Status van het laden van een pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rick Bouman

Rick Bouman

29/02/2012 10:14:27
Quote Anchor link
Goedemorgen,

Ik heb een aantal PHP pagina's die een exec script starten wat 10 - 30 seconden duurt.. echter wil ik voor dat hij de exec (); start dat hij toont dat hij hier mee bezig is.. en is met even geduld a.u.b.

Heb het geprobeerd met BlockUI, alleen deze gaat pas laden nadat de ecec(); uitgevoerd is, ook al zet ik hem er voor.

Heeft er iemand een idee hoe je dit handig doet?

Alvast bedankt,
Gr,
Rick
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 08:41:36
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/02/2012 10:56:23
Quote Anchor link
De exec scripts met AJAX aanroepen?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

29/02/2012 12:23:47
Quote Anchor link
Ja, inderdaad.
Lijkt me een goed voorbeeld van iets wat je asynchroon wil regelen.

Wat die status betreft ...
De gebruiker vertellen hoe lang het nog gaat duren, is lastiger.

Je kan de gebruiker wel "bezig houden". Eventueel plot je ergens de ready Status van het verzoek in een progress bar, of zo.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.