farming",
            "Runecraft",
            "Hunter",
            "Construction",
            "Summoning"
,
          
            );
// Skills... Order DOES matter, it should always be the same order as the highscores page.

    $sDomain = "http://hiscore.runescape.com/"; // With trailing /
    $sPage = "index_lite.ws?player=";  // Page to request

        # You shouldnt have to change anything from here

    $arrLevels = @file($sDomain.$sPage.urlencode($username),FILE_IGNORE_NEW_LINES); // Obtaining scores, surpressing possible warnings
    $result = Array();

    if($arrLevels === false || empty($username) || strlen($username) > 15)
        return false;

    $iLength = count($arrSkills);
    for($i = 0;$i < $iLength;$i++)
    {

        $levels = explode(",",$arrLevels[$i]);

       $arrStats[$arrSkills[$i]]["skill"] = $arrSkills[$i];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["rank"] = $levels[0];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["level"] = $levels[1];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["exp"] = $levels[2];


    }


    $result = $arrStats;
    return true;
}



    if(GetRSstats("slash350",$stats))
    {


        foreach($stats as $values)

            

$var = $values['skill'];
$var1 = $values['exp'];
if($var == 'Prayer'){
$color = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
$font = 'arial.ttf';
imagettftext($im, 9, 9, 77, 28, $color, $font, $var);
imagettftext($im, 9, 9, 129, 54, $color, $font, $var1);
header('Content-Type: image/jpeg');
imagejpeg($im);
imagedestroy($img);
}
}

    else
    {
        echo "Username does not exist";
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door slash
 
Hans

hans

13/09/2008 10:35:00
Quote Anchor link
je kan toch wel een runescape stats signate maken met Photoshop cs.
of wil je net als dat van www.leetscape.com ?
 
Douwe

Douwe

13/09/2008 10:40:00
Quote Anchor link
Hans;
De TS wil die sig automatisch laten maken door PHP. Dat kan niet met Photoshop CS.
 
Hans

hans

13/09/2008 11:08:00
Quote Anchor link
Douwe M schreef op 13.09.2008 10:40:
Hans;
De TS wil die sig automatisch laten maken door PHP. Dat kan niet met Photoshop CS.

Dat weet ik wel. maar wil hij nou gewoon 'runescape signature' of dat het automatisch word gemaakt?

Dan is het wel moeilijk om automatisch Signature te maken.?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door hans
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

13/09/2008 11:19:00
Quote Anchor link
hans schreef op 13.09.2008 10:35:
je kan toch wel een runescape stats signate maken met Photoshop cs.
of wil je net als dat van www.leetscape.com ?

Dat van leetscape doet het anders toch ook niet zo goed?
Afbeelding


edit:
Nu werkt het wel lol
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
Douwe

Douwe

13/09/2008 11:21:00
Quote Anchor link
Leetscape is inderdaad we handig (ik had niet goed gekeken):
Afbeelding
 
Hans

hans

13/09/2008 11:23:00
Quote Anchor link
er zijn ook goal levels daar ect.
 
Douwe

Douwe

13/09/2008 11:25:00
Quote Anchor link
Hans;
Wat bedoel je?

Paradox;
Inderdaad, net had je iets fout gedaan :) Maar om daar nou hardop om te gaan lachen... ^^
 
Hans

hans

13/09/2008 11:35:00
Quote Anchor link
mij Runescape account
Afbeelding

Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door hans
 
Slash

slash

13/09/2008 12:19:00
Quote Anchor link
Het is idd de bedoeling om de stats van Rs eruit te halen en op een signature die ik zelf zal maken erop te zetten.
Maar met de laatste berichten geraak ik niet verder .
 
Hans

hans

13/09/2008 13:39:00
Quote Anchor link
slash schreef op 13.09.2008 12:19:
Het is idd de bedoeling om de stats van Rs eruit te halen en op een signature die ik zelf zal maken erop te zetten.
Maar met de laatste berichten geraak ik niet verder .

Sorry, Maar daar mee kan ik je niet helpen ik ben geen proscripter blijf verder posten op www.phphulp.nl of op andere phphulps sites zoals : http://www.phpfreakz.nl/ <--- Daar zijn ook goeie scripters. die je verder kunnen helpen.
Of blijf posten Je kan hulp krijgen.

TIP : Maak een nieuwe forum pagina, Als titel : Stats signature rs wilt niet
Dan plak je daar je Code en bewerken ze hem hoe het moet!

M.V.G
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door hans
 
Slash

slash

13/09/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Het is me al gelukt voor 1 skill maar daarvoor moet ik bij "$arrSkills = array(" stoppen bij de skill dat ik wil laten weergeven .... nu is de vraag op welke manier kan ik er dan 2 opzetten ? het resultaat zal ik al ff tonen

Afbeelding


het script tot nu toe :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<?php
putenv('GDFONTPATH=' . realpath('.'));
$imgname='slash350.png';
$im = @imagecreatefrompng($imgname);


error_reporting(E_ALL);

function
GetRSstats($username,&$result)
{

    # Return: Boolean
    # And an empty array in your second parameter on failure, or filled with the skills on success.
    # Please note; no support is given.
/*
###
### Made By Chessspider ( www.chessspider.nl - 2007© )
###
### Please leave this notice here. If you really want to make me happy, also put a link to my runescape world switcher:
### http://worldswitcher.chessspider.nl/
### on your website.
*/
        # You might have to update these some day...

    $arrSkills = array(
            "Total",
            "Attack",
            "Defence",
            "Strength",
            "Hitpoints",
            "Ranged",
            "Prayer",
            "Magic",
            "Cooking",
            "Woodcutting",
            "Fletching",
                        "Fishing",
            "Firemaking"
        

          
            ); // Skills... Order DOES matter, it should always be the same order as the highscores page.

    $sDomain = "http://hiscore.runescape.com/"; // With trailing /
    $sPage = "index_lite.ws?player="; // Page to request

        # You shouldnt have to change anything from here

    $arrLevels = @file($sDomain.$sPage.urlencode($username),FILE_IGNORE_NEW_LINES); // Obtaining scores, surpressing possible warnings
    $result = Array();

    if($arrLevels === false || empty($username) || strlen($username) > 15)
        return false;

    $iLength = count($arrSkills);
    for($i = 0;$i < $iLength;$i++)
    {

        $levels = explode(",",$arrLevels[$i]);

       $arrStats[$arrSkills[$i]]["skill"] = $arrSkills[$i];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["rank"] = $levels[0];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["level"] = $levels[1];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["exp"] = $levels[2];


    }


    $result = $arrStats;
    return true;
}



    if(GetRSstats("slash350",$stats))
    {


        foreach($stats as $values)

            

                
$var1 = $values['rank'];
$var2 = $values['level'];
$var3 = $values['exp'];
$color = imagecolorallocate($im, 214, 135, 26);
$font = 'arial.ttf';
imagettftext($im, 10, 0, 345, 63, $color, $font, $var1);
imagettftext($im, 10, 0, 345, 78, $color, $font, $var2);
imagettftext($im, 10, 0, 315, 93, $color, $font, $var3);
header('Content-Type: image/png');
imagejpeg($im);
imagedestroy($img);
}

    else
    {
        echo "Username does not exist";
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door slash
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.