string uit object halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »
Nicky van boven

nicky van boven

05/08/2018 11:13:59
Quote Anchor link
ik heb een object (object(stdClass)) en nu wil ik daar een string uithalen, maar dit lukt mij niet.

wil iemand me misschien helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:03:04
 
Bart V B

Bart V B

05/08/2018 11:21:52
Quote Anchor link
Misschien dat je wat relevante code kunt neerzetten.
Wat voor stdClass gaat het?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
// Declare a simple class
class TestClass
{
    public $foo;

    public function __construct($foo)
    {

        $this->foo = $foo;
    }


    public function __toString()
    {

        return $this->foo;
    }
}


$class = new TestClass('Hello');
echo $class;
?>

Output Hello
 
Nicky van boven

nicky van boven

05/08/2018 11:34:32
Quote Anchor link
Dit is het object die ik krijg als een response:

[script]object(stdClass)#9 (25) { ["created_at"]=> string(30) "Sun Aug 05 09:28:34 +0000 2018" ["id"]=> int(1026037234971987968) ["id_str"]=> string(19) "1026037234971987968" ["text"]=> string(2) "te" ["truncated"]=> bool(false) ["entities"]=> object(stdClass)#16 (5) { ["hashtags"]=> array(1) { [0]=> object(stdClass)#19 (2) { ["text"]=> string(7) "teacher" ["indices"]=> array(2) { [0]=> int(98) [1]=> int(106) } } } ["symbols"]=> array(0) { } ["user_mentions"]=> array(0) { } ["urls"]=> array(0) { } ["media"]=> array(1) { [0]=> object(stdClass)#15 (10) { ["id"]=> int(1026037232543531009) ["id_str"]=> string(19) "1026037232543531009" ["indices"]=> array(2) { [0]=> int(107) [1]=> int(130) } ["media_url"]=> string(46) "https://www." ["media_url_https"]=> string(47) "https://www." ["url"]=> string(23) "https://www." ["display_url"]=> string(26) "https://www." ["expanded_url"]=> string(67) "https://www." ["type"]=> string(5) "photo" ["sizes"]=> object(stdClass)#53 (4) { ["large"]=> object(stdClass)#18 (3) { ["w"]=> int(600) ["h"]=> int(399) ["resize"]=> string(3) "fit" } ["thumb"]=> object(stdClass)#48 (3) { ["w"]=> int(150) ["h"]=> int(150) ["resize"]=> string(4) "crop" } ["medium"]=> object(stdClass)#50 (3) { ["w"]=> int(600) ["h"]=> int(399) ["resize"]=> string(3) "fit" } ["small"]=> object(stdClass)#49 (3) { ["w"]=> int(600) ["h"]=> int(399) ["resize"]=> string(3) "fit" } } } } } ["extended_entities"]=> object(stdClass)#76 (1) { ["media"]=> array(1) { [0]=> object(stdClass)#47 (10) { ["id"]=> int(1026037232543531009) ["id_str"]=> string(19) "1026037232543531009" ["indices"]=> array(2) { [0]=> int(107) [1]=> int(130) } ["media_url"]=> string(46) "https://www." ["media_url_https"]=> string(47) "https://www." ["url"]=> string(23) "https://www." ["display_url"]=> string(26) "https://www." ["expanded_url"]=> string(67) "https://www." ["type"]=> string(5) "photo" ["sizes"]=> object(stdClass)#45 (4) { ["large"]=> object(stdClass)#46 (3) { ["w"]=> int(600) ["h"]=> int(399) ["resize"]=> string(3) "fit" } ["thumb"]=> object(stdClass)#73 (3) { ["w"]=> int(150) ["h"]=> int(150) ["resize"]=> string(4) "crop" } ["medium"]=> object(stdClass)#74 (3) { ["w"]=> int(600) ["h"]=> int(399) ["resize"]=> string(3) "fit" } ["small"]=> object(stdClass)#75 (3) { ["w"]=> int(600) ["h"]=> int(399) ["resize"]=> string(3) "fit" } } } } } ["source"]=> string(62) "TheTwitKid" ["in_reply_to_status_id"]=> NULL ["in_reply_to_status_id_str"]=> NULL ["in_reply_to_user_id"]=> NULL ["in_reply_to_user_id_str"]=> NULL ["in_reply_to_screen_name"]=> NULL ["user"]=> object(stdClass)#77 (41) { ["id"]=> int(1002495651014496256) ["id_str"]=> string(19) "1002495651014496256" ["name"]=> string(9) "Lulu Ward" ["screen_name"]=> string(12) "ddd" ["location"]=> string(19) "Manchester, England" ["description"]=> string(16) "????????????????" ["url"]=> string(23) "https://www." ["entities"]=> object(stdClass)#80 (2) { ["url"]=> object(stdClass)#79 (1) { ["urls"]=> array(1) { [0]=> object(stdClass)#78 (4) { ["url"]=> string(23) "https://www." ["expanded_url"]=> string(19) "https://www." ["display_url"]=> string(12) ".com" ["indices"]=> array(2) { [0]=> int(0) [1]=> int(23) } } } } ["description"]=> object(stdClass)#81 (1) { ["urls"]=> array(0) { } } } ["protected"]=> bool(false) ["followers_count"]=> int(0) ["friends_count"]=> int(1) ["listed_count"]=> int(0) ["created_at"]=> string(30) "Fri Jun 01 10:22:43 +0000 2018" ["favourites_count"]=> int(0) ["utc_offset"]=> NULL ["time_zone"]=> NULL ["geo_enabled"]=> bool(false) ["verified"]=> bool(false) ["statuses_count"]=> int(532) ["lang"]=> string(2) "en" ["contributors_enabled"]=> bool(false) ["is_translator"]=> bool(false) ["is_translation_enabled"]=> bool(false) ["profile_background_color"]=> string(6) "F5F8FA" ["profile_background_image_url"]=> NULL ["profile_background_image_url_https"]=> NULL ["profile_background_tile"]=> bool(false) ["profile_image_url"]=> string(75) "https://www." ["profile_image_url_https"]=> string(76) "https://www." ["profile_link_color"]=> string(6) "1DA1F2" ["profile_sidebar_border_color"]=> string(6) "C0DEED" ["profile_sidebar_fill_color"]=> string(6) "DDEEF6" ["profile_text_color"]=> string(6) "333333" ["profile_use_background_image"]=> bool(true) ["has_extended_profile"]=> bool(false) ["default_profile"]=> bool(true) ["default_profile_image"]=> bool(false) ["following"]=> bool(false) ["follow_request_sent"]=> bool(false) ["notifications"]=> bool(false) ["translator_type"]=> string(4) "none" } ["geo"]=> NULL ["coordinates"]=> NULL ["place"]=> NULL ["contributors"]=> NULL ["is_quote_status"]=> bool(false) ["retweet_count"]=> int(0) ["favorite_count"]=> int(0) ["favorited"]=> bool(false) ["retweeted"]=> bool(false) ["possibly_sensitive"]=> bool(false) ["lang"]=> string(2) "en"
}[/script]

