Steen papier schaar mèt error:D

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

21/02/2007 10:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php include("inc_1.php"); ?>
    <table width="545" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
      <tr>
        <td background="images/content_bar.png" width="1"><img src="images/content_bar_side.png" width="1" height="28"></td>
        <td class="content_bar"><div class="content_bar_link">Steen papier schaar</div></td>
        <td background="images/content_bar.png" width="1"><img src="images/content_bar_side.png" width="1" height="28"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td colspan="3" class="text">
            <?php
            if (isset($_POST['speel'])) {
                if ($_POST['bet'] >= 10 && $_POST['bet'] <= $user_array['sc_money']) {
                    $1 = rand(1,3);
                    $2 = $_POST['hand'];
                    
                    if ($1 == 1 && $2 == 1) {
                        // Gelijk
                        $lose = $_POST['bet'] * 0.5;
                    }

                    elseif ($1 == 1 && $2 == 2) {
                        // 1 wint
                        $lose = $_POST['bet'];
                    }

                    elseif ($1 == 1 && $2 == 3) {
                        // 2 wint
                        $win = $_POST['bet'];
                    }

                    elseif ($1 == 2 && $2 == 1) {
                        // 2 wint
                        $win = $_POST['bet'];
                    }
[
/code]

Parse error: parse error, unexpected T_LNUMBER, expecting T_VARIABLE or '$' in C:\Program Files\xampp\htdocs\south city\casino_1.php on line 13

Ik zit er nu al veel te lang naar te zoeken, en met de info uit de error kan ik niets, iig niet de oplossing vinden. Helpen jullie??:D

BVD, Tommy
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 16:09:03
 
- wes  -

- wes -

21/02/2007 10:24:00
Quote Anchor link
strings mogen geen getallen als name hebben

$1 mag niet

$een mag wel
 
Bart van der veen

bart van der veen

21/02/2007 10:29:00
Quote Anchor link
misschien is $1 wel een probleem, immers bolean werkt ook met 1 en 0.

probeer $1 is te vervangen door $computer oid.

Quote:
ik typ echt te langzaam
[/qoute]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Nick Mulder

Nick Mulder

21/02/2007 10:36:00
Quote Anchor link
Als je kijkt naar de highlight sourcecode zie je ook gewoon dat het fout is...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$2 = $_POST['hand']; //groen $
$lose = $_POST['bet'] * 0.5; //blauw $
?>
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

21/02/2007 10:59:00
Quote Anchor link
YPM schreef op 21.02.2007 10:36:
Als je kijkt naar de highlight sourcecode zie je ook gewoon dat het fout is...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$2 = $_POST['hand']; //groen $
$lose = $_POST['bet'] * 0.5; //blauw $
?>


Klopt, maar in Dreamweaver heb je dat niet;)
 
Colin aaaaaaa

Colin aaaaaaa

21/02/2007 12:57:00
Quote Anchor link
Ik zie nergens de beëindiging van ?> staan... Misschien dat iets? Ik ben nog even verder aan het zoeken.

Edit:
Wat is inc_1.php ?
 
- wes  -

- wes -

21/02/2007 13:00:00
Quote Anchor link
@colin, oogjes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.