steeds foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »
Fabian webstars

Fabian webstars

13/08/2015 14:45:12
Quote Anchor link
Hallo
Ik ben nog steeds bezig met het script wat ik wil gaan gebruiken om in te loggen, maar ik loop weer tegen een nieuwe fout aan. ik zie hem niet. het script werkt redelijk goed behalve dat ik steeds dezelfde foutmelding krijg: "wachtwoord is niet correct". ziet iemand wat ik verkeerd doe?


dit is een deel van mn script waar de fout zit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {

$username = mysql_real_escape_string($_POST['username']);
$password = $_POST['password'];

$req = mysql_query('
SELECT username, password,id,groep
FROM users
WHERE username="'
.$username.'"');

$rowCount = mysql_num_rows($req);
$dn = mysql_fetch_array($req);


if($rowCount = 0 AND $dn['password']!=sha1($password)) {
$form = true;
$message = 'Gebruikersnaam en wachtwoord zijn niet correct.';
}

else {
if($rowCount = 0) {
$form = true;
$message = 'Gebruikersnaam is niet correct.';
}

else {
if($dn['password']!=sha1($password)) {
$form = true;
$message = 'wachtwoord is niet correct.';
}

?>


groetjes
Fabian http://web-stars.nl/
Gewijzigd op 13/08/2015 14:47:50 door Fabian webstars
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 17:20:48
 
- SanThe -

- SanThe -

13/08/2015 14:51:30
Quote Anchor link
Waarom check je het password niet gewoon in de query naar de database?

Toevoeging op 13/08/2015 14:52:53:

Dit is trouwens geen vergelijking maar een toekenning:

if($rowCount = 0 .......
Gewijzigd op 13/08/2015 14:53:44 door - SanThe -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

13/08/2015 15:08:24
Quote Anchor link
ik nap niet wat je bedoeld, zou je het willen uitleggen?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/08/2015 15:11:14
Quote Anchor link
SELECT ... FROM ... WHERE user=... AND pass=...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2015 15:14:23
Quote Anchor link
Uit veiligheidsomstandigheden is het beter om te kijken of de username én wachtwoord correct zijn, en niet beide apart.

Zou je tevens een duidelijkere titel willen bedenken die je vraag- of probleemstelling beschrijft

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 13/08/2015 15:15:56 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

13/08/2015 15:15:01
Quote Anchor link
danwel: if($rowCount == 0 .......

met == ipv =

---
overigens zou ik niet verraden dat de gebruikersnaam bestaat. Bij een gevonden gebruikersnaam hoeft de hacker alleen nog maar een berg wachtwoorden te proberen.


---


Toevoeging op 13/08/2015 15:15:01:

danwel: if($rowCount == 0 .......

met == ipv =

---
overigens zou ik niet verraden dat de gebruikersnaam bestaat. Bij een gevonden gebruikersnaam hoeft de hacker alleen nog maar een berg wachtwoorden te proberen.


---


Toevoeging op 13/08/2015 15:16:05:

voor een controle van het password in php code valt ook wel wat te zeggen.
Een query zou gelogd kunnen worden op de server. Als het (al dan niet gehashte) password dan in de query stond, staat die ook in de logs.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/08/2015 15:19:05
Quote Anchor link
Ivo P op 13/08/2015 15:15:01:
Als het (al dan niet gehashte) password dan in de query stond, staat die ook in de logs.


Als een hacker de logfiles kan lezen is ie toch al binnen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/08/2015 19:31:24
Quote Anchor link
Ik zou je controle ook anders opzetten.

Nu heb je zoiets

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if (foute situatie) {
    doe niets
} else {
    doe iets
}


Hoe heb je nu de garantie dat als je de "else" bereikt dat er sprake is van een "goede situatie"? Mogelijk mis je iets in je logica en bevindt je je dan helemaal niet de goede situatie!

Beter is dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if (goede situatie) {
    doe iets
} else {
    doe niets
}

Anders wordt het gewoon hopeloos verwarrend.

Daarnaast... Spring ajb in in je code...
 
Ivo P

Ivo P

14/08/2015 00:06:59
Quote Anchor link
"Als een hacker de logfiles kan lezen is ie toch al binnen."

klopt, maar het kan ook een medegebruiker van de server zijn.
En log files hebben vaak minder aandacht mbt beveiliging, dus die kunnen op allerlei plaatsten gekopieerd komen te staan. Ook in onbeveiligde plekken
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/08/2015 00:10:52
Quote Anchor link
>> En log files hebben vaak minder aandacht mbt beveiliging, dus die kunnen op allerlei plaatsten gekopieerd komen te staan. Ook in onbeveiligde plekken

Ik neem aan dat dit niet aan de orde is wanneer je een eigen VPS huurt?
 
Ivo P

Ivo P

14/08/2015 10:34:53
Quote Anchor link
hangt er uiteraard vanaf wie je allemaal toegang geeft tot je server.

En of je de logfiles niet af en toe naar je pc / dropbox / usbstick kopieert ter backup of om gemakkelijker te kunnen zoeken naar query's die fouten opleverden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.