ik probeer "expanded_url" eruit te halen

Toevoeging op 05/08/2018 11:35:07:

Nicky van boven op 05/08/2018 11:34:32:
Dit is het object die ik krijg als een response:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
object(stdClass)#9 (25) { ["created_at"]=> string(30) "Sun Aug 05 09:28:34 +0000 2018" ["id"]=> int(1026037234971987968) ["id_str"]=> string(19) "1026037234971987968" ["text"]=> string(2) "te" ["truncated"]=> bool(false) ["entities"]=> object(stdClass)#16 (5) { ["hashtags"]=> array(1) { [0]=> object(stdClass)#19 (2) { ["text"]=> string(7) "teacher" ["indices"]=> array(2) { [0]=> int(98) [1]=> int(106) } } } ["symbols"]=> array(0) { } ["user_mentions"]=> array(0) { } ["urls"]=> array(0) { } ["media"]=> array(1) { [0]=> object(stdClass)#15 (10) { ["id"]=> int(1026037232543531009) ["id_str"]=> string(19) "1026037232543531009" ["indices"]=> array(2) { [0]=> int(107) [1]=> int(130) } ["media_url"]=> string(46) "https://www." ["media_url_https"]=> string(47) "https://www." ["url"]=> string(23) "https://www." ["display_url"]=> string(26) "https://www." ["expanded_url"]=> string(67) "https://www." ["type"]=> string(5) "photo" ["sizes"]=> object(stdClass)#53 (4) { ["large"]=> object(stdClass)#18 (3) { ["w"]=> int(600) ["h"]=> int(399) ["resize"]=> string(3) "fit" } ["thumb"]=> object(stdClass)#48 (3) { ["w"]=> int(150) ["h"]=> int(150) ["resize"]=> string(4) "crop" } ["medium"]=> object(stdClass)#50 (3) { ["w"]=> int(600) ["h"]=> int(399) ["resize"]=> string(3) "fit" } ["small"]=> object(stdClass)#49 (3) { ["w"]=> int(600) ["h"]=> int(399) ["resize"]=> string(3) "fit" } } } } } ["extended_entities"]=> object(stdClass)#76 (1) { ["media"]=> array(1) { [0]=> object(stdClass)#47 (10) { ["id"]=> int(1026037232543531009) ["id_str"]=> string(19) "1026037232543531009" ["indices"]=> array(2) { [0]=> int(107) [1]=> int(130) } ["media_url"]=> string(46) "https://www." ["media_url_https"]=> string(47) "https://www." ["url"]=> string(23) "https://www." ["display_url"]=> string(26) "https://www." ["expanded_url"]=> string(67) "https://www." ["type"]=> string(5) "photo" ["sizes"]=> object(stdClass)#45 (4) { ["large"]=> object(stdClass)#46 (3) { ["w"]=> int(600) ["h"]=> int(399) ["resize"]=> string(3) "fit" } ["thumb"]=> object(stdClass)#73 (3) { ["w"]=> int(150) ["h"]=> int(150) ["resize"]=> string(4) "crop" } ["medium"]=> object(stdClass)#74 (3) { ["w"]=> int(600) ["h"]=> int(399) ["resize"]=> string(3) "fit" } ["small"]=> object(stdClass)#75 (3) { ["w"]=> int(600) ["h"]=> int(399) ["resize"]=> string(3) "fit" } } } } } ["source"]=> string(62) "TheTwitKid" ["in_reply_to_status_id"]=> NULL ["in_reply_to_status_id_str"]=> NULL ["in_reply_to_user_id"]=> NULL ["in_reply_to_user_id_str"]=> NULL ["in_reply_to_screen_name"]=> NULL ["user"]=> object(stdClass)#77 (41) { ["id"]=> int(1002495651014496256) ["id_str"]=> string(19) "1002495651014496256" ["name"]=> string(9) "Lulu Ward" ["screen_name"]=> string(12) "ddd" ["location"]=> string(19) "Manchester, England" ["description"]=> string(16) "????????????????" ["url"]=> string(23) "https://www." ["entities"]=> object(stdClass)#80 (2) { ["url"]=> object(stdClass)#79 (1) { ["urls"]=> array(1) { [0]=> object(stdClass)#78 (4) { ["url"]=> string(23) "https://www." ["expanded_url"]=> string(19) "https://www." ["display_url"]=> string(12) ".com" ["indices"]=> array(2) { [0]=> int(0) [1]=> int(23) } } } } ["description"]=> object(stdClass)#81 (1) { ["urls"]=> array(0) { } } } ["protected"]=> bool(false) ["followers_count"]=> int(0) ["friends_count"]=> int(1) ["listed_count"]=> int(0) ["created_at"]=> string(30) "Fri Jun 01 10:22:43 +0000 2018" ["favourites_count"]=> int(0) ["utc_offset"]=> NULL ["time_zone"]=> NULL ["geo_enabled"]=> bool(false) ["verified"]=> bool(false) ["statuses_count"]=> int(532) ["lang"]=> string(2) "en" ["contributors_enabled"]=> bool(false) ["is_translator"]=> bool(false) ["is_translation_enabled"]=> bool(false) ["profile_background_color"]=> string(6) "F5F8FA" ["profile_background_image_url"]=> NULL ["profile_background_image_url_https"]=> NULL ["profile_background_tile"]=> bool(false) ["profile_image_url"]=> string(75) "https://www." ["profile_image_url_https"]=> string(76) "https://www." ["profile_link_color"]=> string(6) "1DA1F2" ["profile_sidebar_border_color"]=> string(6) "C0DEED" ["profile_sidebar_fill_color"]=> string(6) "DDEEF6" ["profile_text_color"]=> string(6) "333333" ["profile_use_background_image"]=> bool(true) ["has_extended_profile"]=> bool(false) ["default_profile"]=> bool(true) ["default_profile_image"]=> bool(false) ["following"]=> bool(false) ["follow_request_sent"]=> bool(false) ["notifications"]=> bool(false) ["translator_type"]=> string(4) "none" } ["geo"]=> NULL ["coordinates"]=> NULL ["place"]=> NULL ["contributors"]=> NULL ["is_quote_status"]=> bool(false) ["retweet_count"]=> int(0) ["favorite_count"]=> int(0) ["favorited"]=> bool(false) ["retweeted"]=> bool(false) ["possibly_sensitive"]=> bool(false) ["lang"]=> string(2) "en"
}


ik probeer "expanded_url" eruit te halen




Toevoeging op 05/08/2018 11:45:07:

de object wordt in $result gezet
ik heb geprobeerd: $result->expanded_url $result[0]->expanded_url $result[1]->expanded_url
allen zonder resultaat
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/08/2018 12:01:18
Quote Anchor link
Hoe creëer je dit response-object of komt deze tot stand? Is dit het resultaat van een json_decode() operatie ofzo? Die heeft namelijk ook een parameter om van het resultaat een (genest) array te maken, wat misschien wat makkelijker is.
 
Nicky van boven

nicky van boven

05/08/2018 12:06:17
Quote Anchor link
ik krijg deze respons als een object, ik weet verder niks eigenlijk, alleen die output.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/08/2018 19:24:15
Quote Anchor link
Eh, maar dat komt toch op een of andere manier in PHP terecht? Dat object ontstaat niet ineens automagisch, deze komt ergens vandaan.

Dus nogmaals, waar komt dit object (deze response) vandaan, en hoe komt deze tot stand.
Gewijzigd op 05/08/2018 19:34:56 door Thomas van den Heuvel
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

05/08/2018 20:34:14
Quote Anchor link
het zou ook helpen als je de response even tussen <pre> en </pre> laat uitspugen. dan wordt de tekst netjes geformatteerd. Een andere manier is om de bron van je pagina te bekijken en daar die response uit te kopiëren en hier weer te plakken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.