String uit andere site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels Rietveld

Niels Rietveld

09/09/2015 12:00:46
Quote Anchor link
Hallo,

Is het mogelijk dat ik op enkele domeinnamen op een andere server gegevens uit de database daarvan haal, maar dat ik op de domeinnaam van de database bepaal welke gegevens en dat de mensen die de gegevens eruit halen NIET de inloggegevens van de database kunnen halen.

Ik dacht aan een API, maar hoe te werk?
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 17:41:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2015 12:14:42
Quote Anchor link
Heb je zelf het beheer over de website op de andere domeinnaam?
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

09/09/2015 16:00:22
Quote Anchor link
Ik heb het beheer over de andere domeinnamen, maar anderen het hoofdbeheer, die kunnen mij de toegang ontzeggen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2015 16:14:29
Quote Anchor link
In dit geval is het verstandig om een API te bouwen, als je wilt dat anderen toegang krijgen tot jouw data alleen.

Opzich is een API bouwen niet heel lastig, je moet gewoon aan de hand van GET-requests de juiste query kunnen generen, en de juiste output leveren. Dit kan gewoon HTML zijn, maar ook XML of JSON.
Het laatste wordt veel gebruikt tegenwoordig.
Gewijzigd op 09/09/2015 16:15:09 door - Ariën -
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

09/09/2015 16:50:43
Quote Anchor link
Hoe moet ik de outpout leveren? Want uit het bestand komen meerdere strings

Toevoeging op 09/09/2015 16:51:41:

Overigens wil ik ook controleren of diegene wel toegang heeft tot mij, door een unieke code, dat kan gewoon in de url meegegeven worden waar die het haalt toch? api.php?key=4898292982982
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2015 17:10:19
Quote Anchor link
Kan je wat meer concreter vertellen waar de data vandaan komt, en het het opgeslagen en geformatteerd is?
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

09/09/2015 17:34:53
Quote Anchor link
De data komt uit een database, en is platte tekst en 1 kolom is html.
 
Eddy E

Eddy E

09/09/2015 17:37:28
Quote Anchor link
Zoiets;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

if($_GET['key'] == '837403754394573674')
 {

 echo json_encode("wat dan ook");
 }

else
 {
 echo 0;
 }

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2015 18:08:50
Quote Anchor link
Ikzelf zou geen HTML meegeven naar de bezoeker, omdat hij vast zijn eigen opmaakt wilt gebruiken. Als je diverse soorten data hebt (productnamen, beschrijving, prijzen etc..) dan kan je die elk in een eigen array-element plaatsen.
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

09/09/2015 18:26:52
Quote Anchor link
Ja, aar dat klopt ja! Bedankt!

Hoe kan ik nu met de code van eddy op mijn domeinnaam die data weer ophalen bij de andere site?
En kan het niet gewoon met een string inplaats van json?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2015 18:32:10
Quote Anchor link
Ja, je kan het ook als losse string meegeven. Verder kan je met de basic MySQLi-functies wel een query maken en deze fetchen, naar een zichtbaar resultaat.
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

09/09/2015 18:38:40
Quote Anchor link
Maar hoe haal ik op de andere pagina deze gegevens op?

Toevoeging op 09/09/2015 18:38:50:

Dus de andere site
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

09/09/2015 18:51:40
Quote Anchor link
met file_get_contents kun je de gegevens van je andere website halen.
Gewijzigd op 09/09/2015 18:52:58 door Bo Ter Ham
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

09/09/2015 19:01:37
Quote Anchor link
Maar ik wil maar 1 string ophalen, niet alle content?
Stel ik wil de string $price ophalen,
uit deze pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

if($_GET['key'] == '9')
 {

 $price = '5 euro'
 }
else
 {
 $price = 'Geen toegang'
 }
?>


En dan niet lettend op de waardes ;)
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

09/09/2015 19:08:26
Quote Anchor link
Niels Rietveld:
Maar ik wil maar 1 string ophalen, niet alle content?
Dus je wilt van een normale pagina (met allerlei content en opmaak etc.) een specifieke waarde halen? dat is lastig want dan zul je moeten gaan filteren. Je kunt beter één aparte pagina maken waarvan je de waardes ophaalt die je nodig hebt (en als het om meerdere waardes gaat kun je beter met json werken zoals Eddy hierboven liet zien dat is dan veel gemakkelijker).
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

09/09/2015 19:09:59
Quote Anchor link
Nee nee! Ik wil dat mensen meerdere strings uit mijn site kunnen halen/meerdere gegevens.

Maar ik heb gewoon geen idee, en json begrijp ik nog niet?


Toevoeging op 09/09/2015 19:10:35:

Maar ik wil niet de hele pagina, dan kan ik net zo goed iframes gebruiken haha


Toevoeging op 09/09/2015 19:11:07:

Is heir niet gewoon een kant en klaar script voor, want zelf gaat het mij niet lukken ben ik ban voor :{
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2015 19:11:34
Quote Anchor link
Waar komen die strings dan vandaan, en heb je die al opgehaald?

Kant-en-klaar gaat niet lukken, gezien elke databasestructuur anders is en elke string anders geformatteerd kan zijn. Dus vertel eens wat specifieker hoe alles is opgeslagen, en hoe het formaat eruit ziet, omdat je over meerdere strings praat.
Gewijzigd op 09/09/2015 19:12:54 door - Ariën -
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

09/09/2015 19:13:18
Quote Anchor link
Ja, die strings komen uit de database denk aan dit principe:

$data['price']
$data['title']
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

09/09/2015 19:16:20
Quote Anchor link
Oké, op website A heb je dan de gegevens die je wilt delen, dan doe je gewoon zo iets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$arr
= array('price'=>$data['price'],'title'=>$data['title']);
echo json_encode($arr);
?>


En op website B doe je dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$data
= file_get_contents('http://jewebsite.nl');
if($data !== false) {
    $values = json_decode($data, true);
    echo $values['price'];
}

?>
 
Eddy E

Eddy E

09/09/2015 19:17:02
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

09/09/2015 19:24:17
Quote Anchor link
Bedankt.
Maar hoe krijg ik het nou voor me kaar??

Toevoeging op 09/09/2015 19:24:48:

- Hoe haal ik de gegevens uit de pagina op de andere site?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.